Ne yapamacağımı bilmiyorum(Boşanmak üzere olduğum eş)

Defne-37

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
100
58
Merhaba arkadaşlar işin içinden çıkamıyorum kimseyede anlatamıyorum derdimi anlatsam sen zorla kaşınıyosun diyecek çevrem biliyorum.Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Önceki konumu okuyanlar olmuştur kısaca özet geçeyim eşimle akrabaydk ve annesyle babasi biz evlenrken boşancaz dediler.Eşim babasını başka kadınla elele yakalayıp dövdü evden taşıdı annesi ve kardeslerini ve ben kv ile aynı evde yaşamaya başladım.

Gel zman git zaman beni kıskandı kv,zaten kocasıyla barısmaya can atıyodu bana hep soguk davrandı vs bende dayanamadım barıstıkları gün kavga çıkardım git kocanla barıstın evliliğimin tadını cıkaramadım vs kavga gürültü eşim annemi evden kovan bana küfürler eden kadını istemiyorm dedi bnde babamlara geldim.

Ne arayan var ne soran var adam(kp)benm kurulu düzenime geldi sanki hiç evlenmemişim gbi çekirdek aile olup yaşamaya devm ettiler bnde boşanma davamı açtım.

Gelelim asıl konuya.Bu sürede biz çok ağladık nasıl evlendim bu cocukla herşeyi yalanmıs anneciymis sevglykende böyle demiyodu babamı sildim görüsmicem diyodu ve hemen beni atıp nasıl onlarla anne baba ilişkisine döndü vs dedik.Artı sülaleye bizi rezil etme çabaları bana bi sürü iftiralar o kız söyleydi böyleydi felan.

Daha yeni yeni kendime gelmeye başladm 2-3ay oldu derken bi gün eşim karsıma çıktı elime bişey sıkıstırdı gitti.Mektup yazmıs bana işte seni unutamıyorum ben ailemin gerçek yüzünü gördümde annem için neler yaptm onla aynı eve seni soktum evliliğmin en güzel zamanlarını kavga gürültüyle yaşayamadım o kocasını gördü beni sattı.Geceleri uyuyamıyorm. İşte eve gece yatmadan yatmaya gidiyorum ailemle cok konusmuyorum artık vs.yaklasamıyorum Sana arayamıyorum seni(koruma kararı çıkarttım yaklasmasın rahatsz etmesin diye)

Ne seninle oluyo nede sensiz ben bu şehirden gitcem tayin istedim herşeyi bırakıp gidelim desem gelirmisn bu mektmu avukata vs gösterme işte pişmanım psikoljm cok bozuktu vs..

Neyse bnu okuyunca sinirlendim kaç aydr sen arama sorma ne aileni göndr pişman oldguna dair tık yok ki avukatıma bile anlaşmalı olsun demis ki ben donuna kadar almayı planliyorum bi kere siddet uygulamıstı onun raporları feln elimde deliller var.

Aradım biraz küfr ettim ben hayatımı yeni yoluna koyuyorm sen ne biçim insansın adam olsan o an gelirdn senin amacın ne feln.beni çok ezdirdin annene kovdun evden küfürler ettin ailem değerli sendn dedin ne oldu ailene dedim.

İşte ben çok kötüym 10küsür kilo verdim de geceleri uyanıyorum yastıgını kokluyorum da anladım sana haksızlık etmisimde ama sende neden gittn boşanma davası açtın bu kadar kolaymı kaç senelık ilişkiyi bitirmekte işte ailesi dha beni kötülemelerdeyms söyleme bana o pis ailenin dedikleri umrumda değil yuvamı yıktılar ben annenle babanı Allaha havale ettim dedim.

İşte yüzyüze son kez konusalım dedi.bende sehir dışındayım diye yalan söyledim tm ne zman gelceksin dedi o zmana kadar bekleyelim son kezde olsa görüselim öyle bitsin feln dedi ve kapattım.

