Nasihatı sana değil babana etmemiz lazım ama dinlemez ki. Umarım en kısa zamanda kendi düzenini kurarsın. Bu babandan kaçıp yanlış bir evlilik yap tavsiyesi değil aman ha.
Babanızda haklı dünyanın binbir türlü hali vardır bende korkardım .O kadar sıkmakda iyi değil elbette bunun arası olması lazım ne fazla gevşek ne fazla sıkma güvenmı duymuyor sana yada arkadaşlarına eve çağır tanısın onları bir kacc kez görünce fikrı değişir bende öyle oluyor tanıdıkça güven artıyor
Bence ayrı eve çıkın madem durum böyle sizin de bir hayatınız var çocuk değilsiniz 23 yaşındasınız.
babam dışarı göndermiyor nasıl ayrı eve çıkabilirimki?
İşte o gerçekten sıkıntılı kaç yıllık cocukluk arkadaşlarınla çıkabilmelisin bencede ....ne diyecegimi şaşırdım kaldım.....zaten arkadaşlarım hepsi çocukluk arkadaşlarım aynı sokakta büyüdük evlerimiz karşılıklı. Bence babamın güvenle alakalı bi sıkıntısı yok sanki daha çok bencillik gibi, bilmiyorum
İş olunca sorun yokİşe gitmenize nasıl izin veriyor ?
İş olunca sorun yokpara gelıyor eve , Akadaşlarıyla giderse para harcar filan .....
baban sana deil dışardaki insanlara güvenmiyor..tabi önceden güvenini sarsacak birşey yapmadıysan..
belli bir saatte evde olmak koşuluyla baba kızlarla görüşeceğiz şu saatte evde olurum falan diye konuş..yada birgün arkadaşlarını eve çağır ailen görsün belki ozaman biraz daha ılımlı olurlar..
Siz de haklısınız tabi.Ayrı eve geçseniz daha kötü şeyler yapabilir.Ama hayatınızı hep böyle mi devam ettireceksiniz evlenene kadar babanızdan izin alarak ? Araya bir büyüğünüzü sokma şansınız yok mu mesela anneniz ya da dedenizi falan ? Arkadaşlarınızı tanıştırın diyeceğim de adam diğer kızının evine bile binbir zorlukla gönderiyormuş onları tanısa bir şey değişir mi ki...
İşe gitmenize nasıl izin veriyor ?
İş olunca sorun yokpara gelıyor eve , Akadaşlarıyla giderse para harcar filan .....
Belki bildiği bir yerdir ya da kariyerine engel olmak istemiyordur. Gerçekten korkuyor olabilir dışarıdan. Dengeyi de kuramayınca böyle sıkıyordur.
Aynen canım babanın yaptığı tamamen maddıyatdan maneviyatdan olsaydı seni işede yollamazdı bütün masraflarını kendi karşılardı sanırım seni hissiz duygusuz para getıren robot olarak görüyor Annenle konuş yada teyze halan kimin babana sözü geçıyorsa artık tutsakmısın esırmi bir genç kız olduğunu es geçmesinler Allah yar ve yardımcın olsun canım amin
mesai var deyip evden kaçmışlığım olduğu doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?