Ne yapıcağımı,düşünüceğimi şaşırdım yardım edin

chillage

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
136
131
303
Öncelikle hepinize merhaba daha önceden hiç aklıma gelmemişti hep bu konuları takip eder şükrederdim halime ama bugüne kadarmış.Yaklaşık 5 senelik bir ilişkim var bu 5 sene içinde hiç bir türlü kavga etmedik tartışmalarımız oldu ama hep ya ben ya o alttan aldık.Sevgilim alkolü çok sık tüketir belkide alkoliklik derecesindedir.Sarhoşken duymadığım şey kalmadı bi insanın kaldırabiliceği şeyler değildi benim yerimde her kim olsa o an terkederdi belkide hep içime attım seviyorum,seven katlanır dedim naslsa yarın arayıp özür dileyecek dedim ki öylede oldu her seferinde şu bir kaç haftadır herşey çok güzeldi alkol için destek bile almaya başlamıştı artık çok sık içmiyordu ta ki 3 gün öncesine kadar.Ayrılmak istiyorum lafıyla dünyaları yıktı başıma önceki gün daha seni çok seviyorum derken o gün seni seviyorum ama eskisi kadar sevmiyorum hergün yüzünü görmek aramak istemiyorum dedi.Ayrılalım dedi konuştuk zaman ver bana dedi.Sorunun benimle alakalı olmadığını çok iyi biliyorum.Ben onu tüm hatalarıyla kabul etmişken o beni hatasız siliyor hayatından.Bi insan eskisi kadar sevmese ama yinede sevse bu lafı söylermi ?Ne yapıcağımı şaşırdım her yere baktığımda onunla ilgili şeyler çıkıyor karşıma eğer devam edelim dese bile artık eskisi gibi olamamaktan korkuyorum.Kararını öğrenmek için yazmaya bile korkuyorum.Aşkım demeye bile çekiniyorum artık napmalıyım kızlar ? Nasıl davranmalıyım yardım edin bana kaldıramıyorum artık 2 gün bana zehir zıkkım oldu ağlamaktan gözlerim şişti ne yapıcağımı ne düşünüceğimi şaşırdım

Destek almaya başlaması güzel...
Belki de şu an bir geçiş dönemindedir.
Bence onu serbest bırak,güzelce tedavisini olsun,ondan sonra gelsin eğer hala seviyorsa.
Kolay değil biliyorum ama ağlama en azından onun karşısında ağlama.
Bekle ve gör.

Onun karşısında zaten ağlayıp fikrini değiştirmek istemiyorum.sırf bu yüzden zaten tüm iletişim yollarını kapattım telefon harici onada söyledim kararın kesinleştiğinde bana telefondan ulaş diye.Beklemekten başka hiç bir yolum yok sanırım.Ama bu bekleyişin benim aşkımıda zedeleyeceğinden korkuyorum etrafımdaki herkes seni bir çırpıda silebiliyor diyip üstüme geliyor yediremiyorum bunu kendime

En güzelini yapmışsın...
Hayır hayır etrafa sakın kulak verme.
Alkolik bir adam cidden sorunlu biridir.
İzin ver iyileşsin,düzelsin...
Sonrasında silip silmediğini görürsün.
Geçmişinizi bilmiyorum ama arada ihanet ya da şiddet gibi ciddi bir sorun yoksa alkol tedavisi sonrası düzeleceğinize inanıyorum ben.
Gerekirse sana olumsuz eleştirilerle gelenlerle de iletişimi kes.
Bol bol dua et.
Benim de dualarım seninle..
Rabbim hayırlısını versin inşallah.

