- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Boyun duzlesmesi cok fena.cekmeyen bilemez.bende var hTta fitik baslangici var.benim taktiklerim sunlar.benim de.her gun basim agrirdi.ortopedik yastik hikaye cikar hayatindan yastigi duz zeminde yat.muthis degisim olacak hayatinda.bir de sabah hafif baslayacak agrilari hissetttigin an oklava var ya bildigin oklava:)ver birine hafifce hamur aciyor gibi sursun boynuna .oklavadan once kas gevsetici surersen dHa guzel olur. Bunlari yap mutlaka
Boyun düzleşmesi sorununu yaşayanlardan biriyim. Yukarida arkadaşın yazdıklarının aksine ortopedik yastığı tavsiye ederim.
O yastığı kullanmaya başladıktan sonra şikayetlerim sona erdi. Artık başka yastık kullanamıyorum aksi taktirde hemen boyun ağrilarim basliyor.
Ama sevgili arkadaşim senin sorunun boyun düzleşmesi değil gibi. Tekrar kontrole gitmeni tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
bende de var...ilk zamanlar yüzüm uyuşurdu...beynim karıncalanırdı....çok doktor gezdim... ben sadece boyun egzersizlerinden fayda gördüm...gerisi hikaye...boyun kaslarını güçlendiren egzersiz şart...hergün düzenli larak yapıyorum...10 yıldır çok şükür iyiyim...
evet boyun düzleşmesi bunları yapıyor biliyorum, benim korkum yürüyünce çok aşırı şiddetlenmesi, acaba buda mı ondandır çünkü 1 aydır aralıksız böyle.. sizin o dönemde hareketle yada yürüyüşle benim gibi çok aşırı artan bi ağrı probleminiz oldu mu?
benim başım döner ve enseden yayılan bir ağrı olurdu...denge sorunu yaşardım...başımın tam tepe noktasında bıcak saplanıyormuş gibi ağrı oluşurdu....
Fizik tedavi cihazlarına bakın isterseniz. Çok pahalı değiller. Baş, boyun, bel, eklemlerden tutunda selülit eritmeye kadar kullanılıyor. Benimde boynumda fıtık var, aldığım üründen memnun kaldım.
arkadasim insallah kotu birsey yoktur da mutlaka ama mutlaka boyun duzlesmesinden hic bahsetmeden bas agrisi sikayetinle bir doktora gorun. sakin ihmal etme. 32 yasinda bir arkadasimizi kaybettik basagrlarini onemsememis. son raddede buldular ameliyata gireceginin bir gun oncesi vefat etti. illa kotu birsey oldugundn degil.
tedbirli olmakta fayda var.
Kadın dört senedir foruma girmemiş ayolMerhaba cok olmus siz yazalı ama lütfen gorun şikayetleriniz gectimi nr oldu bende aynı birebir yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?