Başımı kapatmadım aileme öyle söylettirdi içi rahat edicekmiş.Fakat dayanamadı 5 daika sonra kızınız erkeklere bakıyor diyerek telefon etti aileme.Hoş kovmasaydı evden açık çıkartmazdı.Düzelmediğini içten içe sen de biliyorsun. Bu adam şizofren. Kendi ayakların üstünde durmalısın artık. Ayrıca seni zorla kapatmış, lütfen ona boyun eğme ve başını aç. Sen içinden geldiği zaman kapanırsın ancak o dediği için değil.
Heeee bunlar yetmedi bir de bebem kucağımdayken dayak yiyeyim diyorsun...Bebeğim olmasa herşey daha kolay olucak beni düşündüren tek şey bebeğim
İçi niye rahat edicekmiş? Allah'ım, boşayın bu adamı yıllarınızı böyle geçirmeyi göze alıyor musunuz? Karnınızdaki sabiye de yazık vallahi.Başımı kapatmadım aileme öyle söylettirdi içi rahat edicekmiş.Fakat dayanamadı 5 daika sonra kızınız erkeklere bakıyor diyerek telefon etti aileme.Hoş kovmasaydı evden açık çıkartmazdı.
Çocuk için evlilik devam ettirilmez. Mutsuz ve sözlü şiddet dolu yuvada çocukların psikolojisi bozuluyor, kendi eşlerine de öyle davranıyorlar. Bir nesil bozuk yetişiyor. Ayrıca eşiniz çekinmez çocuğu da döver demedi demeyin.Bebeğim olmasa herşey daha kolay olucak beni düşündüren tek şey bebeğim
maillerinde sürekli o çocuğa babasızlığı tattırıcaksın okula gittiğinde babam nerde diye sorduğunda ne demeyi düşünüyorsun,Ben yuvamı kurup çocuklarımı severken sen çocuğunla yalnız başına hiçmi yüreğin sızlamayacak gibi mailler atarak psikoljik şiddetine devam ediyor.Siz eşinizin düzeleceğine inanabiliyor musunuz?Hadi ona inandınız,düzeldi diyelim size yaşattığı kötü günleri yok sayabilecek misiniz?
Adam resmen hasta...
Yapmayın lütfen,bir de hamilesiniz.Tamam o bebeğinizin babası ama siz mutsuz olduktan,iyi olmadıktan sonra ne anlamı kalacak.
Kendiniz iyi olun ki bebeğiniz de sağlıklı doğsun,iyi olsun.
Siz yuvanızı kurmayacak mısınız? Çocuklarınız olmayacak mı bir daha? Saçma adammaillerinde sürekli o çocuğa babasızlığı tattırıcaksın okula gittiğinde babam nerde diye sorduğunda ne demeyi düşünüyorsun,Ben yuvamı kurup çocuklarımı severken sen çocuğunla yalnız başına hiçmi yüreğin sızlamayacak gibi mailler atıyo gibi mailler atarak psikoljik şiddetine devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?