Ben ona aşık olduğum zamanda alkolü tüketiyordu.O yüzden ona zarar verse bile diyemedim hiç bi zaman alkolü bırak vs. diye kendi kararıyla verdi çünkü bir takım sorunlar yaşadı.İhanet,şiddet kesinlikle olmadı ki birbirimize uzakta olmamıza rağmen bir gün bile şüphe duymadım.Bu olayda zaten hiç bir sorun yokken çıktı ortaya zaten en acı verende o oluyor.Karşımdakilere kulak vermemeye çalışıyorum elimden geldiğince çünkü onu hala deliler gibi seviyorum hemde çok onun beni sevemiceği kadar hemde.İnş Allahım yardım ederde şu kafa karışma olayı çözülür.Yine eskisi gibi mutlu oluruz.Sizede çok teşekkür ederim en azından dualarınızı esirgemediğiniz için.

yediremiyorum kendime diye kızma kendine "ne ekersen onu biçersin" demişler bırak o senin aşkını haketmeyecekse onu gerçekten sileceksen onun sorunu olsun bu, elinden geleni ardına koymamışsın alkolik adam çekmişsin daha ne olsun doğruya doğru, üzülüceksin ama ondan soğurum diye de kendine saçma sapan duygulara hakim etmeyeceksin gerekirse soğu hatta sarhoşken ettiği laflardan soğumamak için elinden geleni yapmışsın bu yeterde artar bile, sinirlendim cümleleri toparlayamıyorum adeta, için kırılabilir ama ilişkide kadın erkeği çok düşünüyorsa mutlaka o adamdan güzel kazık görür mutlaka, soğu gitsin hatta senden çok mu değerli

Rica ederim...
Acele etme nolur...
Zor bir süreç bu.
Onun yanında olduğunu ona hissettir ona yeter.
Tabii bu arada kendini sakın bırakma.
Madem uzaksınız,senin işin daha kolay,derslerine,işine gücüne asıl.
Boş kaldığın zamanlarda bol bol dua et.
Bekleyelim bakalım,Mevlam ne eylerse güzel eyler unutma bunu..

Ben şuan kendimi düşünemicek kadar belirsizlik içindeyim ki.Bu sonucun zaten alkolle alakası yok öyle olsaydı terk edilmek istenen taraf ben olmazdım belkide.Ben bu durumdayken bile onu bildiğmden daha çok sevdiğimi anlamışken onun hala belirsizlik içinde olması kahrediyor beni.Seviyorum diyo ama benimle değil artık seviyorum demesinden bile şüphe duyuyorum.Seven insan neden bırakmak istesin ki diyorum içimden ama karşı çıkıyor yüreğim yinede umutlanıyorum :2:

Dün yazmıştım düşünebildinmi diye bugün daha 1 2 dedi o zaman karar verdim zaten internete girmeyeye,konuşmamaya üstüne düşmemeye.Keşke onun yanında olduğumu hissettirebilsem ama şuan onu yapamam.Ben hergün uyandığımda şükür ederdim onunla olduğum için,onu sevdiğim için demekki nasipte bunun için dua etmekte varmış...

hayatta insanın başına her şeyy gelir cnm ya kahretme kendini üzül ama kahretme kendini dağıtma toparlan aklında heran arıcak acaba arıcakmı diye de geçirme senin için söylüyorum bende yasadım ayrılık durumlarını daha az önce hatta

Üzüldüm sizin içinde. kahrolmamak elimde değilki elimden bişey kalmıyo sanki yavaş yavaş ellerimden kayıyormuş gibi hissediyorum.Keşke ufak tefek kavgalar etseydik belkide bu kadar yıpranmıcaktım.O kadar harikaydı ki ilişkimiz herkes "inş bizimde sizin ki gibi ilişkimiz olur" diyordu.Telefona mesaj geliyor karar vermiştir belki gel diye mesaj atmıştır diye umutla telefona koşuyorum hayal kırıklığı yaşıyorum her defasında.

zamana birak canim
bana zaman ver demis büyük ihtimal ayrilir bunu göze almis ve
birlesince dedigin gibi eskisi gibi olmaz yada baya bir zaman alir..
evet alkolik olmasi sorun tedaviyi göze almis nedeni belkide budur
ama bence bambaska bir nedeni var
2 gün önce seni seviyorum diyen biri pat diye ayrilmak istiyorum demez
kendini bu kadar yipratma sen zaten elinden geleni yapmissin oluruna birak.

