Ne yapıcagimi bilmiyorum..

binlerceyuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
5
0
1
29
Merhaba arkadaşlar,
öncelikle uzun yazicam ama herseyi bilip ona gore bisey yazmanizi akil vermenizi isterim cunku artik benim aklim kalmadi.. 8 aylik bi ilişkim var ilk sevgili oldugumuzda askerden izine gelmisti ve 93 gun bekledim.. o yengeç burcu erkegi ben ise yayım.. ve surekli kavga ediyorz bi anlik sinirle ikimizee bitti diyorduk ve sonra dayanamayip yazardik birbirimize ve sence bitebilir mi ki derdi hep.. bi ay once yaklasik bir ay ayri kaldik.. ayrilma sebebimiz cok sacmaydi.. ben ablamlarla alisverise gitmistim ve buna yazamamistim buda sen girdin ve bama yazmadin diye saydirip uyumus.. magzada satış gorevlisi olduğu icin cok yoruluyor ve onbir bucukta yatar hep ben eve gelmem onbirdi.. ertesi gun ben trip attım yat diye sonra olay patladi ayrildik..sonra ben disari ciktikca bu faceden filan silmesine ragmen haberdar oldukca sinirlenir yazardi. sonra arkadas kalmak istedigini soyledi ve sirf sevdigimden kabul ettim..

Her aksam yazip gun boyu napıgimi sorardi.. sonra benim ilk okuldan beri bir arkadaşım vardi veysel diye sevgilimle tanistirmistim hatta faceden eklemisler birbirlerinide .. bana yazdı veyselin dogum gunuymus diye dogum gunun kutlu olsun kardeşim demis ida saol kardeşim demis.. veyselde doğum günü diye icmeye gidelim demisti kutlucakmisiniz diye sorunca bunu soyledim..ama sonra veysel ben seni seviyorum onlayken bile filan diyince cok sinirlenip konuşmayi kestim. aksam naptin yazdi yine kutladiniz mi diye bende hayir dedim zorladi filan derken bende anlattim cok kiskandi.. onla konusmicaksin bidaha yoksa benle kinusma filan dedi. sonra sana bisey dicem ama daha zamani var dedi bende ne diye israr edince facemdeki kapak resmine bak dedi.. ben heo siyah giyerim oda siyah hep tektir baska tonu yoktur sende benim siyahimsin yaziyordu..ve baristik biz.. barisali bir ay oldu ki yine ayrildik.. cunku benim degistigimi dusunuyormus ama ben hala ayniymisim..ustelik yeni barisinca busuru yasak koydu kiyafetimi kisitladi erkek arkadas yasak dedi nereye gitsem eve gelsem haber ver dedi.

Bende tamam uycam ama sende yapacaksın bunlari demistim.. bu her işten cikinca ciktim diyip kafasina gore ya kafeye yada eve giderdi ama hep kafeye giderdi.. kafeyi biliyorum sorun degil ama benim gibi onunda haber vermesini istedim. hic konuşamiyorduk kafeden gelmsi onbiri bulup yarim saat konusup yatardu.. izinli gunuydu gittik gorustuk yanina gitmem ucu buldu sonrada 5 bucukta kalktim.. yine o kafedeydik tabi ve calisanlar arkaaslari oldugu ve benimlede samimi oldugu icin sureklu iki dk arayla dibimizdelerdi. eve giderken erken git eve ya konuşalım biraz dedim bisey demedi sonra mesaj atmistim oda butun gun yanyanaydik bi izinli günüm var diye ya dedi. ciktim ben dedi bi bucuk saat gecti geldim yazmadi bende yazdim buna bunaltiyorsun beni biktim sen aynisin yapamıyoruz işte dedi.. bende ayrilmak mi istiyosun dedim aradan baya zaman gecti cevap yok madem oyle bunaldin yapamıyoruz ayrilalim dedim tamam gulcan dedi ve ayrildik..numarami sil filanbenim icin uzulme filan dedi.