Şimdi sorum şu size arkadaslar. Sesini duyunca dediklrini dinleyince etkilendim nedn oldu hala sevgim bitmediğinden midr nedir bilmiyorum:KK43:

Ama olmaz o çok aileci bi insan annesi ne yapsa melek gözünde dha öncede böyle söz verip gne ayrılmıstık aynı şeyler olur mu beni istemeyen bi aile var. benm ailemde böyle adam olmaz yeni evliyken bnu yapan babası gibi seni ortalıkta süründürür(kv kp 30yılda belki5-10kez boşanmaya kalkıp herkese rezil olup gene birleşiyorlar)diyo ve babam cok sert belki evlatlıktan bile reddeder ben senin arkandaym barısma der biliyorum.çevrem boşancağım deyince en iyisini yaptın şöyle pis insanlardan kurtuldun zaten evlenme demiştik sana o adamın oğluyla al aynı çıktı dediler.

Gerçekten ne ypcağımı ne düşünceğimi bilmiyorum onada güvenmiyorum ama işte kalpte çarpmadı değil

Dönme
Hayatının hatası olur ki
Bir kere denedin
Yaşadığin şeyler hiç kolay değil üstelik
Ayrıca dondun diyelim ailen tekrar arkanda durmaya bilir ki bu gerçekten en kötüsü

Başka şehire gelmeyecekler mi müdahale edemeyecekleri mi?

O kadar küfür kıyametten sonra birbirinize bakarken rahat edecek misiniz?

Soruların cevapları size belki yol gösterir.

Ayrıca avukata gösterin, onunla istişare edin.

annem için neler yaptm onla aynı eve seni soktum evliliğmin en güzel zamanlarını kavga gürültüyle yaşayamadım o kocasını gördü beni sattı.
Kilit cümle burası tam da.
Annesi ile babası tekrar küsünce ,bu seni satacak demektir.Anne gelir size,döngü bu şekilde işler.
Eskiye dönmektense lağım çukuruna düşmeyi tercih ederim amaaa
Kendinizi dinleyin birkaç gün daha.
Dönmek istiyorsanız da kati kurallar koyun,hatta abartıp imzalı hale getirin falan,madem çok pişman kabul edecek.

Dönme
Hayatının hatası olur ki
Bir kere denedin
Yaşadığin şeyler hiç kolay değil üstelik
Ayrıca dondun diyelim ailen tekrar arkanda durmaya bilir ki bu gerçekten en kötüsü

Evet bende böyle düşünüyodum ama sesini duyunca işte bide aramızda geçen bazı şeyleri anlatınca kapıldım sanırım.Evet dönersem ailemin arkamda durmama olasılığı çok yüksek ve ben böyle bi adam için ailemi tekrar üzmek istemem

babasını döven adamla ne cesaretle evlendiniz yahu.
hadi evlendiniz sizi de dövmüş hala daha aklınız nasıl karışıyor ..
bundan sonrası yaşayacaklarınız hakettikleriniz olur ancak..

Çok haklısınız bende bu tarz konuları okuyunca sizin verdiğiniz cvpları veririm genel olarak ama işte büyük konuşamamak gerekiyomus sanırım..
Dayak olayına gelince önce ben ona şiddet uyguladım bi kavga anında oda benim vucudümün bırkaç yerine ciddi cimciklemelerde bulundu.Herkes bana kocaya vurulmaz sen kışkırtmıssın diye baskı yapınca bu olayı normal kabul edip geçmek durumunda kaldım

Başka şehire gelmeyecekler mi müdahale edemeyecekleri mi?

O kadar küfür kıyametten sonra birbirinize bakarken rahat edecek misiniz?

Soruların cevapları size belki yol gösterir.

Ayrıca avukata gösterin, onunla istişare edin.

Evet dediğiniz gbi ailesi o kadar çirkin insanlarki telefonla bile gene aynı duruma sokabilrler beni benim düşündüğümde bu.
Onlar içinküfürmüs hakaretmis önemli değil bugün suratlarına tükür yarabbi sükür deyip konusurlar ama benm midem kaldırmıyo ömrümün sonuna kadar ailesini görmek dahi istemiyorum

X