Şimdiii bu hataları yapmış ve sonradan düşünüp herbir yanlışını cözmüş bir insan olarak beni dinlemeni öneririm
Öncelikle hata etmişsin evlenmek istediğini söylemekle. Erkek evlilik sevmez istemez isteyen kızı tehtit olara algılar. Sen evlilikten ondan daha çok korkacaksın ya da daha doğru ifadeyle öyle görüneceksin.
evlilik istediğini söylemişsin bu etkiyi sağlamak için öncelikle; o lafı ettiğini kendine unuttur. Evlilik isteğini de biraz ötele. Çok eğlenceli bir insan olmalısın ki hep seninle yaşamak ve yaşlanmak istesin. Onun yanında of deme mesela. şikayet etme asla. hep sakinleştirici ol.
Bir diğer çok önemli husus ise; seni seviyorum diyen değil ben de diyen taraf ol hatta sana sen de ne ? diye seviyorum kısmını zorla söyletsin. Seviyorumu deme ama hseettir ona. Mesela ona limonlu cheesecake muamelesi yap
Yaşı kaç evliliğe uygun mu bilmiyorum ama taşları koy içinden geçsin ve herşeyi hallediğ artık evlenmesinin vaktinin geldiğini düşünsün. Ama bunu da açıkça sakııın söyleme
ve ben ce en önemli etken evlenmek istiyorsa onunla cinsellik yaşama. Ama bunun içine sonun akadar gitmek girmiyor sadece yani en açık ifadeyle ne kadar uzak olursan evliliğe o kadar yaknnsın demektir.
Bu zorlu süreçte :) Allah yanında olsun. Zafer senin olsun inş:) vee bir ömür eşinle umtluluklar senin osun :)))))