Ne yapayım ben şimdi

neyapar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2021
427
260
53
Merhaba hanımlar bu platformda okuduğum cevaplar burada olgun insanların olduğu kanısına vardırdı beni. Benim bir derdim var bana bi yol gösterin lütfen. Benim 9 aylık bir ilişkim vardı beni o kadar çok sevşyodu ki gözünden sakınıyordu iki eli kanda olsa bile bana zaman yaratıyodu bi şey yapacak olsa mutlaka fikrimi alırdı anlatamam yani böyle sevme görmedim ben. Bende çok seviyodum ama sevgimi belli edemiyodum onun kadar ve o hep eksik hissettiğini değer verilmediğini hissediyodu bundan dolayıda sürekli kavga gürültü tartışma oluyodu. İki kere ayrılmıştık ama dayanamıyodu dönüyordu yada ben dönüyodum. Ama artık o kadar sıkıldık ki tartışmalardan biraz düşünmek istiyorum dedi bekleyelim dedi. Ama ben beklemedim sürekli üstüne gittim ne olacak böyle daha ne kadar bekleyeceğiz diyerek en sonunda aradım yalvardım bile hatta ben seni kaybedince değerini anladım artık değiştim ne olur şans ver diye ama ben üstüne düştükçe o kendini geri çekti ben aylarca hep böyleydim ama sen beni duymadın artık hevesim isteğim kalmadı dedi ne kadar yalvardıysam da daha on gün önce sevdiğini söyleyen be üstüne düşünce neden böyle oldu. En sonunda daha fazla ısrar etmeyeceğim dedim birdaha da asla yazmam sana benim içinde bitmiştir dedim kapattım telefonu. Ama çok seviyorum onu onun gibi tertemiz birini bulamam hiç bir güven problemimiz yada büyük bi sorunumuz olmadı hep ıfak tefek tartışmalar birikti birikti taştı. Bana tekrar döner mi ben kendimi geri çekince böyle durum yaşayan oldu mu?

Güncelleme: 10 gün sonra başkasını bulmuş muhtemelen de evlenirler. Bendimde her gecem uykusuz

Son düzenleme:
Hastalıklı ilişkiler bunlar. İçinden çıktığınız, dışardan bakabildiğiniz zaman anlayacaksınız.

Nasıl böyle bir kanıya vardınız
Aşırı sevgi gösterileri normal değildir. Aşırı sevgi gösterilerini “böyle bir şey görmedim ben” diye iyi bir şey gibi betimlemek de normal değildir. 9 ayda defalarca ayrılıp barışmak hiç normal değildir. Dediğim gibi gerçekten sevip sevildiğiniz, normal, yolunda giden bir ilişki yaşadığınızda anlayacaksınız aslında bu yaşadığınızın güzel bir ilişki olmadığını. Çoğumuz geçtik bu yollardan, kimimiz kurtardık kendimizi kimimiz bdv’ye kocalarımızla ilgili konu açıyoruz hala.

Seviyorsa yeniden ilişkiyi diriltecekdir. Sevmiyorsa ayrilik onun için son ayrilik olacakdir. Bazen ilişkilerde yipranma oluyor. Bu surede 1-2 hafta zaman vermek çok iyidir. Sadece bizlerde o yoktur. Yani bir gun yazilmazsa hemen goz yasi yapma etmeler başlar. Bu doğru değil. Zaman lazimsa zaman verilmeli. Cunki zamanla bugun sorun olan şeyler gozde küçülür, ozlem yaranir. Ustune dusmek her zaman ama her zaman iticidir. Yalvarmak her zaman işi ve şansi azaltir. Yinede yapicağini yapmişsin. Bundan sonra beklemek düşer sana. Yapacağin her şey yazacağin her mesaj, her arama şansini azalticakdir. Dediğim gibi senin kadar seviyorsa dayanamaz arar sorar. Aramazsa bile senin zorunla bir ilişki seni her zaman uzer

Yalvarmak vs ne? Kimseye muhtac degilsiniz bu hayatta. O degerli siz degersizsiniz oyle mi anladim

Yaşlarınız kaç? Çok küçük olmalısınız yoksa böyle blöflerle uğraşmazdıniz.

İstikrarlı, oturmuş bir ilişki için biraz daha olgunlaşmaniz lazım
Şayet 20 yaş ve altıysanız yaşınızın getirdiklerini yaşoyorsunuz. Zamanla düzelir.

Yaşlar küçük sanırım.
9 aylık ilişki için çok keskin kanaatler içindesin. 9 yıllık kocanmış gibi benimsemişsin.
Yani yüz göz olmadan flört edebilirseniz birbirinizi daha iyi daha doğru anlarsınız.
Böyle çok sevmeler için 9 ay kısa.
bu süre sevip sevmeyeceğini tartıp biçtiğin süre olur ancak.
büyük ihtimal sevgilinin hiç göstermediği yüzlerinden birini göreceksin. Şaşırma üzülme. İnsanları tanımadan bodoslama seviyorum moduna geçme artık.
üstüne düşmemekle doğru yapıyorsun.

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için evet beklemem gerekirdi ama tamamen bitmesinden korktum ve üzerine düştüm. Yalvarmak konusunda da evet sonrasında pişman oldum ama en azından aklımda değiştiğimi dile getirsem belki olurdu sorusu kalmadı. Ama bundan sonra adım atamam artık çünkü zorladım şansımı. Bekleyeceğim sadece inşallah döner ve mutlu oluruz.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Ama yaşamadan bunu anlayamayacağım sanırım.

Malesef keşke öyle olsaydı.27 yaşındayız ikimizde ve yakın zamanda aileleri tanıştırıp söz yapmayı düşünüyorduk.

Teşekkür ederim. Sizin yorumlarınız beni silkeliyo adeta.

Ahh ahh sevgi aşk insanın gözünü kör ediyo sağlıklı düşünemiyorum. Eminim biraz zaman geçince yaptıklarım bana da saçma gelecek.
Hicbir sevgi aşk sizden kiymetli degil. Once ben deyin. Kimseye yalvarmayin ya. Guclu olun..zaten yalvararak -ben cok değersizim- mesaji veriyorsunuz karşıya..niye degersiz olacaksınız.. insanlar eslerini cat diye birakiyo. Siz mi birakamiyorsunuz.

Erkeklerin bu konularda jeton dikdörtgen oluyor yani önce bir gidecek diğer alternatifleri deneyecek sonra onlarda sendeki bulamayacak ancak o şekilde döner bu süreç de yaklaşık 3-6 aya tekabül eder ki o sürede de sen zaten acını unutursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…