Ne yapmalı ? (Boşanma şekli ile ilgili )

Birkac sayfa okudum
Aslında adami uğraştırıp hakkinizi alin diyecektim ama saglik sorunu yasamissiniz
Inanin can mi para mi dense tabii herkes can der, anlaşmalı icin cocugu da alirim diyormuş ama o kadar kolay değil anlasmali olur ama her ay çocuğa şu kadar nafaka dersiniz ve tamam derse bosanin kurtulun sonucta cocugun ihtiyaçlarından ikiniz de sorumlusunuz.
150 g altın şu an 500den hesaplasak 75 bin eder ama zaten 30 bin avukat artı yıllar boyu sürmesinin verdiği yipranma, yani değmez siz her türlü o 75 bini kazanırsınız Allah sağlık verdiği müddetçe.
Ama cocuk için anlasmaya varmasi önemli.
Ayrıca geçmiş olsun, sağlığınıza dikkat edin kalan her sey bir sekilde yola giriyor ne kadar zorlansak da bu hayatta.
Çok çok teşekkür ederim güzel dilek ve temennileriniz için 🙏 evet malesef ciddi bir sağlık sorunu yaşadım ve bu süreçte bazı şeyleri daha iyi idrak ettim...aslında inanın aynı şeyi yapasim var altınlari vermesin nafaka vermesin ben evladımı çok şükür kimseye muhtaç etmeden buyuturum de baya sıkıntılı olur işte o biraz düşündürüyor ama sağlıgim olsun dediğiniz gibi kazanırım Allah'ın izniyle...bakalım inşallah yazacağım gelişmeleri

Çok çok teşekkür ederim güzel dilek ve temennileriniz için 🙏 evet malesef ciddi bir sağlık sorunu yaşadım ve bu süreçte bazı şeyleri daha iyi idrak ettim...aslında inanın aynı şeyi yapasim var altınlari vermesin nafaka vermesin ben evladımı çok şükür kimseye muhtaç etmeden buyuturum de baya sıkıntılı olur işte o biraz düşündürüyor ama sağlıgim olsun dediğiniz gibi kazanırım Allah'ın izniyle...bakalım inşallah yazacağım gelişmeleri
Kaçtır yazacam unutuyorum, cok gecmis olsun, Allah sağlık versin..
Arkadaşım boşanma aşamasında psikologa gidiyordu ona danismisti, ugrasmayim mi ne yapayım diye.
Psikolog demis ki, haklarından vazgeçme.ilerde kendini daha kotu hissedersin demis. once çekişmeli açtı sonra dava sürerken karşı tarafın avukatı anlaşmalıya donsun diye aramış avukatını. anlaştılar ve sonradan anlaşmalı boşanmayla boşandı. istediklerini aldi.

Arkadaşım boşanma aşamasında psikologa gidiyordu ona danismisti, ugrasmayim mi ne yapayım diye.
Psikolog demis ki, haklarından vazgeçme.ilerde kendini daha kotu hissedersin demis. once çekişmeli açtı sonra dava sürerken karşı tarafın avukatı anlaşmalıya donsun diye aramış avukatını. anlaştılar ve sonradan anlaşmalı boşanmayla boşandı. istediklerini aldi.
Çok teşekkürler 🙏 evet aslında öyle olmasını ümit ediyorum içten içe...umarım 🙏🙏

Inşallah hersey gönlünüzce olsun, huzurla kurun yeni hayatınızı😍

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben olsam evladımı hakkını bırakmamaya tercih ederim. Benim de sizinle meslektaşım 2 çocuğum var başıma gelse onlar için talep ederim her şeyi.

Bir de altınları aldı gitti demişsiniz. Bilen arkadaşlar yazar belki. Bu adam altınları bozdursa nakiti de hiçbir hesaba koymasa ve ben almadım gibi bi inkarda bulunsa ne olur?

Konuya hemen gireyim , aramız bozulali bir yıl boşanma kararı alalı 6-7 ay oluyor fakat yaşadığım bir hastalık sebebiyle dava acmamistik şimdi dava açacagim fakat avukat 5-6 yıl sürer ( büyüksehir olduğu için ) ve yaklaşık 30 bin masraflar var dedi ( bu parayı ödemek beni aşırı zorlar ) eş kişisi anlaşmalı istemiyor hiç bişey vermeyecekmis ama benim altinlarim vs hepsi onda..

1.
Ceksimeli açsam ki aslında öyle düşünüyordum avukatla konuşana kadar ama ; hayatımdan 5-6 yıl daha geçecek , sürekli mahkeme dava vs uğraşacağım, hala o soyismini taşımakta cabası...zaten bir hastalık geçirdim sağlıkla sinandim inanın huzur istiyorum evladimla... hiç gücüm yok cekismeliye ..ama elbette geleceğim için altinlarim , evladima nafaka falan da gerekiyor çünkü evladimla şu hayatta tek başıma yaşayacağım..

2.
Anlaşmalı teklif etsem ( aslında ettim ama hicbisey vermem dedi ) ; hiç bişey istemiyorum kızımın velayeti dışında hiç bişey istemiyorum yeterki defolsun hayatımdan desem...mesleğim var tek bir maaşla bakarım evladıma yaşarım bir şekilde...belki bir ev almak için yıllarca da çalışsam olmayacak ama çoğu insan bu şekilde kiminin mesleği de yok şükür et diyorum...ama sonra pisman olur muyum ?

