- Konu Sahibi Fotosentez
Zaten ayşe de benden izin alacak mantığında bir insan değil. Zaten o yüzden kırgın çünkü sevgilisine zaten gereken imkanları verdiğini düşünüyor. Öyle izin alma gibi olayları zaten yoktu çocuk sadece bilgi verirdi ben şurdayım ararsan açamazsam merak etme diye. Bu kadar rahatlık nasıl bir insanı rahatsız eder orayı çözemiyoruz. Ayrıca sanırım haklısınız bana da ali o çocuğun yolundan gider gibi geliyor :/
Ikisi de belirli olgunluğa gelmemiş üniversite aşıklarından başka birşey değiller, benim nezdimde (Ayşe ve Ali).
İnsanlar bir birine gereken imkanları, izinleri vermezler, bir birlerine saygı duyarlar.
Bu saygı sayesinde de bir ilişkide sınırlar bellidir, herkesin kendine göre yapması gereken işleri, gitmesi gereken yerleri vardır. Ancak karşısındaki insana duydugu saygıdan ötürü sevgililer birbirlerine Ali'nin yaptığı vurdum duymazlıkları yapmaz. Ali'nin bulunmuş olduğu ortamı onaylamıyorum. Bence de Ali yolundan kaymış gibi geldi bana (her ne kadar bahsettiğiniz diğer çocuk iyi olsa dahi). Farklı bir hayat standardında bulunan bir insan ile birlikte dolaşıyor olması anormal bir durum değil, fakat ona ayak uydurmaya çalışması yanlış. Herkesin kendi kapasitesi vardır ve ona göre hayatını yaşar. Kimisi son model arabalarda gezer, kimisi kıt kanaat geçinir... Fakat kendinde var olmayan bir hayatı, bir başkasının hayatında yaşamak karakterin daha oturmadığını gösterir...
Daha gençler, Ayşe'nin yapacağı şey karşısındaki düşüncesiz insanı hayatından çıkartmak. Gereken olgunluğa erişmemiş olduğu için, Ali'nin birşeyleri kendisi yaşayarak öğrenmesi gerek. Ayşe ne kadar engel olmaya çalışırsa çalışsın, bu değişmeyecektir. Önemli olan bu noktada Ayşe'nin bunu idrak etmesi...
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)