Merhabalar arkadaşlar,
kızım ağustosda 2 yaşına girecek. 4 aydır bakıcısı vardı.
ama bakıcımızın bazı davranışlarını beğenmediğim ve piyasaya göre daha fazla maaş talep ettiği için bakıcımızla yollarımızı ayırdık.
zaten hem kayınvalidemin içi rahat değildi hemde biz rahat değildik.
15 gündür de kayınvalidem bakıyor kızıma. Ancak ekim ayında kayın validem 1 aylığına yurt dışına gidecek.
kızıma kimin bakacağı konusunda belirsizlik yaşadığımız için bi yandan da gitmek istemiyor.
o giderse kızıma bakacak kimse kalmıyor çünkü...
kendi annem bana küs...o da bakmaz yani.
bu 1 aylık sürede kızıma bakıcı mıı tutayım yoksa kreşe mi vereyim ?
kreşe 1 aylığına alırlar mı bilmiyorum,üstelik kreş ortamı kızımı kötü yönde etkiler mi bilmiyorum. çünkü hiç kalabalık ortamda bulunmadı. çevremizde yaşıtı da pek olmadığı için alışık değil. psikolojisi etkilenir mi diye düşünmekteyim.
ne yapacağımı bilemedim, fikir verirmisiniz?
kızım ağustosda 2 yaşına girecek. 4 aydır bakıcısı vardı.
ama bakıcımızın bazı davranışlarını beğenmediğim ve piyasaya göre daha fazla maaş talep ettiği için bakıcımızla yollarımızı ayırdık.
zaten hem kayınvalidemin içi rahat değildi hemde biz rahat değildik.
15 gündür de kayınvalidem bakıyor kızıma. Ancak ekim ayında kayın validem 1 aylığına yurt dışına gidecek.
kızıma kimin bakacağı konusunda belirsizlik yaşadığımız için bi yandan da gitmek istemiyor.
o giderse kızıma bakacak kimse kalmıyor çünkü...
kendi annem bana küs...o da bakmaz yani.
bu 1 aylık sürede kızıma bakıcı mıı tutayım yoksa kreşe mi vereyim ?
kreşe 1 aylığına alırlar mı bilmiyorum,üstelik kreş ortamı kızımı kötü yönde etkiler mi bilmiyorum. çünkü hiç kalabalık ortamda bulunmadı. çevremizde yaşıtı da pek olmadığı için alışık değil. psikolojisi etkilenir mi diye düşünmekteyim.
ne yapacağımı bilemedim, fikir verirmisiniz?
Son düzenleme: