• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcağımı,düşünüceğimi şaşırdım yardım edin

o zaman sanırım en iyisi zamana bırakmak canm biraz bekle bakalım sevgilinde kendi haline bırak 5 senede kolay degil ne diyim :(

su 5 sene icinde birakamadiysa alkolü bilki bundan sonrada birakmayacaktir, seni birakir ama alkolü birakmaz...
kendine biraz deger ver.. alkol her kötülügün basidir bunu hic bir zaman unutma...bunu cok yakindan yasadim....
abim(adini bile anmak istemem) senelerce alkol kullandi, yengem herzaman destekcisiydi... erkektir icer vs....
ama kontrolden cikinca hic birseye dur diyemiyorsun.... 40 yasina gelmis bir adam, elde avucda var sifir...
20 yildir hep alkole verdi kendisini... öyle büyük acilar yasandiki hic tahmin bile edemezsin.. kendi cocugunun canini cok fena acitti(detaylarini burada anlatmak istemem) ve ondan sirf bu yüzden nefret ediyorum...
ailesi darmadagin, ogullari bile utaniyorlar ondan... hastaneye yatti yardim aldi, ama yine biryerden yakaliyor insani olsa gerek hic bir zaman düzelmedi ve düzelmeyecek... su an sagligindanda oldu... 1e 1 yasanmis gercekler bunlar.....
cok iyi düsün derim arkadasim... insana zor geliyor 5 yillik emegi cöpe atmak, zor durumda olan insani yari yolda birakmak..
ama bu hayatta birazda bencil olmak lazim... kendini onun icin feda ediyorsun... peki o alkolü sana feda edermi???
etmez....
cooooook iyi düsün....
Allah yardimciniz olsun...

su 5 sene icinde birakamadiysa alkolü bilki bundan sonrada birakmayacaktir, seni birakir ama alkolü birakmaz...
kendine biraz deger ver.. alkol her kötülügün basidir bunu hic bir zaman unutma...bunu cok yakindan yasadim....
abim(adini bile anmak istemem) senelerce alkol kullandi, yengem herzaman destekcisiydi... erkektir icer vs....
ama kontrolden cikinca hic birseye dur diyemiyorsun.... 40 yasina gelmis bir adam, elde avucda var sifir...
20 yildir hep alkole verdi kendisini... öyle büyük acilar yasandiki hic tahmin bile edemezsin.. kendi cocugunun canini cok fena acitti(detaylarini burada anlatmak istemem) ve ondan sirf bu yüzden nefret ediyorum...
ailesi darmadagin, ogullari bile utaniyorlar ondan... hastaneye yatti yardim aldi, ama yine biryerden yakaliyor insani olsa gerek hic bir zaman düzelmedi ve düzelmeyecek... su an sagligindanda oldu... 1e 1 yasanmis gercekler bunlar.....
cok iyi düsün derim arkadasim... insana zor geliyor 5 yillik emegi cöpe atmak, zor durumda olan insani yari yolda birakmak..
ama bu hayatta birazda bencil olmak lazim... kendini onun icin feda ediyorsun... peki o alkolü sana feda edermi???
etmez....
cooooook iyi düsün....
Allah yardimciniz olsun...
Sorular artık öyle bir sardıki beynimi artık hiç bir sorunun cevabını alamıyorum ne karar vericeğimi ne düşünüceğimide bilmiyorum.Allah kiseyi böyle bişeyle sınamasın cümlemize yardım etsin :43:

Bugün sabah konuşalımmı dedim olur dedi ben sevdiğim adamı tanıdığım için sen 1 yıl da düşünsen bugün kü düşüncen neyse o zamanda o olucak dedim.Şuanda değişen birşey yok ama 5 yıllık bir ilişki için 2-3 gün içerisinde nasıl karar verebilirim ki aklımın içinde şuanda herşey bir yana bu bir yana dedi biraz konuştuk madem değişen bişey yok inceldiği yerden bitirelim dedi oda bende aynen böyle olmasını istiyorum dedi.Tüm konuşmamız boyunca hep soğuk soğuk cevaplar verdi.Aklımda küçücük soru işareti bile kalmadı sevmiyor beni,cevap yıllar geçsede değişmicekti.İçimde kalan ne var ne yok söyledim.Hem kendime itiraf ettim gerçekleri hemde ona.5 sene birlikte olmamızın tek nedeni benim kendime yalan söylememmiş hiç bir zaman affetmemişim onu sadece vazgeçememişim.Ben herşeyi yazdıktan sonra onun bana dediği tek cümle bitti mi ? oldu bitti dedim ben çıkıyorum sana hayatta başarılar dedi.Elimde onunla ilgili ne varsa gözümü kırpmadan attım hepsini.Artık ona dair tek hatıralarım anılarım kaldı onlarıda yavaş yavaş unuturum elbet.Arkadaşlarım ben şu bi kaç günde şunu çok iyi anladım isterseniz canınızdan çok sevin hiç birşeye yaramıyo isterseniz herşeyi uğruna feda edin insanlar çok nankörmüş.Hayat çok nankörmüş...

