Merhaba biliyorum şimdi anlatacaklarım birçok kişi tarafından olumsuz karşılanacak ancak lütfen durumlara benim tarafımdan bakarak yorum yaparsanız memnun olurum...
Ben eşinden ayrı bir kızıyla yaşayan biriyim. 2009 yılında aynı işyerinde çalıştığım üstelik abi dediğim biriyle arkadaşlarımızın da yönlendirmesiyle beraber olmaya başladım. Ne yazık ki bu kişi evliydi ancak zaman içerisinde birbirimizi o kadar çok sevdik ki kopamadık. Her günümüz, her anımız beraber geçiyor ve birbirimiz olmadan hiçbir şey yapamıyorduk. İnanın çoğu kaydının hayal bile edemeyeceği derecede güzel şeyler yaşadık. İlişkimiz iki yılını doldurduğunda eşi öğrendi ve zorlu süreçlerimiz başladı. Eşinden ayrılmak istiyor ancak iki çocuğu olmasından dolayı ben razı gelmiyordum. Biz ayrılalım dediğimde ise resmen koca adam yataklara düşüyordu. Biz de kimseyi kırmadan devam etme kararı aldık ve bu iki seneden sonra ilişkimiz 7 sene daha devam etti. Yani toplamda 9 senedir beraberdik.
Yeni iş yerimde ise 6 senedir benimle olmak isteyen birisi vardı ama aklımın ucundan bile geçmiyordu.
Sonrasında sevgilimin kıskançlıkları o kadar arttı ki arkadaşlarım ile otururken 5-10 dk bir aramalar, sürekli nerede kiminle olduğumu kontrol etmeler ve artık iş ben telefon ile konuşurken o ararsa onu da telefon görüşmemi dinlemek için hatta dahil etmeye kadar ulaştı. Zaten zor bir beraberlik yaşarken bu şekilde davranması beni çok bunalttı. İyice çıkmaza girmeye başladım. Derken işyerinde benimle ilgilenip benim olumlu bakmadığım kişi birgün aniden beni öptü. Çok kızdım ama o kadar bunalmıştım ki tatlı geldi bu ilgisi.
Ben kesinlikle iki kişiyle aynı anda beraber olabilecek birisi değilim. Bu olayların üzerine 9 yıllık sevgilimi resmen ortada bıraktım. Hiçbir sorun yokken terk ettim. Defalarca aradı, ağladı yalvardı ama dönmedim.
Sonrasında bu yaptığımdan çok pişman oldum ama yapacak birşey kalmamıştı. Diğer kişiyle beraberdim. Resmen 9 yıllık sevgilime içim taşlaşmıştı. Ama ne zaman arkadaş ortamında adı geçse hüngür hüngür ağlardım. Hala da ağlıyorum. Ayrılalı nerdeyse 2 yıl bitecek. Bu sürede 6-7 kez konuştuk çeşitli sebeplerle.
En son dün Whatsaap ta yaptığım durum sonrası yazdı bana ve telefonda konuştuk. Sesini duyunca o kadar kötü oldum ki tutamadım kendimi ağlamaya başladım. O ise hala beni çok sevdiğini, benim onu terk ettiğimi ama kızamadığını filan söyledi. Daha önceki konuşmalarımızda birgün karşılıklı oturup konuşalım şeklinde söz vermiştim onu hatırlattı bana.
Şimdi kafam çok karışık. Biliyorum ki hala beni seviyor ve tek bir adımımla koşar gelir. Bende onu seviyorum ama bir taraftan da bir anlık hatayla beraber olduğum ve çok iyi niyetli bir insan var. Offffff çok karışığım ne yapacağım bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.