Ne yaparsam yapayım kendimi güzel bulmuyorum :(

kötü insanların bulunduğu yerlerde dolanırsanız tabii karşınıza onlar çıkar. okuyor musunuz üniversitede kulüplere katılın sergilere gidin kitap okuma grupları var onlara katılın oralardaki insanlar hadi hepsi iyi değildir ama belli bir nezaket sahibidir.
Okuduğum okullarda karşılaştım çoğuyla hırs yaptım, bu sene sınava girdim. Büyük bir ihtimalle istediğim yer tutacak

18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri kendimi hiç güzel bulmuyorum :KK43: Ortaokuldayken sevdiğim çocuk başta olmak üzere herkes bana çirkin olduğumu söylerdi. Zaten şuana kadar hep platonik sevdim bu yüzden özgüvenim 0. Liseye geçince cilt bakım ürünleri kullanmaya başladım biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama yüz hatlarım batmaya başladı bu sefer de. Burnum da güzel değil ve siyah noktalarla dolu. Güzellik konusunu bu kadar kafaya takmak istemiyorum ama ister istemez takıyorum OKB var. Erkekler de dış görünüşü çok önemsiyorlar. Önemsemiyorum diyen yalan söylüyordur. Sizce ne yapmalıyım? :KK43: Aynaya bakmaktan korkuyorum.
Nickin gibi pozitifkiz ol mesela .. Allah herkese özenerek yaratmistir böyle söyleme ..

18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri kendimi hiç güzel bulmuyorum :KK43: Ortaokuldayken sevdiğim çocuk başta olmak üzere herkes bana çirkin olduğumu söylerdi. Zaten şuana kadar hep platonik sevdim bu yüzden özgüvenim 0. Liseye geçince cilt bakım ürünleri kullanmaya başladım biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama yüz hatlarım batmaya başladı bu sefer de. Burnum da güzel değil ve siyah noktalarla dolu. Güzellik konusunu bu kadar kafaya takmak istemiyorum ama ister istemez takıyorum OKB var. Erkekler de dış görünüşü çok önemsiyorlar. Önemsemiyorum diyen yalan söylüyordur. Sizce ne yapmalıyım? :KK43: Aynaya bakmaktan korkuyorum.
Hayatım para biriktirip burnunu yaptırabilirsin mesela ben nefret ediyordum burnumdan yaptırdım ve kendime olan özgüvenim o kadar arttı ki anlatamam ....sonra öndeki iki dişim ayrıktı ... şu an özgüvenim gayet yüksek .. herkes de burnun gülüşün ne güzel diye iltifat eder ... yani beğenmediğimiz bir yerimizle de sonsuza kadar yaşamak zorunda değiliz anlıyo musun estetik yaptır gitsin ...

Hayatım para biriktirip burnunu yaptırabilirsin mesela ben nefret ediyordum burnumdan yaptırdım ve kendime olan özgüvenim o kadar arttı ki anlatamam ....sonra öndeki iki dişim ayrıktı ... şu an özgüvenim gayet yüksek .. herkes de burnun gülüşün ne güzel diye iltifat eder ... yani beğenmediğimiz bir yerimizle de sonsuza kadar yaşamak zorunda değiliz anlıyo musun estetik yaptır gitsin ...
Günah diye korkuyorum burun törpületme diye bir şey varmış ama şuan öğrenciyim

Boyle seyleri dert etme bence herkes guzldr siyah noktalarida dert etme kil maskesi al kendine bide makyaj yapma ozellikle yuzun yagliysa hic yapma hep delik desik olur

Bakımlı kendine yakışanı giynen her kadın guzeldir bence. O kadar kafaya takmayın. Taktıkça negatif eneeji yayarsınız. Bu da cevrenize ister istemez yansır. Bence önce kendinizi sevin. Daha çok gençsiniz onun ışıltısı bile yeter.

Boyle seyleri dert etme bence herkes guzldr siyah noktalarida dert etme kil maskesi al kendine bide makyaj yapma ozellikle yuzun yagliysa hic yapma hep delik desik olur
Hayır cildim çok kuru ama yine de fazla makyaj yapmıyorum. Kil maskesi de yüzümü mahvediyor :KK43:

cilt bakımı yaptır arada
çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
fönsüz çıkma dışarı
vücuduna uygun güzel havalı şeyler giy.
azcık makyaj yap, bir moralin yerine gelsin.

