Ne yapıcagimi bilmiyorum..

evet cok guzel hepiniz dalaganizi gecmissiniz saolun.. bende mantikli iki kelime etmeniz icin herseyi anlatayim demistim. ne kadar basitce cumleler kuruyorsunuz oyle.. sacmalamak yerine susunda sayginiz olsun en azindan.

Basitçe cümleler mi? Özen gösterip yazımına dikkat etsen tüm üyeler daha çok ciddiye alırdı emin ol. Ki zorunda da değiliz yani. Adam akıllı iki nasihat alacaksan da bu saygısızlığınla kaybettin bence.

Kaç yasindasiniz bilmiyorum ama ben bir genç kizin kiskanc biriyle hayatinin.en guzel donemlerini gecirmesine karsiyim...
Ben ne 5 senelik nede esimle olan iliskimde dinledigimi hatirlamiyorum...
Karakter meselesi evet ama benim kiyafetime sacima basima karisamaz.
Oneride bulunabilir ama karisamaz...
Ölçün biçin oyle kolay bitmemeli bitiyorsa da tam bitmeli

ben ciddi diyenlere degil dalga gecenlere soyledim. sonucta size cocuk gelebilir ama bu kimseye dalga gecme hakkini vermiyor.

Konu sahibesi size gelince, ayrılmışsınız, aşıksınız ve bu aşk yüzünden bazı şeyleri göremiyorsunuz ama sizi kısıtlayan biriyle berabersiniz, kaçta nerede olduğunuzu sorgulayan, kıyafetlerinize yasaklar koyan, arkadaşlarınıza dahi ambargo koyan biriyle olmanız, ilerde bu ilişki evliliğe giderse pişmanlık getirir.
Tecrübelere kulak verin ve hazır ayrılmışsın barışmayın.

surekli ayril baris ayril baris iliskiniz boyle nereye kadar gidecek?
kendinize yazik edersiniz size soyleyeyim konu sahibi..
bence oturun bu durumu detaylica dusunun derim. ondan sonra mantikli bir karar verirsiniz zaten

İlkokul 1de böyle bi ilişkim olmuştu saçımı çekti diye ayrıldım sonra simit gözlüm dedi bana barıştım sonra kaleminin ucunu kırdım diye ayrıldı benden öyle kaldı işte

Burda arkadaşımız bişeyler yazmış buradaki insanları önemseyip derdini anlatmış bu nasıl saçma bir cevap anlamadım açıkçası baya da sinirlendim burda hepimiz kadın olarak birbirimize destek olmak için toplanıyoruz madem dalga geçeceksiniz böyle basitçe birşey yazarak gidin başka biryerde geçin forumda dalga geçebileceğiniz eğlenebileceğiniz topikler çok. Basitleşmeye lüzum yok.

Üyelere gerekli uyarı yapıldı, sizlerin müdahil olması tartışma çıkmasına neden olur, uyarımı yineliyorum lütfen polemiğe neden olacak yorumlar yapılmasın, konuya yorum yapınız.

Üyelere gerekli uyarı yapıldı, sizlerin müdahil olması tartışma çıkmasına neden olur, uyarımı yineliyorum lütfen polemiğe neden olacak yorumlar yapılmasın, konuya yorum yapınız.
hala dalga gecen uyeler var okumayın gecin neyin dalgasi bu gercekten anlamıyorum azicik sayginiz olsun insana ya.. size burda bi acimi anlattim diye dalga gecebiliceginiz anlama gelmiyor!

Gece gece algilayamadim yazilari.
Cok karisik yazilmis. Uzun uzun cumleler.
Ayril baris ayril baris.
Noktalar konulmus ama virgulde bi icat, oda faydali olurdu bilginize...

İlkokul 1de böyle bi ilişkim olmuştu saçımı çekti diye ayrıldım sonra simit gözlüm dedi bana barıştım sonra kaleminin ucunu kırdım diye ayrıldı benden öyle kaldı işte

Isyaaannn
Ibretlik ask hikayesi.
Cok duygulandim.
Kaleminin ucunu kirmayaydin eyiyidi

Buyuk bi ask dogucakti, o potansiyel vardi sankim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…