Ne Yapmalıyım Bilmiyorum

Allah daim etsin,sevindim,demek bazıları direk boşan demeden,çözülebilme ihtimalini de hesaba katmalı.Çok güzel olmuş,devamı dileğiyle
Allah razı olsun.32 yaşıma girdiğimde evlenmiştim,o kadar zaman da bir kere bile heves etmedim üstüne evlilik fobim de vardı.
İşte bu adam dedim,hayatımı geçirebilirim.
Sanırım o yüzden acemiliği atlatır atlatmaz ,aldım elime sazı :KK70:
Çok özgür, çok dik ve kararlıyımdır,'tam da bu' dediğim adamda yanlış karar vermiş olamazdım.
Allah da çok güzel fırsatlar çıkarttı karşıma ve ciddi anlamda cuk diye oturdu bazı şeyler ve sonsuz şükürler olsun ki,ilk aşk devresinden bile daha güzel oldu adam :KK70:

Allah razı olsun.32 yaşıma girdiğimde evlenmiştim,o kadar zaman da bir kere bile heves etmedim üstüne evlilik fobim de vardı.
Çok özgür, çok dik ve kararlıyımdır,'tam da bu' dediğim adamda yanlış karar vermiş olamazdım.
Allah da çok güzel fırsatlar çıkarttı karşıma ve ciddi anlamda cuk diye oturdu bazı şeyler ve sonsuz şükürler olsun ki,ilk aşk devresinden bile daha güzel oldu adam :KK70:
Eğitim şart tabi :KK70:

Nedir yani bu, siz işsiz kalırsanız allah korusun yine sepet havası mı çalacak bu adam?

İşsizim diye boşanmak isteyen bir adamla ben ömür geçiremezdim, samimi gelmezdi sevgisi.

Mutlu olmana çok sevindim canım,ama yorumları okuyup da gaza gelme ihtimalin varmı"hey gidi günler hey,neler yapmıştı zamanında benim öküz,diye adama girişme de:):):)

Erkek psikolojisi işte saçma sapan davranırlar sorumlulukları ağır geldi demek
Maddi özgürlüğüm var artık hadi avukata de.

15 aylık evliyim.Eşime de evlenmeden hemen önce işimden memnun olmadığımı(prim usulu maaş yok ),ayrılırsam yeni iş bulma ve dolayısıyla maddi konuda sıkıntı yaşayabileceğimizi söylemiştim.Cevap olarak; kocan değil miyim eşşek gibi bakmak zorundayım demişti.Ama maddi sıkıntılar çöktü üstümüze(.Ailelerden hiçbir şekilde destek almadık,almayız da).İyice bunaldı o da ben de, ama hep iş illa ki bulunur yeter ki sevgimizi kaybetmeyelim dedikçe inadına beni umursamamaya dinlememeye vs başladı.2 hafta kadar önce de çok sarhoş olarak geç geldi ve sadece neden haber vermedin dedim diye açtı ağzını.O kafasını taşın altına sokmuş ben hiçbir şey yapmıyormuşum,milyon kere pişmanmış evlendiğine.İş bulmam gerekiyomuş kendi ayaklarımın üstünde durunca boşanacaz dedi.Demedi sanki bıçakladı hem de her yerimden.Bikaç gün sonra yine içmiş geldi ve tekrarladı biz iyi ayrılacaz,kötü olmayız vs diye.Allah'ın işi 3 gün sonra işe girdim.Bu sefer de hiçbir şey olmamış gibi ilgili alakalı eskisi gibi oldu anında.Ben yaptıklarını unutamıyorum.Bir özür bile dileyemedi tipik erkek.Aklımda sürekli boşanmak var şimdi benim.Resmen sadece canımı acıtmak için o lafları söyledi.Ne yapayım kızlar akıl lütfen çünkü sağlıklı düşünemiyorum.Ya canını yakıcam Allah ne verdiyse benim de ayarım yoktur,ya da boşanacam.
para ve gecim derdi erkekler için cok önemlidir. ve en en enenenene sıkıcı durumdur. dediklerini önemseme cunku eşin o dklarda cok bunalmış ve gereksiz laflar etmiş.
sanırım ayrılırsak gecim derdi bitecek sende daha rahat bir hayat yaşarsın ben sana bakamıyorum demeye calışmış ama becerememiş. bunu da tek care olarak görmüş. sacma ama erkek kafası.
ayrıca ben eşini ne kadar hatalıda olsa kötü bir eş olarak görmedim. caresiz kalmış bir koca gördüm.

Aynen,çok sert olma kırılırsın,pek te yumuşak olma sıkılırsın demişler,iş kıvamı tutturmakta,enişte de tavayı yemeden bu akşamı atlatırsa dahada bir şey olmaz:sinirli::halay:

Boşanma lafını ağzına almasaydi hadi o zamanın sıkıntılarıyla tartışmalar olmuştur derdim .Ama neden sana bu kadar boşanma lafı ettiki,aklınca seni tehtid mı etti?Bence bunları hatırlat ona ve hesabını sor

X