Günah diye korkuyorum burun törpületme diye bir şey varmış ama şuan öğrenciyim
Hayatım ben de estetik olduğumda öğrenciydim, part time iş yaptım ufak ufak biriktirdim emin ol birikiyor yani ...ha dinen uygun bulmuyorsundur ona bir şey söyleyemeyeceğim ...ben inançlı bir insan olmadığım için O konuda yorum yapamam tabi ki

Dışarda nice insanlar var acaba içleri güzel mi.. bir de o yönde bakmak lazım... güzellik kaşla gözle olmuyor ki, kalp güzelliğiniz daim olsun her zaman, Rabbim huzur versin can sağlığı versin :KK200: ve inanki siyah noktaların çözümü o kadar kolay ki, en basit yöntem patatesi rendele sonra elinle sık suyunu çıkar o su ile yüzünü yıka, rendelediğin patatesi de yüzüne peeling yap siyah noktadan eser kalmaz:KK200:

Önemsemiyorum diyen yalan soylemiuordur.
Çok güzel bi kadinken yanginda kalip her yeri yanan bir kadın vardı . Internetten bakabilirsiniz . Sevgilisi o olaydan sonra onunla evlendi çocukları bile oldu.
Erkekler düşündüğünüz kadar sığ yaratıklar degil .
Yaşınız gereği bu tarz şeyler hissetmeniz çok normal Ama bilinki bunların hepsi geçecek .
Kendinizle her acıdan gurur duyacağınız günler gelecek.

Bi burun operasyonu hepsini düzeltir. Ama inan güzellik her zaman herkes için sabit değil. Bir de geçici. Bu son cümlem ne alaka bilmiyorum. Ama kendimden biliyorum. Geçti gitti zira.

Önemsemiyorum diyen yalan soylemiuordur.
Çok güzel bi kadinken yanginda kalip her yeri yanan bir kadın vardı . Internetten bakabilirsiniz . Sevgilisi o olaydan sonra onunla evlendi çocukları bile oldu.
Erkekler düşündüğünüz kadar sığ yaratıklar degil .
Yaşınız gereği bu tarz şeyler hissetmeniz çok normal Ama bilinki bunların hepsi geçecek .
Kendinizle her acıdan gurur duyacağınız günler gelecek.
Aşırı derecede şanssızım kimi sevsem platonik oldu. Karşıma hep kötü erkekler çıktığındandır belki de :KK43:

Siyah noktası olmayan var mı yahu burnunda. Yok diyene inanmam valla. Bu takılacak şey değil. Burun bandı kullanırsın. Sıkar temizlersin, haftaya yine çıkar yine temizlersin. Ergenliğe girince insanın burnunda siyah nokta olur yani. Bence ergenliğin son dönemlerini yaşıyorsun, ondan tam alışamamışsın. Temizlenen bir şey sonuçta siyah noktalar. Ah ah o kadar gençsin ki. Gençliğin yeter. Benim de senin gibi lisede hep kendimi kötü hissetttiren insanlar vardı çevremde. İnanıp en güzel zamanlarıma yazık etmişim. Yaş oldu 30 ama o çirkinsin diyenler hala aklımda. Allah onları bildiği gibi yapsın. Hiç de çirkin değildim bu arada. Eminim sen de değilsin. O çirkinsin diyenlerin arasında gizli hayranlık duyanlar bile var biliyor musun ? Bu böyledir kendi komplekslerini seni aşağılayarak gizlemeye çalışırlar. Ne güzel üniversiteye başlayacaksın. Bu düşünceleri kafandan at.

Aşırı derecede şanssızım kimi sevsem platonik oldu. Karşıma hep kötü erkekler çıktığındandır belki de :KK43:
Senin yaşlarında aynı şeyleri yaşamayan çok az kadın vardır .
Ama Sonra hepimiz muhteşem olduk .
Gerçekten ben de 16 yaşına kadar hic karşılık bulamamıştım :)
Sonrasında da bulamadigim oldu. Bu senin değerini belirleyen bir şey degil .
Zamanla göreceksin ki sen bedeninden çok daha fazlasısın.

X