• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapıcağımı bilemiyorum =(

metal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
939
901
103
Eşimle birbirimizi çok sevdik ailelerimiz karşı çıkmasına rağman kaçarak evlendik çünkü benim okulum daha bitmemişti.Kayınvalidemle oturmaya başladık.Evlendikten sonra kıskançlıkların dozu öyle arttıki üniversitem yaşadığım yere 3,5 saat uzaklıktaydı.Eğerki otobüs geç kalırsa hemen arar bilet saatlerinimi değiştirdin diye söylenmeye başlardı.Yollarda ağlayarak geçti son dönemim.Evden dışarıya kayınvalidem olmadan adım atamıyordum.En özel hissettiğim anlarda bebeğimin ilk kalp atışlarında kayınvalidemle gittik.Eve geçmek için kullandığım toplu taşıma araçlarında ve yollarda başka erkeklere baktığımı söylenmeye başladı.Hamile kaldığımı öğrendim korunmamıza eşim izin vermiyordu.hamileliğimin yarısına geldiğimde 8 kilo verdim hergün ağlamaktan üzülmekten.En son kapanıcaksın dedi o kadar çok seviyorumki tamam dedim.Aileni ara söyle dedi.Bu arada ailemle barıştık ama arada ciddiyet var kırgınlıkları geçmedi.aradım kapandım dedim bişey demediler.Aldı telefonu eline bağıra bağıra babacım bu kızınız erkeklere bakıyo kafayı yemek üzereyim pazartesi boşıyıcam napıcağımı bilemiyorum diye bağırıp çağırmaya başladı.Babam hemen ikimizinde yanlarına gitmemizi olayı anlatmamızı istedi tabiki eşim içmişti ve gidemedik.Ertesi gün kardeşimi arayıp bilet aldırdım elimde neyim var neyim yok satarak parasını almıştı.Gitmeme izin vermedi ayaklarıma kapandı seviyorum beni bebeğimden ayırma diye hüngür hüngür ağladı kıyamadım o halde görmeye sarıldım ağladık birlikte evimize döndük.Yeni bir kabusa uyandık sanki gece herşeyi çözdüğümüzü sanırken meğer kendimi kandırmışım5.5 aylık hamileyim bağırış çağırış boğazımdan tutarak yatağa fırlattı beni defol git diye istmiyorum seni diyerek.Sustum ağladım içeriye gitti saatler sonra yanına gittim tekrar alevlendi ve duvarları yumrukladı saçımdan tuttu vuramadı.Gittim odama ağladım ağladım saat 11 gibi ben bu evden gidiyorum sende defol git diyerek çekti kapıyı çıktı.Kardeşimi arayarak durumu anlattım okadar doldumki aylardır herkese mutluluk rolü oynmaktan kendimi yiyip bitirmişim.Herşeyi anlattım babamlar gelerek beni aldılar.Evden çıkarken kayınvalidem dünyanın lafını söyledi gittiğim için.Bir süredir ayrıyız eşim pişman olduğunu söylüyor yalvarıyor ben ne yapmalıyım bilmiyorum gitmem için her yolu deneyen adam şimdi beni çocuğumdan acındırarak evimize döndürmeye çalışıyor. Hamileleğimin 5 ayıınıda beni ağlatark üzerek kahreden adam düzelmiş olabilirmi düşünerek işin içinden çıkamıyorum ne olur yardım edin

Son düzenleme:
Hap içtim içmedim değil benden şüphelenerek markete gittiğimiz bir gün bularak atmış :Malesefki annesi olmadan bir yere çıkamadığımdan alamadım.Annesine söylesem hemen yetiştiyordu

Yok canım üzülmek istiyosan git ama öyle insanlar tedavi görmeden kolay kolay düzelmezler bebeginide o evdemi dogurucan yani bikere esin düzelse kayınvaldende normal diil seni üzmek için elinden geleni yapıcak insanlar hayatta bazen yanlış kararlar verebilir gencsin ve dünyaya getiricen bebegin için güclü olmak zorundasın duygusal diil mantıklı kararlar al artık derim

Sana iyi bir tavsiyede bulunuyim benim kocama cok benziyor yazdiklarin .böyle insanlar düzelmez tedavi lazim buna buda 1 seneden fazla sürer önce terapi yapsin sonra istersen kabul et cok zor bir durumdasin seni iyi anliya biliyorum Allah yardimcin olsun:(

Eğer 'hadi gelin üzerime, korkmuyorum' diyebilecek cesaretiniz, bu yaşadıklarının kat be katını çekecek gücünüz, her şeyden öte sevgisizliğe dayanacak bir ruhunuz varsa, affedin.
Düzelmesi konusuna gelince, hıhı eminim düzelmiştir.
Elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi, 3 dakikalığına...

