Öncelikle hepinize merhaba daha önceden hiç aklıma gelmemişti hep bu konuları takip eder şükrederdim halime ama bugüne kadarmış.Yaklaşık 5 senelik bir ilişkim var bu 5 sene içinde hiç bir türlü kavga etmedik tartışmalarımız oldu ama hep ya ben ya o alttan aldık.Sevgilim alkolü çok sık tüketir belkide alkoliklik derecesindedir.Sarhoşken duymadığım şey kalmadı bi insanın kaldırabiliceği şeyler değildi benim yerimde her kim olsa o an terkederdi belkide hep içime attım seviyorum,seven katlanır dedim naslsa yarın arayıp özür dileyecek dedim ki öylede oldu her seferinde şu bir kaç haftadır herşey çok güzeldi alkol için destek bile almaya başlamıştı artık çok sık içmiyordu ta ki 3 gün öncesine kadar.Ayrılmak istiyorum lafıyla dünyaları yıktı başıma önceki gün daha seni çok seviyorum derken o gün seni seviyorum ama eskisi kadar sevmiyorum hergün yüzünü görmek aramak istemiyorum dedi.Ayrılalım dedi konuştuk zaman ver bana dedi.Sorunun benimle alakalı olmadığını çok iyi biliyorum.Ben onu tüm hatalarıyla kabul etmişken o beni hatasız siliyor hayatından.Bi insan eskisi kadar sevmese ama yinede sevse bu lafı söylermi ?Ne yapıcağımı şaşırdım her yere baktığımda onunla ilgili şeyler çıkıyor karşıma eğer devam edelim dese bile artık eskisi gibi olamamaktan korkuyorum.Kararını öğrenmek için yazmaya bile korkuyorum.Aşkım demeye bile çekiniyorum artık napmalıyım kızlar ? Nasıl davranmalıyım yardım edin bana kaldıramıyorum artık 2 gün bana zehir zıkkım oldu ağlamaktan gözlerim şişti ne yapıcağımı ne düşünüceğimi şaşırdım