canım derdını öğrendım sımdı bakabıldım işin gercekdende zor ama neysekı artık gercegı gormussun ve olan sana cıda gelse oldugu gıbı kabullenmıssın su anda nasılsın netıce ne oldu valla merak ettım senı halınede uzuldumde haketmedıgın davranıslar bunlar ıns ılerıkı zamanlarda daha guzel konuları da yazarsın bıze mutlulugunuda anlatırsın
canım yanlızlıgı ıyı bılırım bak burada bız varız tamam kımse kımseyı tanımıyor belkı ama hepımızın derdıde aynı degılmı paylaşmak rahatlamak sen ıcınden ne nasıl gelıyorsa paylaş canım bız burada elımızden geldıgınce sana destek oluruz netıcenıde yazarsan cok sevınırım senı gercekden merak ettım tanımasamda
ya canım benim, senin tek derdin düğün mü ki?
hem işte çalış, hem evde, hem maddi sıkıntı, hem eşin yardım etmez, hem sevgi ilgi göstermez, hem vurdumduymaz bilmem ne..
iyi yönleri vardır mutlaka ama bunlar da bi kadını mutsuz etmek için yeter
boşanmasan da çocuk düşünme şimdilik derim..
aynı ortamda falan değiller aynı işyerinde değiller.
bir yıl önce ordan ayrıldı ama hala ne hikmetse hem arıyo hem face hem de telefonda sohbete devam ediyo. ben görüşme dedim arkadaşım dedi. sevmiyorum dedim arıyo dedi. açma dedim ayıp dedi.
bende üstelersem inada biner aman üstelemiyim diye sustum.
böyle bişey yoksa aklına sokmam doğru olmaz dedim.
aynı ortamda falan değiller aynı işyerinde değiller.
bir yıl önce ordan ayrıldı ama hala ne hikmetse hem arıyo hem face hem de telefonda sohbete devam ediyo. ben görüşme dedim arkadaşım dedi. sevmiyorum dedim arıyo dedi. açma dedim ayıp dedi.
bende üstelersem inada biner aman üstelemiyim diye sustum.
böyle bişey yoksa aklına sokmam doğru olmaz dedim.
hayır asıl suç bende bende onun akrabalarından tanıdıkları var kadınlar eşlerini mum etmişler izinsiz adım atamıyorlar. ki helal olsun en iyisini yapmışlar ben asla sıkmadım onunda hayatı bu ev ikimizi bu hayatı birbirimize asla zehir etmemeliyiz. ilişkiler lastik gibidir çekmeyide bırakmayıda bilmem gerek diye düşünmüştüm yanıldım.canımm bak vallahı ıyı sabretmıssın sen
suna bak ya erkek gıbı kızmıs
ne ısın var senın evlı barklı adamsın
o kızında ısı ne 5 erkek arasında
herkese sarılıp opmesın kardesım
tovbe tovbe
ama kusura bakma esınde de suc var
senın en buyugu onda zaten...
bısey derdım ama neyse.....
hayır asıl suç bende bende onun akrabalarından tanıdıkları var kadınlar eşlerini mum etmişler izinsiz adım atamıyorlar. ki helal olsun en iyisini yapmışlar ben asla sıkmadım onunda hayatı bu ev ikimizi bu hayatı birbirimize asla zehir etmemeliyiz. ilişkiler lastik gibidir çekmeyide bırakmayıda bilmem gerek diye düşünmüştüm yanıldım.
hayır asıl suç bende bende onun akrabalarından tanıdıkları var kadınlar eşlerini mum etmişler izinsiz adım atamıyorlar. ki helal olsun en iyisini yapmışlar ben asla sıkmadım onunda hayatı bu ev ikimizi bu hayatı birbirimize asla zehir etmemeliyiz. ilişkiler lastik gibidir çekmeyide bırakmayıda bilmem gerek diye düşünmüştüm yanıldım.