bizim içinde öyle denirdi lakin beni pestil gibi üzerime ceviz döker dürüm gibi sarar ardından yerdi çoook güzel laflar duyardım onun sana sarhoşken ettiği lafları bilinçli duyardım hatta birgün kavgadan üzülmekten 2 gün yemek yemediğimi farkettim bi sabah uyandığımda direkmen önüme gelen şeylere saldırıyodum yiyeceklere sabah sabah dolaptaki soğuk kurufasulyeyi tezgahtaki toz şekere ekmeğe zeytine vb.. saldırdığımı hatırlıyorum o gün işte dank etti kafama aşık olan bi ezik olduğumu kabul ettim ve ayrıldım demediğimi bırakmadan, depresyondan açlıktan üzüntüden kafayı yemişim haberim yok birde nie 39 kiloyum diye kendimi sorguluyordum neyse ardından tabi barıştık daha çıtını duymamıştım çünki artık ona göre ezik kadın modunda değildim, az önce yine tartıştık ufak bir şeyden baktım eskisi gibi zorlamaya başladı ayrılmak istedim suç bende olsa eşek değilim ben görürüm ve özürler diler telafimi yaparım neyse anladı bu eşekliğini özür diledi sustu şimdi ama varya seviyor musun desen seviyorum ama onsuzda kafam çok rahat çok zorlarsa unuturum gider diyebilirim çünkü o günler üzüntüden depresyondan yemek yemeyi unutmak bana göre sıradan seyler değildi

Umarım göze aldığı şey o olmaz çünkü birleşme umuduyla anca bu kadar ayaktayım onu atlatamam gibi geliyor gözüm korkuyor.Dediği şey aynen böyle" artık sana karşı birşey hissedememeye başladım eskisi gibi sürekli seni aramak görmek istemediğimi farkettim hala seviyorum seni ama eskisi kadar çok sevmiyorum" şu cümleyi sadece 3 gündür hissettiği şeylerle söyledi.Oysa hiç bi sorun yoktu soğukluk bile hissetmemiştim 3günün sonunda pat diye söyledi.Başka bi neden olucağı aklıma bile gelmiyor ki.Başka birisi kesinlikle olamaz ihtimal bile vermem çünkü

o sana koskoca 5 yildan sonra bukadar kolay söyleyebiliyosa bunlari devam ettiginde bile arada sogukluk olur
ve anlattigin kadariyla cok bencil biri yani senin duygularini düsüncelerini pek önemsemiyor galiba
canim senin icin diyorum sen simdiden olumsuz yönden bak cünkü sonra dahada kötü olur senin icin ..
o senden ve senin sagligindan daha degerli olamaz üzme bukadar kendini
onsuzda yaparsin.
aldatma vs bencede degildir ama bilmiyorum ya ilginc

Allah böyle bir belirsizliğin içine kimseyi düşürmesin.Herşey masal gibiydi aynıda masal gibi oldu "bir varmış,bir yokmuş" hesabı.Normalde bencil birisi kesinlikle değildir aksine hep empati kurar ama bu konuda bencil dediğiniz gibi zaten onada o cümleden sonra bu ilişkiyi sadece sen yaşamıyosun benimde fikrimi göze almalısın demiştim.Artık hiç bişey bilmiyorum fikir bile yürütemiyorum ben kendimi güçlü biri bilirdim arkadaşlarımın bile bu konularda hep arkasında oldum herkese yardım ettim kendi başıma geldiğinde enkaza döndüm.

