- 12 Nisan 2015
- 695
- 1.152
- 113
- Konu Sahibi Minnoskizz
-
Öyle tabi...inşallah ben de evladima hem mesleğini verir hem de güzel bir gelecek verebilirim...dualarım bu yöndeBence evladınıza verebileceğiniz en güzel miras onun da sizin gibi bir meslek sahibi olmasını sağlamak. Babam diplomamı aldığımda bana altın bileziği koluna taktın artık gözüm arkada kalmaz derdi. Hem zaman size ne getirecek bilmiyorsunuz ki. Belki umduğunuzdan fazlasını bile bırakabilirsiniz nasip
Yanlış anlamayın durduk yere ahkam kesmiyorum. Ben bu süreçleri yaşadım. Çok üzüldüm çok yıprandım. Çevredekiler illa ona bir şey bırakma altınlarını al, eşyalarını al dedi. Talep ettim zorla. Mahkeme 10.000 maddi 10.000 manevi tazminat verdi ama sonuç olarak kesinlikle alamadım. Almak da istemiyorum. Benden uzak olsun yeter. 2015’te bitti benim dava.Evet..benim aklıma gelmezdi bosanacagim ...o kelimeyi kullanmaya bile cekinridim ama tam da ortasında buldum kendimi...hayat işte ...başımıza herşey gelebiliyor
İnşaAllah. Allah gönlünüze göre versin.Öyle tabi...inşallah ben de evladima hem mesleğini verir hem de güzel bir gelecek verebilirim...dualarım bu yönde
niye alamadiniz ozel degilse merak ettimYanlış anlamayın durduk yere ahkam kesmiyorum. Ben bu süreçleri yaşadım. Çok üzüldüm çok yıprandım. Çevredekiler illa ona bir şey bırakma altınlarını al, eşyalarını al dedi. Talep ettim zorla. Mahkeme 10.000 maddi 10.000 manevi tazminat verdi ama sonuç olarak kesinlikle alamadım. Almak da istemiyorum. Benden uzak olsun yeter. 2015’te bitti benim dava.
Kendisi çalıştığı halde sigorta yaptırmıyordu. Bir de ben uğraşmak istemedim. Kurtulduğuma şükrettim. Öyle beter şeyler yaşattı ki.niye alamadiniz ozel degilse merak ettim
Çok teşekkür ederim vaktinizi ayırıp cevapladiginiz ve düşüncelerinizi yazdiginiz için...geçmiş olsun kurtulmuşsunuzsize yazmak icin foruma girdim,ben de bosandim ve ayni sizin gibiydim yeter ki gitsin diye birlikte calisip aldigimiz evi ona biraktim ve oyle pismanim ki en azindan yarisi hakkimdi benim de cocuklarim var avukat 2 3 yil surer demisti ben de sizin gibi gitsin yeter ki dedim ama hakkimi yedirdigim icin cok pismanim size tavsiyem sakin sakin emeginizi hakkinizi 5 kurusunuzu yedirmeyin surerse sursun sonunda hakkinizi alin
Çok şükür kurtulmuşsunuz ...ben aslında en başından hicbisey istemiyodum ama sonra düşündüm evladım icin kendim için neden anne babamin taktiği altınları da bırakayım ki ...bari onları ver dememe rağmen vermediYanlış anlamayın durduk yere ahkam kesmiyorum. Ben bu süreçleri yaşadım. Çok üzüldüm çok yıprandım. Çevredekiler illa ona bir şey bırakma altınlarını al, eşyalarını al dedi. Talep ettim zorla. Mahkeme 10.000 maddi 10.000 manevi tazminat verdi ama sonuç olarak kesinlikle alamadım. Almak da istemiyorum. Benden uzak olsun yeter. 2015’te bitti benim dava.
Çok şükür kurtuldum. Şuan ikinci evliliğimi yaptım.8 ay oldu. Eşimi seviyorum hamd olsun mutluyum.Çok şükür kurtulmuşsunuz ...ben aslında en başından hicbisey istemiyodum ama sonra düşündüm evladım icin kendim için neden anne babamin taktiği altınları da bırakayım ki ...bari onları ver dememe rağmen vermedi
Maşallah çok sevindim sizin adınızaÇok şükür kurtuldum. Şuan ikinci evliliğimi yaptım.8 ay oldu. Eşimi seviyorum hamd olsun mutluyum.
avukat olsa da olmasa da mahkeme altinlari size verecek merak etmeyin. surerse sursun korkmayin keske zaninda ben de boyle davransaydim. yillarimin emegini altinlarimi ellerine saydim bi maasimla kalakaldimÇok teşekkür ederim vaktinizi ayırıp cevapladiginiz ve düşüncelerinizi yazdiginiz için...geçmiş olsun kurtulmuşsunuzdarısı başıma...evet ben de en azından altinlarimi alayım istiyorum ama önceden de yazdığım gibi uzun sürecek olması bile yordu beni fikir olarak ve avukat ucretlei vs yani nasıl altından kalkacagim onu dusunuyorum uzun sürmesi den korkma sebebim ben kötü bir hastalık dönemi gecridim o zaman zamanın değerini anladım arrik böyle şeyler için ömrümden vermek istemiyorum
Allah razı olsun. İnşaAllah sizin de güzel haberlerinizi alırız. Dua edeceğim size.Maşallah çok sevindim sizin adınızaçok mutlu olun Rabbim bir ömür sağlık huzur mutluluk versin
Allah razı olsun çok çok teşekkürlerAllah razı olsun. İnşaAllah sizin de güzel haberlerinizi alırız. Dua edeceğim size.
Rabbim gonlunuze gore versin.Damdan dusenin halini damdan dusen anlar misali. bizler birbirimizi ayni surecleri yasayanlar olrak daha iyi anlariz diye dusunuyorum. Rabbim omur boyu mutlulugunuzu daim etsin.Kendisi çalıştığı halde sigorta yaptırmıyordu. Bir de ben uğraşmak istemedim. Kurtulduğuma şükrettim. Öyle beter şeyler yaşattı ki.
Allah razı olsun. Sizin de mutluluğunuz daim olsun. Güzel duanız için çok teşekkür ederim. Kesinlikle yaşamayan anlayamaz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun İnşaAllah.Rabbim gonlunuze gore versin.Damdan dusenin halini damdan dusen anlar misali. bizler birbirimizi ayni surecleri yasayanlar olrak daha iyi anlariz diye dusunuyorum. Rabbim omur boyu mutlulugunuzu daim etsin.
Allah mutlulugunuzu daim etsin. pek sevindim..Çok şükür kurtuldum. Şuan ikinci evliliğimi yaptım.8 ay oldu. Eşimi seviyorum hamd olsun mutluyum.
Amin. Allah razi olsunAllah razı olsun. Sizin de mutluluğunuz daim olsun. Güzel duanız için çok teşekkür ederim. Kesinlikle yaşamayan anlayamaz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun İnşaAllah.
Allah razı olsun. Cümlemizin İnşaAllahAllah mutlulugunuzu daim etsin. pek sevindim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?