- 23 Mayıs 2022
- 184
- 119
- 33
- 23
Merhaba arkadaşlar. Üst katımıza ikiz bebekleri olan bir aile taşındı. Bebekleri tahminen 10-12 aylık. Anneleri bebeklerine felaket bir şiddet uyguluyor, her ne kadar görmesem de vurma sesleri çok net geliyor. Büyük bir öfke problemi olduğunu ya da lohusalığı atlatamadığını düşünüyorum. Sürekli bebeklerine küfürler ve beddualar ediyor, bağırıp çağırıyor kısaca tüm sinirlerini çocuklarını döverek atıyor. Bildiğiniz apartman inliyor. Bu durum uzun süredir çok sık bir şekilde devam ediyor. Bir kaç kez yardım etmek için hem de konuşmak için kapısını çaldım. Yardıma ihtiyacı olduğu zaman destek olabileceğimi, dinlenmek istediği zaman dilerse bize gelebileceğini vs söyledim fakat kendisi istemedi. Böyle şeylere kapalı olduğunu vs söyledi. Çocuklardan dolayı evden çıkamıyor maalesef. Kocası olabildiğince yardımcı oluyor çocuklarıyla çok güzel ilgileniyor fakat eşinin bu hareketlerinden haberi olmadığını düşünüyoruz. Apartmandan bir kaç aile daha destek olmak için konuşmuş ama kocası böyle bir durum olmadığını iddia ediyor. Bebeklerine çok üzülüyorum, bildiğiniz yerden yere vuruyor. Bir anlık sinirle öldüreceğinden falan korkuyorum. Ne yapabiliriz? Gerçekten çocuklara bir şey olmasından çok korkuyorum…