- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.421
-
- Konu Sahibi kendinehas
yapamadım.iş bulana kadar ruh gibi gezdim.tepkisiz saf bişey olup çıkmıştım.belki şimdi bu yüzden bu kadar öfkeliyim.o zaman atamadım öfkemi diye.Evet esiniz kafasini tasin altina sokmus, beyinsizlesmis dusunemiyor...
siz de hatirlatamadiniz mi essekler gibi bakacaktin bana hani diye ?
yemin ediyorum bu geçiyor aklımdan,hadi ben sözümü tutum sıra sende demek.iş buldum dediğini yaptım hadi boşa bakalım bekliyorum de
sen yapmazsan ben yapıcam de bakalım ne diyecek hadsiz
yemin ediyorum bu geçiyor aklımdan,hadi ben sözümü tutum sıra sende demek.
yapamadım.iş bulana kadar ruh gibi gezdim.tepkisiz saf bişey olup çıkmıştım.belki şimdi bu yüzden bu kadar öfkeliyim.o zaman atamadım öfkemi diye.
katılıyorum öyle olmaz böyle olur desin de yaptığını farketsino nasıl söyleyip haddini bilmeden laflar ediyor canını sıkıyor sa sende aynısını yap ki anlaşım ama çok ciddi ol
Gece yanlışlıkla kolu değdiğinde bile kaçasım geliyor uzaklaraO zaman simdi soyleyin ona hatirlatin verdigi sozu. Hani esek gibi bakacaktin deyin senin gozunu para burumus deyin hani bosaniyoduk deyin. Hatta konuyu da ben bosanmak istiyorum diyerekten acin ki gorsun ciddi oldugunu. Cok buyuk dengesizlik. Siz de cok sogumussunuzdur varya... dusunuyorum da esini kaldiramayan bir erkek cok itici...
Benim de anlamadığım bu. Bu adam tek başına yaşasaydı, masrafları ne kadar azalacaktı?. Ben tek yaşıyorum mesela, tek kişilik yemek yapmayı beceremiyorum. Mutlaka 2 kişilik her yaptığım; yanıma birisi olsa yani , bana hiç zararı dokunmayacak. Kiraydı, faturaydı her halukarda ödüyorum.15 aylık evliyim.Eşime de evlenmeden hemen önce işimden memnun olmadığımı(prim usulu maaş yok ),ayrılırsam yeni iş bulma ve dolayısıyla maddi konuda sıkıntı yaşayabileceğimizi söylemiştim.Cevap olarak; kocan değil miyim eşşek gibi bakmak zorundayım demişti.Ama maddi sıkıntılar çöktü üstümüze(.Ailelerden hiçbir şekilde destek almadık,almayız da).İyice bunaldı o da ben de, ama hep iş illa ki bulunur yeter ki sevgimizi kaybetmeyelim dedikçe inadına beni umursamamaya dinlememeye vs başladı.2 hafta kadar önce de çok sarhoş olarak geç geldi ve sadece neden haber vermedin dedim diye açtı ağzını.O kafasını taşın altına sokmuş ben hiçbir şey yapmıyormuşum,milyon kere pişmanmış evlendiğine.İş bulmam gerekiyomuş kendi ayaklarımın üstünde durunca boşanacaz dedi.Demedi sanki bıçakladı hem de her yerimden.Bikaç gün sonra yine içmiş geldi ve tekrarladı biz iyi ayrılacaz,kötü olmayız vs diye.Allah'ın işi 3 gün sonra işe girdim.Bu sefer de hiçbir şey olmamış gibi ilgili alakalı eskisi gibi oldu anında.Ben yaptıklarını unutamıyorum.Bir özür bile dileyemedi tipik erkek.Aklımda sürekli boşanmak var şimdi benim.Resmen sadece canımı acıtmak için o lafları söyledi.Ne yapayım kızlar akıl lütfen çünkü sağlıklı düşünemiyorum.Ya canını yakıcam Allah ne verdiyse benim de ayarım yoktur,ya da boşanacam.
Çocuk yok çok şükür ve iyi ki de olmamış.Rabbim bizi sınamış da olabilir ama ben bu sınavdan alnımın akıyla o da k.çnın .okuyla çıktı sanırım :)İntikam iyi değildir ama kıymetinizi anlaması için biraz trip atabilirsiniz. Ona boşanmaktan neden vazgeçtiğini, evliliğinizi neyin ayakta tuttuğunu sorun sorgulatın ve dikkatle cevaplarını inceleyin derim. Çünkü yarın yine işi bırakınca sizi yarı yolda bırakabilir gibi geldi bana. Yani verdiği cevaplar ve davranışları sizi ikna ediyorsa evliliğinizi kurtarmak en güzeli. Çocuk var mı bilmiyorum ama çocuk yapmadan sınayın eşinizi.
Umarım güzellikle yoluna girer evliliğiniz.
Cok zor isiniz... eger gercekten gozden cikardiysaniz harekete gecin cunku siz en degerli olansiniz bu hayati bi kez yasicaksiniz ve kimse icin kendinize gencliginize kiymayin... bence...Gece yanlışlıkla kolu değdiğinde bile kaçasım geliyor uzaklara
15 aylık evliyim.Eşime de evlenmeden hemen önce işimden memnun olmadığımı(prim usulu maaş yok ),ayrılırsam yeni iş bulma ve dolayısıyla maddi konuda sıkıntı yaşayabileceğimizi söylemiştim.Cevap olarak; kocan değil miyim eşşek gibi bakmak zorundayım demişti.Ama maddi sıkıntılar çöktü üstümüze(.Ailelerden hiçbir şekilde destek almadık,almayız da).İyice bunaldı o da ben de, ama hep iş illa ki bulunur yeter ki sevgimizi kaybetmeyelim dedikçe inadına beni umursamamaya dinlememeye vs başladı.2 hafta kadar önce de çok sarhoş olarak geç geldi ve sadece neden haber vermedin dedim diye açtı ağzını.O kafasını taşın altına sokmuş ben hiçbir şey yapmıyormuşum,milyon kere pişmanmış evlendiğine.İş bulmam gerekiyomuş kendi ayaklarımın üstünde durunca boşanacaz dedi.Demedi sanki bıçakladı hem de her yerimden.Bikaç gün sonra yine içmiş geldi ve tekrarladı biz iyi ayrılacaz,kötü olmayız vs diye.Allah'ın işi 3 gün sonra işe girdim.Bu sefer de hiçbir şey olmamış gibi ilgili alakalı eskisi gibi oldu anında.Ben yaptıklarını unutamıyorum.Bir özür bile dileyemedi tipik erkek.Aklımda sürekli boşanmak var şimdi benim.Resmen sadece canımı acıtmak için o lafları söyledi.Ne yapayım kızlar akıl lütfen çünkü sağlıklı düşünemiyorum.Ya canını yakıcam Allah ne verdiyse benim de ayarım yoktur,ya da boşanacam.
17 yaşından beri çalışıyoum ben.Çok şükür hayatı da biliyorum,işi de parayı da parasızlığı da.Bal gibi bile bile böyle yaptı yaaa.Paragöz adam. İş bulamazsan boşanacağız ne demek. Sabredemiyor mu yani. Hem de iş arayan, çalışmak isteyen biri var karşısında. Ben iş buldum, boşanacağız demiştin kim açıyor davayı, anlaşmalı boşanalım istersen de. Zor anında yanında olmayan adamdan hayır mı gelirmiş. Evlilik bu.
Karşısına geç ve artık ayaklarımın üzerinde duruyorum bosanabiliriz de!