Bir gün sonra gece buna uzun bi mesaj attim ve onu sevdigime ve yari yolda birakma beni elimi tut birakma yada istemiyorsan git de bidaha gelmeyim dedim sadexe yazma dedim dedi..ikigun once birlikte olan resimlerimizi istedim atti hepsini neden istedin dedi bende silinip gitsin istememdim dedim silmemistim ama dedi. sonra ben barismak istediğimi soyeldim buda hep gecistirdi ve bilseydim yok derdim resimler dedi.. bende enson tamam özledim diye konusmak istemeyen birini bulursun sende dedim engelledim ama sonra dayanamayip actim..dun kafeye gittim emin degilim ama ayrildigimizi bilmiyorlar sanırım bana yine ondan bahsettiler. ve facesinde hala duruyor o siyahli olan yazi.. barismak istiyorum aklimdan çıkmıyor.. cok kiskanctir ama bazen demez sinirlensede.. sizce napıyım yardim edin lutfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen karışık saçma bısey oldu sonu ıyı degıl bence

Ayril baris ayril baris olmazki Yalama olmus diyorlar boyle iliskiye kabaca. Yenisine saglikk

Biraz özenli yazsanız konuyu cidden şaşı oldum okumaya çalışırken.

İlişkinizde ayrılık caydırıcılığını kaybetmiş artık. Yani seni kaybetme korkusu olmayan bir insanla nereye kadar sence?

Bir de üzerine yazan taraf siz olmuşsunuz ki şu saatten sonra o kendini bulunmaz hint kumaşı sizi de çantada keklik gibi algılar artık.

evet cok guzel hepiniz dalaganizi gecmissiniz saolun.. bende mantikli iki kelime etmeniz icin herseyi anlatayim demistim. ne kadar basitce cumleler kuruyorsunuz oyle.. sacmalamak yerine susunda sayginiz olsun en azindan.

Sen aşkla bakıyorsun ben dışardan bir insan olarak objektif bakıcam.

Mantıken bu adamla bir gelecek görmüyorum. İşine geldiği gibi davranıyor sana. Seni değiştirmeye kısıtlamaya çalışıyor. Sevgiliyken böyle olan evliyken bin beter olur.

Ayrıca onun üstüne çok düşmüşsün. Nerdeyse yalvar yakar olmuşsun. Velhasıl totosunu kaldırmışsın. Kaçan kovalanır. O yokmuş gibi hayatına davransan, arıyıp sormasan, gexip tozup face resim atsan, arkadaş gruplarıyla anında biter dibinde.

Biraz gururlu ol. Eğme kendini. Zaten bu adam mutlu etmez seni. Şimdi acı çekersin sonra unutursun. Unutmam deme. Unutulur.

evet cok guzel hepiniz dalaganizi gecmissiniz saolun.. bende mantikli iki kelime etmeniz icin herseyi anlatayim demistim. ne kadar basitce cumleler kuruyorsunuz oyle.. sacmalamak yerine susunda sayginiz olsun en azindan.
Vallahi ortada ciddiyetle tartışacak bi konu göremedim ben En fazla "hadi barışalım" yazarsınız olur biter. Sizin ilişkinizi ayakta tutan tek şey bu çünkü

Sen burdaki ablalarına atarlanacağına
Sevgiline böyle atarlansaydın
İlişkin düzelmiş olurdu

Yalvarıp yakarmakla olmuyor bu işler

Gönül kaçanı kovalar

Çok basit bir cümle olarak gelebilir
Ama çok çok doğru

Tavsiyede vermişler
Bencede daha fazla yalvarma

Ben iliskimde bitirmek, ayrilmak, ara vermek tarzi kelimelere muhabbet arasi ornek vermek icin dahi kullanmam, sevdigim de kullanmaz. Kavgada da Allaha sukur bir kez bile kullanmadik. Tartismalarinizda her seferinde bitirelim ayrilalim lafi geciyorsa, hadi simdi baristin diyelim, evlendin diyelim. Evliyken de her kavgada bos ol bos ol falan mi diyeceksiniz?? Sakat işler.. birbirini kaybeymeye korkmali eşler.bunun sozunun gecmesi bile benim şahsen gozlerimi yaşartir. Umursamaz bir tipe benziyor erkek arkadasiniz. Bence kendin icin vazgecmelisin..saglicakla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…