canım çok güzel düşünmüşsün ama herkez aynı kültürle yetişmiyor malesef. bak diyorsunki akrabalarını mum etmiş eşleri demekki onlar öyle yetiştirilmiş. sen asla suçlu değilsin böyle düşünme bundan sonra yaklaşımını biraz değiştirirsin. hem neden suçlu olucaksın çirkefleşmedin kavga çıkarmadın diye mi[/QUO
Scuba ben bundan sonrasını istemiyorum.
bitsin istiyorum. sorunsuz konuşmadan etmeden. çıksın hayatımdan bende çıkayım onun hayatından.
benim bir gururum var gerçekten çok gururluyumdur.
siz benim yerimde olsanız ne yapardınız. bide kendi haklıymış gibi mailler paylaşmalar kendince doğru laflar güya değer vermeler.
ben hergün onun ailesindeyken kendi aileme 2-3 hafta da bir izin alarak gittim almaya gelmediyse otobüslerle döndüm. aman evim eşim ihmal olmasın diye onsuz kalmadım.
ama o köye giderken beni bırakıp gitti.
beni okadar insanın içinde okadar kötü bir duruma düşürdü ki dayısı geldi dansa kaldırdı.
göz yaşım aktı akacak. ama kayınvalideme söyledim sizin hatırınıza geldim ama keşke gelmeseydim o duruma düşmeseydim. dedim başladı ağlamaya. haklısın millet hep sana acıdı dedi ben acınacak hale düşmüşüm ya. 30 yaşındayım namus bekçim omuydu ben onu yanımda arkamda etrafımda istemiyorum.
tamam kadın olsun erkek olsun haksız olduğu yerde susmayı bilmeli ama sen anladığıma göre haklı aksız her yerde susmuşsun....allah razı olsun iyiki varsınız ya.
bu defa susmayacağım. aslında ben nişanlıyken hiç böyle değildim.
hep kendimi savunabilirdim. ama ailecek çok sorunlar yaşadık düğünüme 2 hafta vardı yüzük attım tekrar barıştık falan ben hep aman zor kurduk bu yuvayı hep suçlu bendim susmayı öğreniyim dedim.
ama fazla susmuşum. ezilen ben oldum.
teşekkür ederim. ama kıskanan insan eşi başkasıyla dans ederken nerde.
kıskanan insan tüm düğün boyunca nerde.
ben canımı sıkmıcam ama bir hafta sonra evlilik yıl dönümümüz sanırım ben bitiricem bu evliliği.
canım çok güzel düşünmüşsün ama herkez aynı kültürle yetişmiyor malesef. bak diyorsunki akrabalarını mum etmiş eşleri demekki onlar öyle yetiştirilmiş. sen asla suçlu değilsin böyle düşünme bundan sonra yaklaşımını biraz değiştirirsin. hem neden suçlu olucaksın çirkefleşmedin kavga çıkarmadın diye mi[/QUO
Scuba ben bundan sonrasını istemiyorum.
bitsin istiyorum. sorunsuz konuşmadan etmeden. çıksın hayatımdan bende çıkayım onun hayatından.
benim bir gururum var gerçekten çok gururluyumdur.
siz benim yerimde olsanız ne yapardınız. bide kendi haklıymış gibi mailler paylaşmalar kendince doğru laflar güya değer vermeler.
ben hergün onun ailesindeyken kendi aileme 2-3 hafta da bir izin alarak gittim almaya gelmediyse otobüslerle döndüm. aman evim eşim ihmal olmasın diye onsuz kalmadım.
ama o köye giderken beni bırakıp gitti.
beni okadar insanın içinde okadar kötü bir duruma düşürdü ki dayısı geldi dansa kaldırdı.
göz yaşım aktı akacak. ama kayınvalideme söyledim sizin hatırınıza geldim ama keşke gelmeseydim o duruma düşmeseydim. dedim başladı ağlamaya. haklısın millet hep sana acıdı dedi ben acınacak hale düşmüşüm ya. 30 yaşındayım namus bekçim omuydu ben onu yanımda arkamda etrafımda istemiyorum.
haklısın canım ne diyim yaşayan bilir. eşin seni aldatmış dövmüş olsa bir gün düşünme derim. yinede bir konuş canım sen o kadar susmuşsunki o senin içinde bir şeylerin bittiğini görmemiş. önce bi anlasın kabahatini yok devam mı ediyor umursamıyormu o zaman çizersin kendi yolunu kimse kimsenin kulu kölesi değil sonuçta. evlilikler mutlu olmak için yapılır eziyet olsun diye değil.
