Ne yapayım ben şimdi

Yaşın getirdiği bir toyluk olduğunu düşünüyorum. Yaşınız ilerledikçe daha mantıklı hareket etmeye başlarsınız muhtemelen.
Ama haklı olan oydu ben onun değerini bilemedim hep ikinci plana attım elimden gidince değerini anladım. Bu sefer de o beni istemedi

Ama haklıydı ayrılmakta ben onun değerini bilmedim. Zaten gidip hemen başlalarıyla görüşecek bi insan değil. Görüşürse de evlenir zaten çünkü sevgililikle zamanını geçirmez zaman geçireyim diye görüşmez yani.

Hepitopu 9 aydır tanıdığınız adama nasıl yalvardınız yahu ? Yani utanmadınız mı yalvarırken, ben ne yapıyorum delirdim mi ben demediniz mi ?
Dedim yemin ederim dedim kızım napıyon sen gururunu ayaklar altına alıyorsun dedim ama öyle bi çaresizlik var ki o an hiç gitmez bitmez dediğim ilişkim bitmiş ve yakın zamanda evlenme hayalleri kurarken. Bana asla dayanamayan adam karşımda istemiyorum hevesim kalmadı diyo. Hayatımda hiç böyle bişey yaşamadım daha önce. Belki oda dönecekti belki hala seviyodu ama benim bu hareketimden dolayı aciz oldum gözünde yerim değişti.

Farkettiniz mi bilmiyorum ama kendinizi bayagi hice saymissiniz
Malesef keşke öyle olsaydı.27 yaşındayız ikimizde ve yakın zamanda aileleri tanıştırıp söz yapmayı düşünüyorduk.
Sadece 1 yas buyugum sizden ama asla taviz vermem
Ama haklı olan oydu ben onun değerini bilemedim hep ikinci plana attım elimden gidince değerini anladım. Bu sefer de o beni istemedi
Onemli olan kimin hakli oldugu deil ki artik yapmaniz gerekeni yapabilecek misiniz mesela engelleyin her yerden silin tamamen unutun yeniden baslayin

1.aramayi mesaj atmayi yalvarmayi keseceksin sessiz kalacaksin
2.asla sosyal medyadan fln ona imali şeyler paylasmicaksin.
3.kendine güveneceksin hayata devam edeceksin cnm sen boyle yalvardikca o daha da geri ceker Kndini tabi

İşte o hep eğildi büküldü benim karşımda çok hakkını yedim düşüncesi var. Birde büyük sorunlarımız yoktu öyle ufak yedekleri hallederiz diye düşündüm. Ve bi sürü olumlu yanları daha var böyle bi insanı kaybetmek istemedim. Ondan dolayı çok üsteledim. Ama çektim kendimi çünkü yeterince gözünde küçüldüm zaten

1.aramayi mesaj atmayi yalvarmayi keseceksin sessiz kalacaksin
2.asla sosyal medyadan fln ona imali şeyler paylasmicaksin.
3.kendine güveneceksin hayata devam edeceksin cnm sen boyle yalvardikca o daha da geri ceker Kndini tabi
Mesaj arama artık yapmam asla çünkü o hakkımı gereğinden fazla kullandım. Sosyal medyalardan heryerden sildim onu zaten paylaşsamda görmez. Ama inşallah hatasını anlar

Zaten surekli kactiginiz icin istemis sizi simdi siz donunce hemen geri vites 4 yillik evliyim 1 yilda esimle tanismamiz suresince hep kactim
Esim simdi bile der ilgin alakan benim ki kadar yok ben boyleyim ne yapayim derim ki oyleyim asiri ilgimi veremiyorum
Sizde oylesiniz artik gecti gitti gibi bakin uzaklasin
Aci cekmemeye calisin
Hepimizin basindan gecmistir boyle birsey

Mesaj arama artık yapmam asla çünkü o hakkımı gereğinden fazla kullandım. Sosyal medyalardan heryerden sildim onu zaten paylaşsamda görmez. Ama inşallah hatasını anlar
Bu saatten sonra o anlasa da sen anlamazsin gibime geldi
Once ben diyeceksin sonra baskalari tabi bu seferde bencil olmayacaksin

Kaçmak nasıl ama. Ben sevgimi hiç belli etmiyo değildim ediyodum ama o çok ince detaylara takılırdı mesala bi özledim deyip gel yanıma demezsin hiç gibi şeyler diyodu. Ama bu şekilde düşünmemiştim hiç belki de ben kendimi hep geri çektiğim için değerliydim kaçan kovalanır hesabı

Kaçmak nasıl ama. Ben sevgimi hiç belli etmiyo değildim ediyodum ama o çok ince detaylara takılırdı mesala bi özledim deyip gel yanıma demezsin hiç gibi şeyler diyodu. Ama bu şekilde düşünmemiştim hiç belki de ben kendimio
Bu saatten sonra o anlasa da sen anlamazsin gibime geldi
Once ben diyeceksin sonra baskalari tabi bu seferde bencil olmayacaksin
anlaamdım ben yine mi yalvar yakar olurum onu mu demk istediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…