• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ne yapayım ben şimdi!!!!! acil yardım

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

aysesat

YiĞit 31/07/2008
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
542
2
96
Antalya
hanımlar maddi durumumuz bugünlerde acaip kötü
kredi kartlarımız doldu,kötüyüz yani
bebeğim var 11 aylık,ve bire yerden iş teklifi geldi
iyi bir işletme,maaşıda iyidir
kreşemi vereyim ne yapayım bebeğimi
ya da çalışmamaya devammı edeyim(güvenemiyorum ama )
paranın gözü kör olsun
bana fikir verin lütfen:1no2::1no2:

CAnım ya hakkikaten zor durumdasın.Psikolojini öyle iyi anlıyorumki.Bizim doktorumuzda bana çalışma dedi.hemde 3 yaşına kadar. şu an 25 aylık.belirli bir kariyere ulaşmıştım maaşımda iyiydi.Hamileyken işten çıkmıştım e şimdi 3 yıl oldu çalışmıyorum.ınsan bu kadar zaman uzak kalınca tekarar nasıl döneceğinide bilemiyor.Bir süre sonra özgüvenini yitiriyorsun.Bebişlerimiz bizim herşeyimiz.Ve onların bizden başka kimsesi yok.Bunu kanbul ediyorum ama bence bebeğin daha küçük.ışe başlayabilirsin.Güvendiğin birini bul.Bebişininde güvenebileceği biri olsun.Sık sık bakıcı değiştirmek zorunda kalma.Bu çocukların psikolojisini kötü etkilermiş.Baştan en doğru kişiyi bul ve işinin başına dön.SAdece para için değil kendin içinde.Çalışma hayatı canlı hayatın içinde bulunmak demek.Sana iyi de para önerdiyseler işinde iyisin demektir.O halde körleştirme kendini de.Çık evinden .Bebişine hiç bir şey olmaz görürsün.Eve gelince bebeğinle dfaha az zaman geçireceksin ama daha kaliteli zaman geçireceksin.Bir çocuk doğurduk diye bırakmamak gerek bence kendimizi.Yinede karar senin.Hakkınızda hayırlısı bence.

canım bizler nasıl çalışıyoruz,birşey olmaz inşallah,iyi bir bakıcı bulursun umarım.ınsanın ayağına her zaman gelmez böyle fırsatlar,kaçırma bence.Zaten bebeğin de büyümüş epey.

Back