hiç düşünmek istemiyor beraber yaşayalım, çocuklarımız olsun ama o imzayı atmayalım diyor. Bağlanmaktan korkan insan çocuk yapmak, çocuğun sorumluluğunu almak ister mi? Aklım hep bu deli sorularla dolu. Ve ilişkimizin sonu yok gibi duruyor. Ben aleviyim acaba bunu mu sorun ediyor ama sordum da hayır diyor. Evlenmeyi düşünsem evleneceğim tek kadın sensin dedi. Çıkmaza düştüm iyice. Kardeşim psikiyatrist ve ona durumu anlattığımda "kültürleriniz uyuşsaydı senden bu kadar kolay vazgeçebilir miydi" diye sordu cevap veremedim. İkimizde uzun bir ilişkiden çıktık birbirimizi teselli ettik arkadaşlık sürecinde ve sonrasında bu aşka dönüştü. Eski kız arkadaşı onu evlilikten soğutmuş sebebin bu olduğunu söylüyor. Ve senin hayatını da mahvediyorum diyor. Psikiyatriste gidicem ona da söyledim bu durumu, ama doktora gitmeme gönlü razı değilmiş ben deli değilmişim. Çok güçlü bir kadınmışım aksine. Kendime öz güvenim ve saygım kalmadı nasıl toparlanırım hiç bilmiyorum.Sırtımı yasladığım adamın varlığını artık hissedemiyorum. Tatil planları yaparken üç gün önce şimdi neler konuşuyoruz. canım o kadar çok yanıyor aklım o kadar dağınık ki kendimi bile doğru düzgün ifade edemiyorum.