- 27 Haziran 2015
- 362
- 260
- 103
- 36
kocası yemek yiyip yatıyormuş bu kaynıyla hergün tv izlemek zorunda kalıyormuşKocan nerde kocan
Aa deli mi ne 3 aylık evli bidekocası yemek yiyip yatıyormuş bu kaynıyla hergün tv izlemek zorunda kalıyormuş
önce bir derin nefes al ,sonra sakin sakin düzgünce yazmaya çalış acelemiz yok beklerizHaklısın telefon donuyor onun icin özür diledim .
Büyüksünkendimi artık bdv de anlaşılmaz yazanları çözmeye adadım
tercüman ilan ettim dermişim
bulmaca olsa daha kolay çözeceğim
Kızlar konu actm hepiniz diyorsunuz boyle bir eş mi olur simdi size birsey anlatacam ben 20 yasindayim qörucu usulu ile evlendim yani evlenmek zorunda kaldım ben lise öqrensiyim ygs sinavina qirdim ailem dedi kazanmazsan evlenceksin boyle şartlandirdim . neyse sinava qirdim Kazanmadm ailem evlendirmedi ama hep salak o dershaneye verdiqimiz paralar bosuna qitti butun herkes seni konusuyor utancimizdan ne yapacaqimizi falan filan baktim bi kac kisi beni istior ailem bana sormadan qönulu zenqin falan olursa direk verelim. Bende direk önume cikanla evlendim onlarin madi durumu o kadar iio deqil baslik parasi alindi bana ceyiz alindi baktim bi kac sorun cikti aileme anlattim yuzuqumu atacaqimi soyledim onaylanmadi neyse 3 aydir evliyim ve hastayim bunlari duşune düşüne hala testim cikmadi bu arada beklim hpv testini
esimi sewiom ama o beni sewiyormu bilmiom o kadar kisi varken kaynim ,akrabasi . bekar bu arada, simdi buyuk kaynim direk gelio yatio ben kayninla suan oturmusuz tv izlioz ben aşırı rahatsiz oldum oluom ama susuom niye bilmiom korkuom ailemi kaybetmekten onunla boşanirsam onu özlemektenO da cocuk beklior
bilmem ki zaten başından garip bir evlilikAa deli mi ne 3 aylık evli bide
Fazlasıyla hemidebilmem ki zaten başından garip bir evlilik
Okul kazanamadi diye utancindan kizini baslik parasiyla veren aile haa??Kızlar konu actm hepiniz diyorsunuz boyle bir eş mi olur simdi size birsey anlatacam ben 20 yasindayim qörucu usulu ile evlendim yani evlenmek zorunda kaldım ben lise öqrensiyim ygs sinavina qirdim ailem dedi kazanmazsan evlenceksin boyle şartlandirdim . neyse sinava qirdim Kazanmadm ailem evlendirmedi ama hep salak o dershaneye verdiqimiz paralar bosuna qitti butun herkes seni konusuyor utancimizdan ne yapacaqimizi falan filan baktim bi kac kisi beni istior ailem bana sormadan qönulu zenqin falan olursa direk verelim. Bende direk önume cikanla evlendim onlarin madi durumu o kadar iio deqil baslik parasi alindi bana ceyiz alindi baktim bi kac sorun cikti aileme anlattim yuzuqumu atacaqimi soyledim onaylanmadi neyse 3 aydir evliyim ve hastayim bunlari duşune düşüne hala testim cikmadi bu arada beklim hpv testini
esimi sewiom ama o beni sewiyormu bilmiom o kadar kisi varken kaynim ,akrabasi . bekar bu arada, simdi buyuk kaynim direk gelio yatio ben kayninla suan oturmusuz tv izlioz ben aşırı rahatsiz oldum oluom ama susuom niye bilmiom korkuom ailemi kaybetmekten onunla boşanirsam onu özlemektenO da cocuk beklior
yok parada gözüm yok maksat halka hizmet şekerim
Derken anlamadm .bilmem ki zaten başından garip bir evlilik
ney derken ailen seni şartlandırma ve psikolojik baskıyla evlendirmedi miDerken anlamadm .
Evet öyle canm o yüzden kısaca aileme kızzgınlıgımıda dile getrdimOkul kazanamadi diye utancindan kizini baslik parasiyla veren aile haa??
Utanc gormemis senin o ailen. Cok yazik.
Bu arada klavyede y harfi var. Arada kullanmani öneririm..
Kizginlik hafif bi duygu olmus tabi..Evet öyle canm o yüzden kısaca aileme kızzgınlıgımıda dile getrdim
Hyr dedigim gibi telefon donuyor . o yuzden güzel yazamıyorumyanlış anlayıp kırılma da bu anlatım bozukluğu ve türkçe katliyle sınavı kazanman bir mucizeymiş zaten
Sen onu çözüyorsun ama o seni anlamıyorney derken ailen seni şartlandırma ve psikolojik baskıyla evlendirmedi mi
onu kast ediyorum
Hyr dedigim gibi telefon donuyor . o yuzden güzel yazamıyorumyanlış anlayıp kırılma da bu anlatım bozukluğu ve türkçe katliyle sınavı kazanman bir mucizeymiş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?