ne yapmalıyım bana yardımcı olun?

beyazlale_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
86
0
86
Bitlis
merhaba hanımlar sorunumu size nasıl anlatıcam bilemiorum?ben 3 buçuk yıldır evliyim ve 2 bçuk yaşında bi oğlum var.eşimle artık aynı evde yaşamak işkenceden farksız boşamak istiorum yalnız bu durumda bana çocuğu asla vermeyeceğini hatta bu uğurda herşeyi göze alacağını söylüor...oğluna çok düşkün oğlumda babasına esasında onları birbirinden ayırmakta bana çok zor gelior....eşimle her ne kadar içinden çıkılmaz sorunlarımız olsada iyi bi baba....yalnız bende ayrı kalamam oğlumdan...çocuk için boşanmaktan vazgeçsem de kötü hem ben ruh sağlığımı kaybediorum hemde oğlumda saygı sevginin olmadığı hatta şiddetin olduğu bi aile ortamında nasıl sağlıklı yetişir bilemiorum bi çok şeye şahit oluyo...yani aşağı tükürsen bıyık yukarı tükürsen sakal durumu...NE YAPACAĞIMI BİLEMEZ DURUMDAYIM.
1) eşimin tüm tehtitlerine rağmen oğlumuda alıp aileme mi kaçayım
2)velayetin babada kalmasına razı mı olayım
3)boşanmaktan vaz mı geçeyim

Ah Ah.. Yanlıs evliliklerin faturasını neden bu cocuklar cekiyor?
Neden evlilik daha rayına oturmadan cocuk yapılıyor? Cok mu lazım yani.. yazık gunah degil mi..
Esler birbirini cekmiyor artık ne yazık..Bosanmak son trend simdilerde...

arkadaşım çok haklısın...keşke bi cahillik edip çocuğu yapmasaydık ama oldu..olduyla öldüye çare bulunamıyor...bütün bekarlara ve yeni evlilere tavsiyem en az 2 yıl çocuk düşünmeyin aman haa aman...benim yaşadıklarımı düşmanım bile yaşasın istemem

bosaninca velayetin babsinda kalmasina razi olmaniz gerekmiyor
simdi böyle atip tutmasina bakmayin ates olsa cümrüm kadar yer yakar
gözünüzü korkutmaya calisiyor bence

Sorunlarınız aşılamayacak büyük problemler mi öncelikle bunu gözden geçirmek gerek.Ama herşeye rağmen boşanmamız şart diyorsanız bir avukata danışın, sanırım işin içinde şiddet de varmış bunları da anlatırsınız ve bir de darp raporu almanız gerek.Eşinizde içki falan da varsa çocuğun size verilmesi yüksek olasılık gibi görünüyor.Dediğim gibi öncelikle bir avukatla görüşmekte fayda var...

BENCEDE gözünüz korkutmaya calisiyor bosanmyin diye !
Bi avukatla fln görüsünde bilgi alin bence° evet söylediklerinizede katiliyorum eger cocugunuz cogu seye sahit oluyorsa ve piskolojisi bozulacaksa ve siz ayri oldugunuzda daha mutlu olacaksa en iyisi ayrilmak!

Ne alakası var canım?
Anne "çocuğum bende kalsın" dediği sürece el kadar bebeyi hangi hakim babaya verir ki?akannehir
Eşiniz resmen sizi ezmiş,sindirmiş..
Boşanın demiyorum.. Ancak boşanmaya kararlıysanız gidin haklarınızı araştırın,güçlü olun lütfen!

kıyamam yaaa püfss ne üzücü bir durum... Boşanmak çok acı eğer çözebileceğiniz problemleiniz varsa mücadele edin derim birlikte aile danışmanlarına falan gidin aileerinizden yardım isteiyn bilemiyorum evlenmek çok zorrr boşanmata ondan zor. ama çok denedik artık olmuyor diyorsanızda çocuk için evlilik yürütmek çok sağlıklı değil o çocuğun psikolojisi daha kötü olurr sürekli didişen anne baba kötü bir örnekk... 3 yılda boşnama kararı alındıysa daha çok hençsiniz ve bir ömür boyu çocuk için böyle yaşnmazz... Sizinde hayatınız var çocuğunuz için mücadele edin avukatlarla görüşün ama

sizi çok iyi anlayabiliyorum içinden çıkılması çok zor bir durum.ama şundan emin olun aile mahkemeleri 7 yaşına kadar velayeti anneye veriyor.eşinizin iyi bir baba olduğunu söylemişsiniz bu uğurda yapmayacağı şeyde yok galiba.bence bir anda karar vermeyin öyle haberler okuyoruz ki eşine sinirlenen cinnet geçiren insanlar neler yapıyor,kimlerin canına kıyıyor.bence eşinizle her seferinde konuşmalı bu hayatı böyle yaşayamayacağınızı ona anlatmalısınız.olayı birlikte çözme yoluna gitmelisiniz.

ısırcak köpek havlamaz derler belki kaba tabir ama yapıcak adam bas bas bağırmaz şunu yaparım bunu yaparım dye bence korkmanızı gerektircek bi durum yok alın çocuğunuzu gidin ayrıca velayetini alamaz çocuğunuz hem ufak hemde size şiddet uygulayan birine çocuk velayetini asla vermezler..sana 2 şahit yeter çocuğuun velayetini alabilmek için

Olan yine malesef ufacık çocuğa oldu işte
Sen onun annesi olduğuna göre 7 yaşına kadar çocuk ilk başta annede kalır
Fakat; anne bakabilecek durumda,sağlığı yerinde düzgün birisi ise, diğer türlü direk
çocuğunuz babaya verilebilir yerimseniben
Bunun için madem 3 yıl sabrettiniz biraz daha sabredip iş bulun ve kendinizi toparlyın sonrası için ise Allah yardımcınız olsun ve İlk başta çocuk için hayırlısı olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…