Hımm.Sizin başka sorunlarınız varmış aranızda aslında..
Siz kimle dans etmiştiniz desem çok özel olacak..Yani kuzeniniz bir yakınınız mıydı dans ettiğiniz kişi?
Eşinizde tuhaf mış gerçekten..Kıskanılacak şeyleri kıskanmıyor sanırım..[/QUOTE
Düğün onların tarafın benim tanıdık kimsem yoktu eşimin dayısı.
Kıskanmaz ya ne alaka ben hep aynıyım kıskanan insan sahip çıkar bu atar beni hooop kendi yok piyasa da
haklısın canım ne diyim yaşayan bilir. eşin seni aldatmış dövmüş olsa bir gün düşünme derim. yinede bir konuş canım sen o kadar susmuşsunki o senin içinde bir şeylerin bittiğini görmemiş. önce bi anlasın kabahatini yok devam mı ediyor umursamıyormu o zaman çizersin kendi yolunu kimse kimsenin kulu kölesi değil sonuçta. evlilikler mutlu olmak için yapılır eziyet olsun diye değil.
evlendikten 2 ay sonraydı bir kere tartıştık.
ben susmadım cevap vermeye devam ettim o zaman geldi hırsla boğazıma sarıldı sus diye.
ama yapamadım o zaman gitmedim çok yeni evliydik.
sanırım benim asıl susmama bu neden oldu tartışırsak ben susmam o susmaz iş çığrından çıkar diye bi sustum tam sustum.
evlendikten 2 ay sonraydı bir kere tartıştık.
ben susmadım cevap vermeye devam ettim o zaman geldi hırsla boğazıma sarıldı sus diye.
ama yapamadım o zaman gitmedim çok yeni evliydik.
sanırım benim asıl susmama bu neden oldu tartışırsak ben susmam o susmaz iş çığrından çıkar diye bi sustum tam sustum.
ee bu durumda susturulmuşsun canım. anladığım kadarıyla konuşulmuyor eşinle. beyinleriyle üstün gelemediklerinde beden gücüne sığınan zavallı erkekler sinirimi bozuyor.
ee bu durumda susturulmuşsun canım. anladığım kadarıyla konuşulmuyor eşinle. beyinleriyle üstün gelemediklerinde beden gücüne sığınan zavallı erkekler sinirimi bozuyor.
bilmiyorum eve gidip uyumak istiyorum çok kötüyüm.
psikolojik ve beden olarak kendimi çok kötü hissediyorum ağlamadan duramıyorum.
gidecek bi yerim olsa bir kimsem olsa gitsem.
duvarlar üstüme geliyo.
duvarlar üstüme geliyo.
ah canım ya keşke elimizden birşey gelse. çalışmasaydın git bi yerlerde kafanı dinle diycem. annene git desek birde orda açıklaman gerekicek durumu.
duvarlar üstüme geliyo.
canım benim öyle düşünme..
evine git, güzel bir duş al, sıcak bir kahve iç, kendi dünyana dal..
o kendini at sanan katır da gelsin ne yaparsa yapsın.. hiç bakma tarafına..
zamana bırak..
ayrılma/ayrılmama durumunu ilerde düşünürsün.. şimdilik boşver..
canım benim öyle düşünme..
evine git, güzel bir duş al, sıcak bir kahve iç, kendi dünyana dal..
o kendini at sanan katır da gelsin ne yaparsa yapsın.. hiç bakma tarafına..
zamana bırak..
ayrılma/ayrılmama durumunu ilerde düşünürsün.. şimdilik boşver..
valla arkadaşım o kendini at sanan katır cümlene bayıldım:) durumu çok güzel açıklamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?