bence hic üzülme, aksine mutlu olmaya calis... her nekadar yasananlar icini acitsada kendini su an bir boslukta hissetsende, ilerde cok sükür diyeceksin... iyiki ozaman bitmis diyeceksin.... InsAllah karsina seni hak eden insan cikacaktir, bunu hicbirzaman unutma...
buna inandiktan sonra inana bana hersey cok güzel olacaktir....

bence hic üzülme, aksine mutlu olmaya calis... her nekadar yasananlar icini acitsada kendini su an bir boslukta hissetsende, ilerde cok sükür diyeceksin... iyiki ozaman bitmis diyeceksin.... InsAllah karsina seni hak eden insan cikacaktir, bunu hicbirzaman unutma...
buna inandiktan sonra inana bana hersey cok güzel olacaktir....
Artık herşeyden korkuyorum birisine bi daha kolay kolay bağlanamam,düşüncemde yok zaten.İnşallah ikimiz içinde en doğrusu budur,en doğru kararı vermişizdir.

gerçekten herşeyin hayırlısını istemek önemli olan.bazen zorladıkça daha kötü olur.olduğu kadar,olmadığı kader diyorum ben.Allah yardımcısı olsun herkesin gönül işleri zormuş..

İlişkinizdeki en büyük hata onu tüm hatalarıyla kabul etmeniz olmuş, siz
herşeyi kabul ettiğiniz sürece alkolü bırakmaz ama sizi rahatlıkla bırakabilir..

" Artık sana karşı birşey hissedememeye başladım eskisi gibi sürekli seni aramak görmek istemediğimi farkettim hala seviyorum seni ama eskisi kadar çok sevmiyorum" neredeyse aynı cümleyi duymuştum ve hatayı kendimde aramıştım ama adam beni ALDATIYORMUŞ meğer.Yeni heyecanlar peşindeyken tabiki bizi neden eskisi gibi aramak görmek istesinler? Sakın beni yanlış anlama ama ayrılmanız çok yerinde olmuş.Böyle egolu erkeklerle ömür geçmez.Erkek dediğin ne olursa olsun kadınına saygı duymalı el üstünde tutmalı.O kim oluyor da seni görmek istemiyor? Bayanlar olarak artık birazcık bencil olmayı öğrenmemizin zamanı geldi.Rabbim hakkında hayırlısını versin canım ki eminim bu şekilde her şey daha güzel olacak senin için.

İlişkinizdeki en büyük hata onu tüm hatalarıyla kabul etmeniz olmuş, siz
herşeyi kabul ettiğiniz sürece alkolü bırakmaz ama sizi rahatlıkla bırakabilir..
Kendimde kızıyorum zaten belki hatalarını yüzüne vursaydım değerli olurdum..
" Artık sana karşı birşey hissedememeye başladım eskisi gibi sürekli seni aramak görmek istemediğimi farkettim hala seviyorum seni ama eskisi kadar çok sevmiyorum" neredeyse aynı cümleyi duymuştum ve hatayı kendimde aramıştım ama adam beni ALDATIYORMUŞ meğer.Yeni heyecanlar peşindeyken tabiki bizi neden eskisi gibi aramak görmek istesinler? Sakın beni yanlış anlama ama ayrılmanız çok yerinde olmuş.Böyle egolu erkeklerle ömür geçmez.Erkek dediğin ne olursa olsun kadınına saygı duymalı el üstünde tutmalı.O kim oluyor da seni görmek istemiyor? Bayanlar olarak artık birazcık bencil olmayı öğrenmemizin zamanı geldi.Rabbim hakkında hayırlısını versin canım ki eminim bu şekilde her şey daha güzel olacak senin için.
O ihtimali hiç düşünmek bile istemiyorum ihaneti kaldıramazdım.Haklısınız dediklerinizde.Bundan sonra hiç birşey için kendimden vazgeçmicem ilk önce karşımdakinden çok ben mutlu olmak için çabalıcam.İnş hayırlısı bu şekildedir inş günün birinde yine eski chillage olurum

