- 4 Ekim 2023
- 7
- 2
- 31
- Konu Sahibi yagmur yagmur13
Merhabalar ben 30 yaşında 11 yıllık evli 8 yaşında oğlu olan bir kadınım eşimle problemlerim var eşimle 14 yaşında tanıştık 19 yaşında evlendim eşim iyi bir insandı tek kusuru hep yalan soylemesiydi bir kız arkadaşıyla konustuysa bunu gizlerdi iş yerine bir kadın geldiğinde bunu gizlerdi ve ben de bunları fark ettiğim zaman gizlemesinden dolayı kavga ederdik geçen sene bu zamanlar kendinden 16 yaş küçük bir kızla flörtleştigini fark ettim boşanmak istedim ama çok pişman olduğunu söyledi vesaire bayanda uğraştı telafi etmek için bende affettim aradan 8 ay geçti bu sefer başka bir kızla konuşmalarını yakaladım flörtleşme değil böyle dert dökme gibi ilişkimizden yaptıklarından bunaldığından bahsetmiş ben fark edince artık çok sıkıldığını boşanmak istediğini söyledi şok oldum tabi ne yapacağımı bilemedim sonra tamam dedim kabul ettim bu seferde boşanmak istemediğini sağlıklı düşünemiyorum dedi tamam dedim sonra tekrar ben bilmiyorum seviyormuyum sevmiyormuyum özgür olmak istiyorum falan dedi o zaman boşanalım dedim tamam dedi iki gün sonra ben sensiz yapamam yaşayamam affet tamam dedim ama hayla mal gibi ne istediğini bilmiyor ben çok sıkıldım ne yapmam gerek çıkamıyor işin içinden