Ne yapacağımı bilmiyorum..

Papatya577

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
4
3
1
29
Merhaba arkadaşlar. Artık kime ne soracağımı bilemiyorum. 7 aydır nişanlıyım ben hergun neredeyse tartışır olduk. En baştan sunu demeliyim ki nişanlımın ailesinden zerre maddi gücü yok anca kendilerine bakıyorlar. Biz evlenirken onu annem içgüveyi almayı düşündü sonra Ablam buna karşı çıktı memlekette yaşıyoruz biz annem ve nişanlım ile, ablamda ben memlekete tatile gelince rahat edemem geçinmeyi öğrenemez dedi ve bu iş iptal oldu nişanlımda araba vardı oda zaten bi düğün bilezik alcam durumu toplar annenden ayrılırız diyordu annemde içgüveyi alcam sözü vermişti ancak sözümde tüm işler iptal oldu.. Arabayı kredi borcu için sattı zararına 8 milyar zarar etti hala borcuda var. Ben annemle yaşayan bir kızım 23 yaşındayım nişanlım 24 yasında. Asıl soruna gelecek olursak ailesi sorumsuz yaparız ordan burdan buluruz düğünü diyorlar ama hiç bişey yok normalde 2018 yazına düğün demiştik baktık olmuyor 2019a kadar erteledik. Ablama gidiyorum birde ben İstanbul’a ona nişanlımı anlatıyorum tabi haliyle borç harçtan pek gezmiyoruz memleketimiz küçük bir yer maddi sıkıntılar yaşıyoruz nişanlı değilde ev geçindirmeye uğraşa uğraşan insanlar gibi ablama anlattıkça nişanlıma karşı önyargı oluştu olacakki bana hep evlenme hayatını yaşa bak beni görüyorsun çevreyi evlenenleri görüyorsun deyip duruyor nişanlımda bana dolduruşa gelme diyor binbir tane sıkıntı laf dönüyor bende çabuk etkileniyorum tüm olanlardan birkaç kez yüzük atmayı bile düşündüm kafam çok karışıyor. Nişanlım ise hep onun bunun lafına gidiyorsun diyor ablanı sevmiyorum diyor benim birde anne baba ayrı baba içe konuşmuyorum Ablam evli 3 çocukla ben ise bir annemle yasıyorum. Annem destek çıkmaya çalışıyor kadın basına yaşlı teyze bakıyor ne yapacağımı şaşırdım nişanlımın geçmişi çok temiz ve iyi diye bir Yuvam olsun diyorum. Benimse kız halimle geçmişim kötü ve o kabuk ediyor az önce ağıra gelmeyecek laflar dedim ve o ilk kez yüzüğü çıkardı bana nikah yapalım diyordu yok işte biri bişey derse biz evliyiz noluyor dermişiz annem razı gelmez zaten bende daha emin değilim diye istemiyorum çok şey var anlatacak ne yapacağımı sasırdım Allah rızası için doğru yol gösterin kimse ile artık konuşup çare bulamaz oldum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…