- 25 Haziran 2017
- 216
- 81
- Konu Sahibi minikorganizer
şimdi şöyle anlatayım;ben herşeyde detaya inmeyi seven bir çocuktum önceden ve herkes bundan şikayetçiydi,bende artık bir olayda çok az bir konuya giriyorum.Neredeyse bir aydır olan olayları aileme anlattıktan sonra farklı detaylar açığa çıkıyor neden söylemedin?Niye yalan söylüyorsun gibi şeyler söyleyerek beni azarlıyorlar.sadece olayın tamamını anlatmamışım bunun nesi yalan ?Artık bana sen yalancısın,artık sana güven olmaz,sana güvenilmez diyerek benim moralimi tamamen mahvettiler.Bu sabah da ablama bankadan 50 lira çektiğimi zannediyordu ben 60 çektiğimi söylemedim diye bıktım senin yalanlarından ne olacak bu yalanlarının sonu diye kapıyı çarpıp çıktı o kadar moralim bozuldu ki uyuyamadım bile.Zaten psikolojik tedavi görüyorum stresten dolayı intihara kalkıştığım için gitmiştim.tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ve ailem artık üstüme gelmiyor bir tek ablam yapıyor artık bunu benden zaten nefret eden birisi ve sürekli aşağılamaya ve beni kötülemeye yer arıyor bana küçüklüğümden beri şiddet uyguluyor hala da öyle gerçekten ileri gitmeye başladı ben yine stres yapmak istemiyorum yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım ablamla konuşmayı kesmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?