- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.168
- 798
- Konu Sahibi Umutumut82
Canim ögretmen wc ye bile gitmiyorum diyor. Sorun yonetimin para aldigi icin israrci olmasi. Yoksa ogretmenede saldiriyor kosa kosa gidip tekme atiyor tirmaliyor. Ama daha oncedende dedigim gibi ogretmen sadece olan olduktan sonra ilk yardim yapabiliyor. Ogretmeni yonetim dinlemiyor.Mesela bir onceki seferde bir anda oglumun kolunu ısırmaya başlamiş öğretmen oglumun kolundan cocugu zor ayirmis. 2 gün oncede ögretmenimize bakin bu iş büyüyecek telafisi olmayan durumlar olmasin dedim 2 gün sonra telefon çaldi okulun numarasi cikinda icim cizzz etti.okulun hemsiresi aradi oglunuzu arkadasi isirmis koluna pansuman yapildi tedavi ediliyor diye arka taraftan oğlum agliyor annecim beni al diye okula nasil gittigimi bilemedim zaman durdu yol bitmek bilmedi. Okula gittim oğlum aglamaktan canı cikmis. Günlerce aglayarak uyandi geceleri.ogün yonetim bizde boyle bir ogrenciyle başedemeyiz ailesiyle konustuk artik gelmicek dedi. ama bir süre sonra tedavi oldu diye geri geldi.
gercekten o cocuga da uzuldum,
benim oglum da bu tarz akran zorbaligina maruz kaldi ama yasitlari ile, yani bariz fiziksel bir fark yoktu aralarinda, o sebeple ben okuldan almamayi sectim. Kendini korumayi ogrensin dedim. Ve zaten bir sure sonra bu tarz saldirgan cocuklarla oynamamaya basliyor daha sakin huylu cocuklar, bu da bir nevi tepki oluyor aslinda. Oglum cok sosyaldir mesela, onun arkadasligini kaybetmek de bence bir kayiptir.
Ama sizin durumunuzda bariz fiziksel bir guc farki varken, ogretmen de hakli veya haksiz gerekcelerle tehlikeli durumlarin onune gecemiyorsa cok da baska careniz kalmiyor. Baska okula gidebilir, oraya da alisir merak etmeyin.