Bebeğim olmasa herşey daha kolay olucak beni düşündüren tek şey bebeğim

Siz eşinizin düzeleceğine inanabiliyor musunuz?Hadi ona inandınız,düzeldi diyelim size yaşattığı kötü günleri yok sayabilecek misiniz?
Adam resmen hasta...
Yapmayın lütfen,bir de hamilesiniz.Tamam o bebeğinizin babası ama siz mutsuz olduktan,iyi olmadıktan sonra ne anlamı kalacak.
Kendiniz iyi olun ki bebeğiniz de sağlıklı doğsun,iyi olsun.

Düzelmediğini içten içe sen de biliyorsun. Bu adam şizofren. Kendi ayakların üstünde durmalısın artık. Ayrıca seni zorla kapatmış, lütfen ona boyun eğme ve başını aç. Sen içinden geldiği zaman kapanırsın ancak o dediği için değil.

Düzelmediğini içten içe sen de biliyorsun. Bu adam şizofren. Kendi ayakların üstünde durmalısın artık. Ayrıca seni zorla kapatmış, lütfen ona boyun eğme ve başını aç. Sen içinden geldiği zaman kapanırsın ancak o dediği için değil.
Başımı kapatmadım aileme öyle söylettirdi içi rahat edicekmiş.Fakat dayanamadı 5 daika sonra kızınız erkeklere bakıyor diyerek telefon etti aileme.Hoş kovmasaydı evden açık çıkartmazdı.

Başımı kapatmadım aileme öyle söylettirdi içi rahat edicekmiş.Fakat dayanamadı 5 daika sonra kızınız erkeklere bakıyor diyerek telefon etti aileme.Hoş kovmasaydı evden açık çıkartmazdı.
İçi niye rahat edicekmiş? Allah'ım, boşayın bu adamı yıllarınızı böyle geçirmeyi göze alıyor musunuz? Karnınızdaki sabiye de yazık vallahi.

Hiç bişey düzelmez eşin normal değil tedavi görmesi gerek. ailen de arkanda. Canına mı susadın geriye dönüpte aynı şeyler yaşancak hem bebeğine de yazık olur şiddet ortamında büyümesin

Bebeğim olmasa herşey daha kolay olucak beni düşündüren tek şey bebeğim
Çocuk için evlilik devam ettirilmez. Mutsuz ve sözlü şiddet dolu yuvada çocukların psikolojisi bozuluyor, kendi eşlerine de öyle davranıyorlar. Bir nesil bozuk yetişiyor. Ayrıca eşiniz çekinmez çocuğu da döver demedi demeyin.

Siz eşinizin düzeleceğine inanabiliyor musunuz?Hadi ona inandınız,düzeldi diyelim size yaşattığı kötü günleri yok sayabilecek misiniz?
Adam resmen hasta...
Yapmayın lütfen,bir de hamilesiniz.Tamam o bebeğinizin babası ama siz mutsuz olduktan,iyi olmadıktan sonra ne anlamı kalacak.
Kendiniz iyi olun ki bebeğiniz de sağlıklı doğsun,iyi olsun.
maillerinde sürekli o çocuğa babasızlığı tattırıcaksın okula gittiğinde babam nerde diye sorduğunda ne demeyi düşünüyorsun,Ben yuvamı kurup çocuklarımı severken sen çocuğunla yalnız başına hiçmi yüreğin sızlamayacak gibi mailler atarak psikoljik şiddetine devam ediyor.

Bebeğiniz babasız büyümesin,eşiniz sizi çok seviyor ona bu acıyı yaşatmayın pişman olmuş yalvarıyor hiçmi üzülmüyorsunuz.
Ne yapmalıyım diye sormayın gidin yuvanıza dönün eşinizin yanına.
Geçmişi boşverin geriye bakarak hayat yaşanılmaz mutluluk sizin elinizde.
(çok iyi geldi bu yorum bana, bütün gün yapma etme demekten yoruldum)

maillerinde sürekli o çocuğa babasızlığı tattırıcaksın okula gittiğinde babam nerde diye sorduğunda ne demeyi düşünüyorsun,Ben yuvamı kurup çocuklarımı severken sen çocuğunla yalnız başına hiçmi yüreğin sızlamayacak gibi mailler atıyo gibi mailler atarak psikoljik şiddetine devam ediyor.
Siz yuvanızı kurmayacak mısınız? Çocuklarınız olmayacak mı bir daha? Saçma adam

Back