Avukatla konuştuğumda beri kafam öyle dolu ki basım agriyo resmen ne yapmalıyim ...elbette bunun kararıni kendim vereceğim ama sizlerle de dertleşmek istedim açıkçası 🙏
Ayrilirken evden sadece kizimin ve kendi kiyafetlerimi aldim ciktim. Turkiye sartlari icin konusamam ama ilk zamanlar bende zorlandim maddi olarak.
Benimde altinlarimi falan herseyimi aldi sadece cocuga nafaka verdi. Ama huzurluydum
Ayrildikdan 4yil sonra evimi aldim
Dedigim gibi bu Turkiye ekonomisinde ne kadar mumkun olur bilmem ama en azindan huzurun olur.

Ayrilirken evden sadece kizimin ve kendi kiyafetlerimi aldim ciktim. Turkiye sartlari icin konusamam ama ilk zamanlar bende zorlandim maddi olarak.
Benimde altinlarimi falan herseyimi aldi sadece cocuga nafaka verdi. Ama huzurluydum
Ayrildikdan 4yil sonra evimi aldim
Dedigim gibi bu Turkiye ekonomisinde ne kadar mumkun olur bilmem ama en azindan huzurun olur.
Sizin hikayenizi biliyorum..çokta takdir ettiğim kişilerdensiniz....şuan huzurlu iseniz çok sevinirim....umarım ben de kızımla huzurlu bir hayata başlangıç yapabilirim 🙏🙏

Sizin hikayenizi biliyorum..çokta takdir ettiğim kişilerdensiniz....şuan huzurlu iseniz çok sevinirim....umarım ben de kızımla huzurlu bir hayata başlangıç yapabilirim 🙏🙏
Insallah yaparsiniz ben inaniyorum buna
Kadin herzaman gucludur
Ben cok sukur mutluyum
9 yil sonra 2.evliligimi yaptim bide bebegim var :)
Cani gonulden duacinizim sizin ve bizim gibi bu duruma dusen insanlarin

evet iste ben de bunu diyorum, ayni seyi yasadim,haklarimdan vazgectim ve sonradan diyorsun ki ben bu kadar degersiz miyim neden hakkimi yedirdim en azindan bankada su kadar param olurdu. kendime saygi duyar ve kendime saygimi ve kendi gozumdeki degerimi kaybetmemek icin mucadele ederdim. cunku emin olun sonradan koca bir pismanlik ve ozsayginizin zedelenmesi kaliyor.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben olsam evladımı hakkını bırakmamaya tercih ederim. Benim de sizinle meslektaşım 2 çocuğum var başıma gelse onlar için talep ederim her şeyi.

Bir de altınları aldı gitti demişsiniz. Bilen arkadaşlar yazar belki. Bu adam altınları bozdursa nakiti de hiçbir hesaba koymasa ve ben almadım gibi bi inkarda bulunsa ne olur?
dugun resim ya da videosu varsa orda gorunuyordur

Kadin herzaman gucludur
Ben cok sukur mutluyum
Evet biliyorum :) maşallah suphanallah Rabbim daim etsin 🙏🧿🧿🧿
Allah razı olsun çok teşekkür ederim...inşallah inanın tek dileğim kızım ve benim canımızın sagligi 🙏

evet iste ben de bunu diyorum, ayni seyi yasadim,haklarimdan vazgectim ve sonradan diyorsun ki ben bu kadar degersiz miyim neden hakkimi yedirdim en azindan bankada su kadar param olurdu. kendime saygi duyar ve kendime saygimi ve kendi gozumdeki degerimi kaybetmemek icin mucadele ederdim. cunku emin olun sonradan koca bir pismanlik ve ozsayginizin zedelenmesi kaliyor.
Insan kotu insanla karsilasmaya gorsun. Hic bi hak talep etmedim. Ne altin ne para gozumde hiçbir sey yoktu. Yeterki kurtulayim sunlardan dedim.

Belkide arkamda kimse olmadigi icin oyle davrandim bilmiyorum. Ben bosanirken annemde aska geldi 25yil sonra akli basina gelece tuttu. O bana destek olacagina ben ona oldum babamdan catir catir para almasini sagladim.

Kucuk ama bazi seyleri Anlayacak yasta
Baba evde yok artik eskisi gibi goremicek
Bu durum biraz skntili olmamasi icin karsi tarafin ilgilenmesi gerek insallah ilgilenir
Insallah cok yaralanmadan atlatirsiniz
Yavrum benim
Görüşüyorlar az da olsa :/ evet ben de babasıyla ilişkisi iyi olsun isterim ama yatılı kalma durumu biraz canımı sıkmıyo değil...ama ona da sırası geldiğinde üzülürüm :) şuan zaten bu sürü uzuldugum şey var :/

Kadin herzaman gucludur
Ben cok sukur mutluyum
hikayenizi bilmiyorum ama mutlu ve bebeğiniz varmış, mutluluğunuza sevindim..

demek ki neler yasadınız ki vazgeçtiniz.. kendinizi suçlamayın.
Esim ilerde bana sorun cikarirsa belki psikolog hakkini al dese bile vazgecebilirim isteklerimden, Insaniz, psikolojimiz yıpranıp bazı seyleri kaldırma gücüm o anda olmayabilir.
Kendinize saygi duymanız ve degerli olmanız icin emin olun sadece icinizdeki deger duygunuz buna karar verir.
hakkimi alamadım degersizim, kendime saygim yok vs demeyin
insanizz, tastan degiliz ki, o an dayanma gücüm yoktu deyin. ve bundan sonrası icin hayatta emin adımlarla yaşayın..

Back