3 yıllık evliyim henüz çocuğumuz yok. Durum şu ki eşimin babası yıllar önce vefat etmiş kayınvalidemin 2 oğlu daha var ve her gittiği evde kalmak zorundaymış gibi kalıyor kendi evi olmasına rağmen.. genç bi kadın kimseye ihtiyacı yok. Tabiki gelip kalacak ama ne geleceği zamanı net söyler ne gidecegi zamanı 25 gündür bende daha da kalmayı planlıyor. Bakıma muhtaç fln olsa amenna ama şuan benim bu düşmüş suratımla oturmaktan ne anlıyor anlamıyorum ve inadına yapıyor gibi dün tescillemiş oldum.ona bir planım olduğunu ve gidiceksin diye duydum şu tarihte doğru mu anne diye sordum ne bileyim kızım dedi bana. Uzak yer geldim kalırım daha dedi. Ne kadar daha kim bilecek 30 yaşında biriyim calışıyorum üstelik şu sıra cocuk düşünüyorduk.neden hayatımı başkasının keyfine göre yaşıyorum zoruma gidiyor. Eşimi sevdiğim için kendimi duruma alıştırmaya çalışıyorum ama olmuyor. Çünkü daha evliiğimin 4. Ayında da gelip 4 ay kalmıştı. Bu durum beni aşırı rahatsız etti yine okadar kalacak diye korkuyorum