erkekler de daha önce birine çok değer verip büyük bi haksızlığa uğrayıp bundan sonra karşımdakine çok değer vermicem diye düşünüyor.öyle başlıyorlar ,bayanlara baştan koz vermemeye çalışıyorlar.sonra da karşıdaki tepki gösteriyo.böyle böyle ilişkiler bozuluyor..
aslında bi tek erkekler değil bayanlar da bi ilişkiden yaralı ayrılıyo sonra kimseye güvenmiyor.sonra karşılıklı etki tepki oluyor..
şu zamanda gördüğüm bi çok çift anlaşamıyor.diyorsun ki ben farklı bi ilişki yaşayim .eski zaman kadınları gibi saygılı ve fedakar olayim.zamane kızları gibi onla bunla çıkmayim ,tek bi kişi olsun istiyosun. bi bakıyosun ki seni salak yerine koymuşlar.yani iyi niyetli kötülük düşünmeyen insanı artık öyle görüyolar.çünkü herkes kurnazlık düşünüyor. sonra bi bakıyosunki zaman geçmiş sen tek bi kişiyi beklerken ,2güne bir eş değiştirenler biriyle evlenmiş yolunu bulmuş.
acaba anlaşamadığn anda bırakmak mı lazım..?sabretmek iyi diye düşünüyorum aslında ama eğer seni çok çok rahatsız eden bişey olursa bırakmak gerekiyo demekki böyle bi zamanda.sonuçta evleneceksin ve ölene kadar aynı yolda olacaksın..
şu zaman beni korkutuyor kimse kimseyle anlaşamıyo..acaba eskiden de böyleydi de susuyolarmıydı onu bilemiyorumm..çözmesi zorrr zanaat gerçekten:)
:43::43:

canm sen onu tum eksılerıyle kabul etmıssın herseyıne tamam demıssın ve o elle tutulr hıcbır sebep yokken sana artık senı aramak ıstemyrum dıyerek ılskıyı bıtrmıs ve sen hala ondan karar beklyrsun...senınkı sevgıden cok ayrıldıgında yasayacagın acının korkusu emın ol ama gecmeyen acı yok olum acısını bıle atlatyrsakk o da gecer bnce bıran once kendını toparla veee senı gercekten hakeden ınsanı bekle bır omur alkolık bırıyle nereye kadar?? evlendıgınzde neler yapabılcgını hıc dusundunmu?

canm sen onu tum eksılerıyle kabul etmıssın herseyıne tamam demıssın ve o elle tutulr hıcbır sebep yokken sana artık senı aramak ıstemyrum dıyerek ılskıyı bıtrmıs ve sen hala ondan karar beklyrsun...senınkı sevgıden cok ayrıldıgında yasayacagın acının korkusu emın ol ama gecmeyen acı yok olum acısını bıle atlatyrsakk o da gecer bnce bıran once kendını toparla veee senı gercekten hakeden ınsanı bekle bır omur alkolık bırıyle nereye kadar?? evlendıgınzde neler yapabılcgını hıc dusundunmu?

Karar beklemiyorum ki 2 gün ağladım yediremedim kendime 3.gün çok düşündüm eğer olmuyosa inceldiği yerden koparalım diyip işini kolaylaştıran benim.Onun ilişkiyi bitirmesi değil bunun bi anda hiç sorunsuzken gelişmesi.Bir gün önce seni çok seviyorum derken öbür gün seni artık sevmiyorum diyebilmesi.Yediremedim halada yediremiyorum.Ben onu deliler gibi severken onun böyle demesine bir anda silmesini kaldıramıyorum.

Karar beklemiyorum ki 2 gün ağladım yediremedim kendime 3.gün çok düşündüm eğer olmuyosa inceldiği yerden koparalım diyip işini kolaylaştıran benim.Onun ilişkiyi bitirmesi değil bunun bi anda hiç sorunsuzken gelişmesi.Bir gün önce seni çok seviyorum derken öbür gün seni artık sevmiyorum diyebilmesi.Yediremedim halada yediremiyorum.Ben onu deliler gibi severken onun böyle demesine bir anda silmesini kaldıramıyorum.

zamana bırak canım suan bu seklde acı cekmen cok nrml uzun ılskı yasanmıslıklar var bırınden ayrılmak o kısıyı oldurmek gbı bırsey oluyr hayatından cıkıyor netıcede :(

Back