Ne yapmalı ? (Boşanma şekli ile ilgili )

Mahkeme altınları eliyle alıp kadına vermiyo ya, kararı icraya koyacak sonuçta.. adamın işi gücü yoksa parası pulu yoksa nası alacak..

Mahkeme altınları eliyle alıp kadına vermiyo ya, kararı icraya koyacak sonuçta.. adamın işi gücü yoksa parası pulu yoksa nası alacak..
İşte dediğiniz gibi icraya koyacak. Adam hayatı boyunca elbette bir işe girecek, sigortası yatacak, araba- ev alıp satacak, hayatına bir şekilde devam edecektir. Düğün videosuyla varlığı kanıtlanan altınları kadına borçlanmış olur. Hiç alamama ihtimaline sığınıp altınları adama bağışlamaktansa, borçlandırıp bir gün alabilme umudunu girmek daha mantıklı.

avukatlar maşallah önce size davanın imkansızlığını gösterir sonra hopp yüklü bi miktar para sonra siz çaresizlikle kabul edersiniz bide bakmışsınız hemen sonuçlanmış ne bu cinayet davasımı çocuk var maaşın olsada iştirak nafakası hemen bağlanır

Anlamadım ki yani birde sanki suçlu benmişim gibi kusurlu da bulunursanız hicbisey alamazsınız vs demişti zaten bişey istediğim yok takilarim dışında neyse başka avukatla görüştüm , bakalım hayirlisi

bizimde bi mahkeme işimiz vardı emekli hakim avukata gittik bizi bi korkuttu 50.000 tl dedi evet tam 50000 cinayet işlemedik bişey yapmadık adam yaralamadık basit bi kamu davası nerdeyse neyse başka birini bulduk 10000 tl ve şükür işimiz halloldu sakın öyle para göz adamlara kanma öne iyice korkuturlar panikletirler sende panikle hemen atlarsın

Bakın işte , gerçekten bazilari paragöz oluyor..evet ben de zaten vazgeçtim o avukattan, şuan biri ile görüştüm içim ısındı ona, sanırım onla devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…