canım çok üzüldm öncelikle allahım yardımcın olsun ne hayatlar var sevgilini biz bilmiyoruz tanımıyoruz onu en iyi sen bilirsin benm sevgilimle alkol alır tabiki ama çok az arada sırada ama ona ragmen o alkol aldığında bana daha iy idavranır içindekileri daha kolay ögrenebiliyorum o yüzzden benm de hoşuma gider bazen ama senn sevgilin çok sık alıyormuş işte bu kötü bu alkol yüzünden kaç yuva yıkılıyor canım biliyormusun 5 sene biliyorum hiç kolay değil 5 sene emek verdin çok sevdin çok onsuz düşünemedin biliyorum ama sçyle düşün canm bu adamla evlendin içecek içecek seni dövecek cocuklarına kötü örnek olacak daha neler neler alkolik bir adamla ömür geçmez bunu bir düşün derim bak hayat güzel herşeye ragmen belki karşına çok düzgün biri çıkacak rabbim sana işaret gönderdi nerden biliyorsun sevgilin tam bi dengesiz daha dün seni seviyorum deyipde bugun bunları demesi dengesizce düşün sene bence sen için dogru kişidegil canm cok museviyorsun vazgeçemeyecek kadar mı çok

Bende seviyordum sarhoşken ki hallerini sapıtmadan ki hallerini ama bazen çok aşabiliyordu.Kimsenin düşüncesi ayrıl vs. demesin diye yazmadım ama bana en yakın arkadaşı için "sen olmasan ... la birlikte olurdum" dedi sarhoşken herkes "sarhoşken doğruları söyler" dedi ona bile itiraz ettim.Kim bu cümleyi sineye çekebilir ki veya bunun gibileri çok sevmesem katlanmazdım ki.Deliler gibi seviyorum canımı acıtsada seviyorum acıtmasada gelen ondan gelsin.Ama artık kendimden emin değilim sabah ağlıyordum şimdi dalıyorum uzun uzun acaba en doğrusu ayırmak mı yolları diye.Müptelayım ona 5 sene kolay değil ki birde + 2 sene arkadaşlık dönemi var.Ben çocukluğumdan gençliğime onunla geçtim.Onun hayatımdan çıkması demek çocukluğumu,gençliğimi silmem demek.

ne diyeceğimi bilemedim ki tatlım ya acaba o senin sevgine laik mi bunu hiç düşündün mü senin için alkoli bile bırakamamış bak sene ayrıca sarhoşken söylenen her söz ayıkken mutlaka düşünülmüştür bunuda unutma bak sen onsuz yapamayacagını düşünüyorsun ama o belki ayrıldınz anda başka birine gidecek ne kötü değil mi bunun ileriside var sen nap biliyormusun canm bol bol esma cek ya allah ya rahman ya fettah bol bol cek allahın bu güzel isimlerini rahatlarsın biraz birde ayıkken al karşına konuşu dek ibak böyle böyle ben bunları istemiyorum ben senin için herşeyi sineye çektm su bu de sen bana daha dün sevdigini söylersen bugun neler dedin bana ne kadar zordu benim için de al karşına konuş napmaya çalışıyorsun de zamansa zaman verecegm sana ama sunu unutma o zamanda ben olmyacagm diye söyle ona kaçan kovalanır bak nasıl düzeliyor aslında herşey sende bitiyor

Uzaktayız birbirimize karşıma alıp konuşamam ki karar vermeden görüşelim desem reddeder.Herkes sevgilisiyle kol kola gezerken ben hep baktım ayda bir buluştuk.1 dkkanın bile hesabını yaptım onun için oda yapmıştır eminim.O bana zaman ver demesinin ardından son yazdığım şey "Çok iyi karar ver ... seviyorum diyosun en azından onu biliyorum çünkü ben yoruldum,kırıldım bu seferki hepsinden ağır vericeğin kararın hiç bir şekilde geri dönüşünü istesemde yapamam gücüm yok bir daha bunu yaşamayı göze alamam" dedim çıkış yolunu zaten kapattım ki amaç o değil istesemde zaten yapamam.Bitiyorsa umutlarımıda alıp götürsün diye.Yerden göğe kadar haklısın dedi oda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…