Ne yapmalı ? (Boşanma şekli ile ilgili )

Öyle tabi...inşallah ben de evladima hem mesleğini verir hem de güzel bir gelecek verebilirim...dualarım bu yönde

Evet..benim aklıma gelmezdi bosanacagim ...o kelimeyi kullanmaya bile cekinridim ama tam da ortasında buldum kendimi...hayat işte ...başımıza herşey gelebiliyor
Yanlış anlamayın durduk yere ahkam kesmiyorum. Ben bu süreçleri yaşadım. Çok üzüldüm çok yıprandım. Çevredekiler illa ona bir şey bırakma altınlarını al, eşyalarını al dedi. Talep ettim zorla. Mahkeme 10.000 maddi 10.000 manevi tazminat verdi ama sonuç olarak kesinlikle alamadım. Almak da istemiyorum. Benden uzak olsun yeter. 2015’te bitti benim dava.

anlasirsaniz altinlari alamazsiniz, cekismelide size vermek zorunda altinlar kanunen kadinin hakkidir vermem demekle olmuyor,anlasmayin sakin sakin. altinlari ve hakkinizi vere ekse anlasin yoksa sakin derim. ben oyle pismanim ki.

niye alamadiniz ozel degilse merak ettim

Çok teşekkür ederim vaktinizi ayırıp cevapladiginiz ve düşüncelerinizi yazdiginiz için...geçmiş olsun kurtulmuşsunuz darısı başıma...evet ben de en azından altinlarimi alayım istiyorum ama önceden de yazdığım gibi uzun sürecek olması bile yordu beni fikir olarak ve avukat ucretlei vs yani nasıl altından kalkacagim onu dusunuyorum uzun sürmesi den korkma sebebim ben kötü bir hastalık dönemi gecridim o zaman zamanın değerini anladım arrik böyle şeyler için ömrümden vermek istemiyorum

Çok şükür kurtulmuşsunuz ...ben aslında en başından hicbisey istemiyodum ama sonra düşündüm evladım icin kendim için neden anne babamin taktiği altınları da bırakayım ki ...bari onları ver dememe rağmen vermedi

Çok şükür kurtuldum. Şuan ikinci evliliğimi yaptım.8 ay oldu. Eşimi seviyorum hamd olsun mutluyum.

avukat olsa da olmasa da mahkeme altinlari size verecek merak etmeyin. surerse sursun korkmayin keske zaninda ben de boyle davransaydim. yillarimin emegini altinlarimi ellerine saydim bi maasimla kalakaldim

Kendisi çalıştığı halde sigorta yaptırmıyordu. Bir de ben uğraşmak istemedim. Kurtulduğuma şükrettim. Öyle beter şeyler yaşattı ki.
Rabbim gonlunuze gore versin.Damdan dusenin halini damdan dusen anlar misali. bizler birbirimizi ayni surecleri yasayanlar olrak daha iyi anlariz diye dusunuyorum. Rabbim omur boyu mutlulugunuzu daim etsin.

Rabbim gonlunuze gore versin.Damdan dusenin halini damdan dusen anlar misali. bizler birbirimizi ayni surecleri yasayanlar olrak daha iyi anlariz diye dusunuyorum. Rabbim omur boyu mutlulugunuzu daim etsin.
Allah razı olsun. Sizin de mutluluğunuz daim olsun. Güzel duanız için çok teşekkür ederim. Kesinlikle yaşamayan anlayamaz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun İnşaAllah.

Birkac sayfa okudum
Aslında adami uğraştırıp hakkinizi alin diyecektim ama saglik sorunu yasamissiniz
Inanin can mi para mi dense tabii herkes can der, anlaşmalı icin cocugu da alirim diyormuş ama o kadar kolay değil anlasmali olur ama her ay çocuğa şu kadar nafaka dersiniz ve tamam derse bosanin kurtulun sonucta cocugun ihtiyaçlarından ikiniz de sorumlusunuz.
150 g altın şu an 500den hesaplasak 75 bin eder ama zaten 30 bin avukat artı yıllar boyu sürmesinin verdiği yipranma, yani değmez siz her türlü o 75 bini kazanırsınız Allah sağlık verdiği müddetçe.
Ama cocuk için anlasmaya varmasi önemli.
Ayrıca geçmiş olsun, sağlığınıza dikkat edin kalan her sey bir sekilde yola giriyor ne kadar zorlansak da bu hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…