• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ne Yaparsınız??????????

Eski sevgilinizi hala unutamadınız o da seni unutamadı ama sen nişanlısın......

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
eski sevgilim olduğu için ve deneyip başaramadığımız için geri dönmem.hayatıma yeniden yön vermeye çalışırım, ki arkadaşınız da bunun için nişanlanmış sanırım.

Ne eskisine dönerdim ne de yeni biriyle beraber olurdum. Önce bir durup soluklanmak lazım ki yeni ilişki daha sağlıklı olsun.

Arkadaşın şu an nişanlı olduğuna göre pek soluklanacak vakit bulamamış,bence nişanlısından bir süre zaman istesin,biraz yalnız kalıp kafasını toparlasın,tabi bu arada eski sevgili ile de görüşmesin. Bir kere biten bir ilişkinin tekrar başlandığı taktirde çok uzun süreli olacağını sanmıyorum.

Eski sevgilimle ayrılmışsak demek bişey varda ayrıldım. Bu gün ayrılmışsak illerdede aynı noktadan muhakak kırılcak. Aşk herşeyi çözmüo bence.Yani nışanlımdan ayrılmam

nişanlımı sevmiyorsam ondan ayrılırım.bu ona da bana da daha fazla zarar verir çünkü.ha eski eski sevgilime döner miyim?belli olmaz bitme nedenine, şu an ki davranışlarına, aradan geçen zamana bağlı :)

Back
X