Evlendiğinizden beri bu yüzden sorun çıkıyorsa pek düzelmez gibi.
TamaM öğleye dek uyuyor akşam siz gelene dek de mi bir işin ucundan tutmuyor.
ben sizin yerinizde olsam 1 hafta birşey ellemezdim bende. bulaşıklar kalsın, çamaşırları yıkanmasın.
giyecek temiz donu dahi kalmasın .
belki o zaman anlar.
Ohh paşaya bak ya.Öğleden sonra çıkar dolaşır, akşam eve gelmeden çoğu zaman dışarda karnını doyurur... Yapmıyorum, sonunda dayanamayıp kavga ediyorum, bazen oturup ağlıyorum, kabul ediyor. Hadi bismillah deyip kalkıp evi temizliyoruz, o kadar daha sonra ki günler elini atmaz bir şeye.
hayır, bi sinirle kalktı gitti demek istedim. özür dilerim..
İnanın denedim olmadı, sabrım yok. akşam yıkamadığım bulaşık masanın üstünde kimsenin umrunda değil. Eee ne yapacağım hadi gidelim dışardan yiyelim. Eeee akşamda dışardan yiyelim. Yarın yine dışardan yiyelim o bulaşıklar kurtlansın orda.. Ne zamana kadar nereye kadar...O ne yapiyorsa sen de aynisini yap. Birak evi mok gotursun. 2 hafta işten sonra yemegini ye yat. Umursama. Sende kocan gibi genis ol. Bakalim nasil olacak tavri.
Bu tur erkekleri, anneleri mi boyle yapıyor bilmem ama benim eş de hicbir sey yapmaz. Ama senin gibi calismadigim icin ben sorun etmiyorum, edemiyorum
Valla bi dene. Gamsiz olacaksin bu hayatta arkadass
burda iki yolu denerdim açıkçası bende çalışıyorum sende sen beni köyden getirmedin dur bakalım derdim ;
1) hiç bir şeye dokunmam beraber yedik içtik hadi toplama zamanı yani her şey beraberce halledilecek...
2) haklısın böyle hem çalış hem iş yap zor oluyor bende yatarım eve kadın gelir sende parasını ödersin...
bunları denemen lazım ikisinden biri tutar ama kafa yapısı çok önemli eğer sen kadınsın ve yapmak zorundasın diye düşünüyorsa çözüm çok zor ama evet sende yapma bana da karışma haftalık temizlik yapılsın günlüğü de bir şekilde hallederiz derse sorun yok demektir.
bu şekilde çok zor ya hayatını kocana dadılık yapmakla geçireceksin ya da başka çözüm yok gibi erkekler sabittir bu tür konularda pek gelişme gösteremezler...İnanın denedim olmadı, sabrım yok. akşam yıkamadığım bulaşık masanın üstünde kimsenin umrunda değil. Eee ne yapacağım hadi gidelim dışardan yiyelim. Eeee akşamda dışardan yiyelim. Yarın yine dışardan yiyelim o bulaşıklar kurtlansın orda.. Ne zamana kadar nereye kadar...
Canım inan hepsini denedim. Yabancı birilerinin eve girmesini istemiyorum diyor. O zaman birlikte yapacağız dedim tamam dedi ama bir iki yaptı yine saldı. İnanır mısın çay istedi, bulaşıkları diziyordum makinaya elimde iş var sen koysana çayı dedim. koydu içeri gitti. Çay kaynadı çağırdım. Geldi sen neden demlemedin ki dedi görmüyor musun ellerim temiz değil dedim. Demi attı içeri gidiyor yine. Tepsiye iki bardak koyup çaydanlıkla içeri götürmeye aciz. Tepsiyi de alıp götürsene dedim. Daha bardakları koymuş salona götürmüş...
Beraber kahvaltı yaptık ben işe geç kalıyordum camın lütfen çıkmadan sofrayı topla dedim. Gittim geldim masadan almış kahvaltılıkları mutfak tezgahına koymuş arada iki metre anca var. Zeytin peynir hep ortalıkta bardaklar masada....
Gel de deli olma...
Hadi bu akşam gezmeye gidelim desem, eğlenmeye gidelim desem, canım şunu istiyor, bunu istiyor desem hayatta yok demez. ama şu bardağı kaldır desem hemen 'offff yaa, boşverr kalsın orda' Çok çok rahatında düşkün, evlendik düğün borçlarımız vardı altınlarla borcumuzu kapatalım sonra bir ev taksidine falan gireriz dedim. Yok illa araba alacağız arabasız yapamam, durakta dolmuş bekleyemem. Bir sürü kavgadan sonra pes ettim evlendikten 10 gün sonra gidip altınlarımız ile araba aldı. Şimdi ekmek almaya araba ile gidiyor. Her ay benzine 500 tl veriyor... Bende 100, 100 birikim yapmaya çalışıyorum ..Ohh paşaya bak ya.
hem para biriktireceksiniz hem adam akşamları dışarda gelip yer.
cidden çok sorumsuz. hazıra dağ mı dayanır. her gün dışardan yemek ne demek? Bir de siz de akşam eşinizle karşılıklı yemek yemek istersiniz doğal olarak.
Ya para kontrolünü siz devralacaksınız yada ayda 1 dipköşe insan gelecek yardıma. hatta 15 güne bir.
Kendini yıprattığına değer mi?
Hadi bu akşam gezmeye gidelim desem, eğlenmeye gidelim desem, canım şunu istiyor, bunu istiyor desem hayatta yok demez. ama şu bardağı kaldır desem hemen 'offff yaa, boşverr kalsın orda' Çok çok rahatında düşkün, evlendik düğün borçlarımız vardı altınlarla borcumuzu kapatalım sonra bir ev taksidine falan gireriz dedim. Yok illa araba alacağız arabasız yapamam, durakta dolmuş bekleyemem. Bir sürü kavgadan sonra pes ettim evlendikten 10 gün sonra gidip altınlarımız ile araba aldı. Şimdi ekmek almaya araba ile gidiyor. Her ay benzine 500 tl veriyor... Bende 100, 100 birikim yapmaya çalışıyorum ..