- 18 Kasım 2024
- 14
- 1
- Konu Sahibi biresbiranne
Herkese merhaba ben 2019 da çok severek evlendim eşimle. Ve 3 yaşına girmek üzere olan bir oğlumuz var eşimi gerçekten övmek için söylemiyorum ama bu zamana kadar tanıdığım en iyi en merhametli insan çocuğuna ve bana fazlasıyla değer veren kul hakkına girmekten korkan çalışkan bir insan doğduğu günden itibaren çok zor şeyler yaşamış hepsini tek tek anlatamıyorum ama inanın bana çok zalim, merhametsiz sürekli maddi manevi zarar veren bir ailesi var ki (yaklaşık 1 yıldır görüşmüyoruz ve hayatımızdan sildik attık.) ama konu bu değil ben 3 aylık evliyken eşimin uyuşturucuların en kötüsü yani (meth) kullandığını öğrendim.. bekarlığından beri ara ara yılda 2-3 kez kullanıyormuş ne yazık ki. Sürekli affettim bağımlı olmadığını arada bir kafa dağıtmak için kullandığını söyledi 5 yıldır hemen hemen her yıl bunu 1 2 defa yakaladım ve eşim çocukluğundan beri sürekli içine kapanık fazla konuşmayan bir insan yaşadığı her kötü şeyde böyle şeylere yöneldi maalesef.. geçenlerde yine bunu kullanıp geldiğini anladım ve gitmeye kalktım bana yaptığı şeyin sonunun olmadığını bunun bir bataklık olduğunu bildiğini artık bu maddeyi hayatından tamamen çıkardığını söyledi bunları söylerken de madde etkisi altında değildi abdest alıp tövbe namazı kıldı ve kurana el bastı bir daha asla bunu yapmayacağım haklısın dedi. Ama ben korkuyorum inanmalı mıyım yoksa çocuğumu alıp ayrılmalı mıyım bilmiyorum.. sürekli şüphe duyuyorum tekrar yapar mı yapmaz mı diye hep kontrol ediyorum ayrıca işini değiştirecek çalıştığı fabrika da her türlü adam var ve genelde arkadaş yoluyla oluyor böyle şeyler babamın yanında çalışmaya başlayacak lütfen doğru düzgün yargılamadan yorum yapın..