Ne Yapmalıyım Bilmiyorum

Hatirlatsana esine soylediklerini ..

Is buldum bosabiliriz de ..
Hatirlat bakalim ne dicek ..

bu sözü söylediğinden beri nasıl davranıyorsunuz küs müsünüz yoksa hiçbirşey olmamış gibi mi davrandınız? bu sözü bana söylese ben gider boşanmak için anlaşma kağıdını alır doldurur imza atar mısın derdim o da bu ne deyince sen istedin ben boşanmaya hazırım derdim peşimden koşar gelirse süründürürdüm imzayı atarsa zaten onda sevgi de saygıda bitmiş demektir

15 aylık evliyim.Eşime de evlenmeden hemen önce işimden memnun olmadığımı(prim usulu maaş yok ),ayrılırsam yeni iş bulma ve dolayısıyla maddi konuda sıkıntı yaşayabileceğimizi söylemiştim.Cevap olarak; kocan değil miyim eşşek gibi bakmak zorundayım demişti.Ama maddi sıkıntılar çöktü üstümüze(.Ailelerden hiçbir şekilde destek almadık,almayız da).İyice bunaldı o da ben de, ama hep iş illa ki bulunur yeter ki sevgimizi kaybetmeyelim dedikçe inadına beni umursamamaya dinlememeye vs başladı.2 hafta kadar önce de çok sarhoş olarak geç geldi ve sadece neden haber vermedin dedim diye açtı ağzını.O kafasını taşın altına sokmuş ben hiçbir şey yapmıyormuşum,milyon kere pişmanmış evlendiğine.İş bulmam gerekiyomuş kendi ayaklarımın üstünde durunca boşanacaz dedi.Demedi sanki bıçakladı hem de her yerimden.Bikaç gün sonra yine içmiş geldi ve tekrarladı biz iyi ayrılacaz,kötü olmayız vs diye.Allah'ın işi 3 gün sonra işe girdim.Bu sefer de hiçbir şey olmamış gibi ilgili alakalı eskisi gibi oldu anında.Ben yaptıklarını unutamıyorum.Bir özür bile dileyemedi tipik erkek.Aklımda sürekli boşanmak var şimdi benim.Resmen sadece canımı acıtmak için o lafları söyledi.Ne yapayım kızlar akıl lütfen çünkü sağlıklı düşünemiyorum.Ya canını yakıcam Allah ne verdiyse benim de ayarım yoktur,ya da boşanacam.
eşinin sevgisine güvenmiyorsan boşan tabiki.ama güveniyorsan o anda alkol ve stres etkisiyle söylenmiş sözler.bir süre devam et sıkıntı olursa yine ozaman düşün boşanmayı

Bosanin demeyecegim ama biraz süründürün en azindan. O laflari bir daha edemeyeceğini bilsin. Simdi siz sessiz kalinca bir dahaki zora dustugunuz bi durumda o laflari etmeyecek mi saniyorsunuz? Burnundan getirin bir daha size ters bir sey demeye dili varmasin cesaret edemesin.

Eşine dediklerini hatırlatmalısı arkadaşlar da söylemişler zaten... allah korusun ama ölüm var zulüm var, hastalık var der var, belki yarın hamile olacaksın çalışamayacaksın .... aalında adam sinyaleri vermiş.yerinde olsam gerçekten boşanırdım

neyın mecburıyetındesın pekı suan ayaklarınn uzerınde duruyorsun

Bosanin demeyecegim ama biraz süründürün en azindan. O laflari bir daha edemeyeceğini bilsin. Simdi siz sessiz kalinca bir dahaki zora dustugunuz bi durumda o laflari etmeyecek mi saniyorsunuz? Burnundan getirin bir daha size ters bir sey demeye dili varmasin cesaret edemesin.
Çenem kuvvetlidir de ben de onun gibi küçülmek istemiyorum,Şu reglm bi bitsin,ben de içip içip ona ağzıma ne gelirse ama hakaret etmeden saydırmayı planlıyorum ki daha önce de yapmıştım.Nasıl özür dileyeceğini şaşırmıştı başka bir mevzuda.Cümlelerim oluşuyor yavaşça kafamda :rolleyes: çok şenlikli olacak.

Çenem kuvvetlidir de ben de onun gibi küçülmek istemiyorum,Şu reglm bi bitsin,ben de içip içip ona ağzıma ne gelirse ama hakaret etmeden saydırmayı planlıyorum ki daha önce de yapmıştım.Nasıl özür dileyeceğini şaşırmıştı başka bir mevzuda.Cümlelerim oluşuyor yavaşça kafamda :rolleyes: çok şenlikli olacak.
Yani eger bosanmaya cesaretiniz yoksa veya bosanmak istemiyorsanız yine de cok icmeyin derim ben. Nolur nolmaz.

Yani eger bosanmaya cesaretiniz yoksa veya bosanmak istemiyorsanız yine de cok icmeyin derim ben. Nolur nolmaz.
:KK70: çok şükür o bana hayatta hiiiç kimsem olmadığını kanıtlamış oldu.Giderse de keyfi bilir,kalırsa da adam olacaksa kalsın.ama ben onu paralamadan gitmesin tek isteğim bu.

Sizi tutan ne? Bence siz de söylemelisiniz. Ama o zaman da yok çok sarhoştum yok bilmemne saçmalamaları gelecek.

Peki daha önce hiç normal bir şekilde işe girmenizi rica etti mi?
Benim iş aradığımı biliyordu zaten,kalifiye bir elemanım ben,her yere başvuramıyordum,o da onu bana karşı tembel diye kullandı.Çok şükür şimdiki işim tam istediğim gibi.Dün akşam sarhoşluktan biraz dem vurdu,insan hatırlamıyor gibisinden ama yemezler,hatırlıyor bal gibi sadece tutamadı çenesini.

Şimdi de sen canını acıt.

Bak işe girdim, ayaklarımın üzerinde duruyorum.
Ne zaman boşanıyoruz?
Davayı sen mi açıyorsun yoksa ben mi?" de...

Kızlar ALLAH hepinizden razı olsun.İlk defa konu açıyorum bu kadar rahatlayacağımı tahmin etmemiştim.Çook teşekkür ederim
Bir erkegin esinden calismasini beklemesi, hem de bu sekilde belirtmesi cok cirkin. Erkeklik gururu diye bir sey vardi ne oldu ona?
Benimkini 2 paralık etti ama demek ki içkiliyken erkeklik gururu da kullanım dışı oluyor.

X