- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
- Konu Sahibi victoryvivi
Kızlar merhaba
11 aylık bir bebeğim var .
Gündüz uykuları olması gerektiği şekilde ancak geceleri hiç uyumuyor .
Aslında uyuyor ama bazen bel dakika bazen yarım saat bazen bir saat içinde uyanıyor .
3-4aydır bu böyle .
Kolik bir bebekti ve hep kucakta gazını çıkartırken uyudu , öncesinde de doğduğunda ilk 3 ay memede uyudu.
Sonraki 4 ay yani 7. Ay bitimine kadar uykuları iyiydi gece 3-4 saat kesintisiz uyuduğu oluyordu.
Memeci bir bebek olduğu İçin yatarak emzirdim hep ve hala birlikte yatıyoruz .
Kucakta ev gezerek uyuyoruz sonrasında yatağa birakıyorum , uyandıkça da meme veriyorum yatarak .
Odasında kendi basına yatırma çalışmalarım oldu ancak başarılı olamadım . Zaten uyanık kaldığı her an kucak isteyen ve ağlayan bir bebek
Bu bakımdan kendi kendine uyutmayı hiç öğretemedim .
Şuanda diş çıkarıyor 2-3 dişi birden cıkıyor
Diş çıkarma dönemi bu kadar uykusuzluk yapar Mİ ?
Gece Uyumadığı için gündüz de çok huzursuz
Bir de kulağı ile çok oynuyor doktora götürdük kulaklarında birsey olmadığını söyledi
Sizler de böyle durumlar yaşadınız Mİ ne zaman uykularınız düzene girdi .
11 aylık bir bebeğim var .
Gündüz uykuları olması gerektiği şekilde ancak geceleri hiç uyumuyor .
Aslında uyuyor ama bazen bel dakika bazen yarım saat bazen bir saat içinde uyanıyor .
3-4aydır bu böyle .
Kolik bir bebekti ve hep kucakta gazını çıkartırken uyudu , öncesinde de doğduğunda ilk 3 ay memede uyudu.
Sonraki 4 ay yani 7. Ay bitimine kadar uykuları iyiydi gece 3-4 saat kesintisiz uyuduğu oluyordu.
Memeci bir bebek olduğu İçin yatarak emzirdim hep ve hala birlikte yatıyoruz .
Kucakta ev gezerek uyuyoruz sonrasında yatağa birakıyorum , uyandıkça da meme veriyorum yatarak .
Odasında kendi basına yatırma çalışmalarım oldu ancak başarılı olamadım . Zaten uyanık kaldığı her an kucak isteyen ve ağlayan bir bebek
Bu bakımdan kendi kendine uyutmayı hiç öğretemedim .
Şuanda diş çıkarıyor 2-3 dişi birden cıkıyor
Diş çıkarma dönemi bu kadar uykusuzluk yapar Mİ ?
Gece Uyumadığı için gündüz de çok huzursuz
Bir de kulağı ile çok oynuyor doktora götürdük kulaklarında birsey olmadığını söyledi
Sizler de böyle durumlar yaşadınız Mİ ne zaman uykularınız düzene girdi .