Ne yapmak lazim?

Goturbeniaya

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
276
542
37
Şimdi konuyu çok kısa özetlemek gerekirse bizde yaklaşık 20 günden beri tık yok. Sebebi ilk aile içi üzücü bir olay öğrenmemiz o g2crikten sonra hastalık sonra regl derken 20 günü geçti.
Tam her şey tamam derken. 2 gece önce tartıştık. Sebebini bende bilmiyorum hatırlamıyorum tek hatiladigim eşimin aniden yükselip gereksiz verdiği tepki ve sonunda bana hakaret etmesi. Onu kesin bir dille uyardim hakaret konusunda. Özür filan dinlemedi . ama iki gündür eli ayağı rahat durmuyor aslında ben de istiyorum fakat özür dinlemediği için karşılık vermiyorim ve olay ilerlemiyor hoş özür dilese bile bu bana samimi gelmeyecek sadece birliktelik için dilediğini düşüneceğim.
Şimdi ben ne yapsam sizce.

Yani bu sefer orjinal bi fikir istiyorum. Kk kadinlari bu konu da çok yaratıcı.
Eminim çok güzel fikir veren olacaktır.
Onun yapay özrü sonunda sevismek dışında ne yapabilirim

Bazı erkekler özür dilemiyor maalesef ama hareketleriyle hatalı olduklarını belli ediyorlar siz çok yaklaşmayın ağırdan alın ama güzel giyinin tartışma falan yahut iğneleyici bişey söylemeyin çünkü bunlar ters tepiyor sessiz kalıp kibar davranınca yaklaşır o

Kırıldığınızı belli edecek şekilde soğuk yapın, birkaç gün çok yaklaşmayın. Bir anda işi hakaret boyutuna getiren birisi yumuşak davranılmayı hak etmiyor bence Normalde kocanıza ayırdığınızı vakti sevdiğiniz başka şeylere ayırabilir, kendinizle ilgilenebilirsiniz. Çabucak yelkenleri suya indirmeyin

Kendı kendınıze cok mutluymussunuz ımajı cızın. Erkekler buna her zaman delı olur. Kendıne guvenen ozguvenlı bır kadın her zaman kıskırtıcıdır. Onsuz da mutlu olabıldıgınızı ona gosterın. Fılm ızleyın,arkadasınızla telefonda muhabbet edın, mesgale bulun kendınıze. Bana hakaret eden bır adamla dogru duzgun ozur dıleyene kadar konusmazdım sahsen. Sızde eger bır hamleyle yaklasırsa ozur dılemeden (yarım agızla degıl) asla yaklasmayın. Bıraz kendınızle vakıt gecırın bakalım ne kadar sonra dank edecek kafasına.

Yaklasmiyorum sadece cocuklarla gülüp eglenip onada sormam gerekeni soruyorum o kadar. Giyiniyorum susleniyorum oturuyorum öpmeye sarılmaya calisirsa da pas vermiyorum

Yok hiç bir şekilde onu onemsemiyorum laf sokmak da onu onemsemek olur. Giyiniyorum susleniyorum keyfime bakiyorum o da cigerci kedisi gibi bakıp kalıyor. Tam patisini uzatınca normal işime devam ediyorum. Akşam da pas vermiyorum.

Co
Coktan dank etti de tabi özür dilemek hakaret etmek kadar kolay değil bazıları için. Niyeyse hakaret iceren kelimeler dillerin ucunda özür kelimeleri midelerinde mübarek

Özür bazen davranışlardadır, pişman olduğunu üzgün olduğunu hissediyor musunuz? Ben özür kelimesi beklemem, uzatmam, uyarımı yapar birkaç saat trip atar kaldığım yerden devam ederim, tekrarlarsa çıngar çıkartırım yine bir kaç saat trip atar kaldığım yerden devam ederim. Aynı hareketi üçüncüye yaparsa vay haline. Biz küs kalmayız kolay kolay, küs olduğum saatler mutlu olacağım zamanlardan çalınmıştır benim gözümde. Dersini aldığını hatasını bildiğini düşünüyorsanız bence uzatmaya gerek yok.

fazla naz ve gurur iyi değildir bence. bu süreç eşinizde gurura daha sonra nefrete dönüşebilir sonra bir sabah ansizin kapı çalar kurye gelir bir zarf birakir size açıp bakmissinizki BOŞANMA DAVASI.
Valla bende dönüşen nefret niye onun umrunda değil. O niye demiyor ben durup dururken hircinlasip kavga çıkartıyor üstüne üstlük kadın ağzını acmamisken hakaret ediyorum. Bu buz gibi soğuma sebebi.
Bir gün kapıyı postacı calarda elime verirler tebligatı diye.
Kusura bakmayın erkekler bizi aldatmasın nazimiz aşık usandirmasin bizi bosamasinlsr gozleri disari kaymasin bizi begensinler vs vs sebepler icin ladinlar surekli kendinden odunmek vermek zorunda degil. Onun beni bosamaya ne kadar hakkı varsa benim de onu boşanmaya hakkim var.
Ben sürekli böyle davranırsam karım beni boşar diye o ayağını denk alsin

Demek istediginizi gayet iyi anlıyorum. Suan ki davranışlarını bir özür olarak değil de isim görülsün tavrı olarak yorumladığım için pek samimi bulmuyorum açıkçası.
Bu sefer libido tavan olduğu için yapıyor ama normalde de beni kizdirip ne kadar kizdigimi olcmek icin eli ayagi rahat durmaz.
Inanin bu ilk değil ben uzatmayalim kafasına girdikçe o daha rahat daha kolay sinirlenme derecesine geliyor ne de olsa o bir hafta trip atan kadın yok karsisinda
Aslında ne böyle pasif agresif tavırlar ne anlayışlı davranış ne de onun gibi hakarete hakaretle cevap vermek çözüm değil. Hicbirinden anlamıyor hepsini denedim. Sakinken anlıyor sinirlenince hop yine aynı.
Yorumunuz için teşekkür ederim yine de

Bir yerden duymuştum, birbirlerine aylarca küs ve konuşmayan bir çift, aralarda sevişip sonra yine küs takılıyorlarmış :)

Sizin canınıza tak etmiş artık, öfke kontrolü sorunu var eşinizin, böyle bir durumda ne yapsanız hakkınız

Sizin canınıza tak etmiş artık, öfke kontrolü sorunu var eşinizin, böyle bir durumda ne yapsanız hakkınız
Kesinlikle öyle.
Seytan diyor ki onun bana sana söylediği kelimeri durup dururken bende ona soyleyeyim mesela salak gerizekali deyip aaa benim gerizekali kocam benle sevişmek mi istiyor soyun geliyorum diyeyim. Bakalım durup dururken kendine hakaret eden biriyle hiç birşey yokmuş gibi sevisebilecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…