• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler ne yapacağımı bilemiyorum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

esradr

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
4
0
6
İstanbul
Kızlar benim yüzüm şimdiye kadar pürüzsüzdü asla suratımda arka arkaya sivilce çıkmazdı. Ama şimdi suratım özellikle de sırtım sivilceden geçilmiyor anneannem sınav stresindendir dedi annem ise bu stresten değil normal değil bi anda bu kadar olması dedi. Denize gir geçer dediler geçmedi. Doktora gitmek istemiyorum çünkü hayatım boyunca ilaç kullanmaktan kaçtım. İlaç dışında önerileriniz varsa bekliyorum.

ben gece yatmadan lımonsuyu suruyorum etkısını de goruyorum. ılac cok kullandım eskıden ama hormonları degıstırıo haplar tuylenme yaptı boyun bolgmde belkı benle alakalıdır bılmıyorum. bence dogal yollarla gecırmeyı dene ama eger etkısını goremezsen doktora gt hap kullanmamanı tavsye ederm doktora gtsende hıc bısey sonlandrmıyo sıvılcelerı. benm ortaokuldan beri svilcelerm var ve universiteyi bitircem yakında :37: alışmak lazm onlarla yasamaya dogal yollrla azaltmak lazm dıye dusunuyorum.

ben gece yatmadan lımonsuyu suruyorum etkısını de goruyorum. ılac cok kullandım eskıden ama hormonları degıstırıo haplar tuylenme yaptı boyun bolgmde belkı benle alakalıdır bılmıyorum. bence dogal yollarla gecırmeyı dene ama eger etkısını goremezsen doktora gt hap kullanmamanı tavsye ederm doktora gtsende hıc bısey sonlandrmıyo sıvılcelerı. benm ortaokuldan beri svilcelerm var ve universiteyi bitircem yakında :37: alışmak lazm onlarla yasamaya dogal yollrla azaltmak lazm dıye dusunuyorum.

limon cildimi yakıyor cildim çok hassas suratım çok önemli değil bence ama sırtımdakiler çok kaşınıyor ve yanıyor doğal çözümler arıyorum ben de :)

limon cildimi yakıyor cildim çok hassas suratım çok önemli değil bence ama sırtımdakiler çok kaşınıyor ve yanıyor doğal çözümler arıyorum ben de :)

bnmde yanıo ama dayanmak lazım :) he bıde gece yatmadan gulsuyuyla cıldını temızlı ıyı bı marka olsun ama.

Bende unv zamanı aynı durumu yasadim.yuzum stressten olmustu ama sırtım icin dr olan bi arkadasım; kullandığim sampuan ve duş jelinden olabileceğini söylemişti..soğuk şehirdeydim, yünlü kazak gidiyordum ben onada bağladım olabilecegini..Çünkü kazak mevsimi bitti, denizede gidince gecti

Ayni durum icin baska arkadaşıma da dr; ketçap, mayonez ve kola tuketmemesini söylemiş. .ve geçmiş. .

Bi dr'a danis yinede kotu durumdaysan:34: belki sadece beslenmeyle alakalidir..

Kızlar benim yüzüm şimdiye kadar pürüzsüzdü asla suratımda arka arkaya sivilce çıkmazdı. Ama şimdi suratım özellikle de sırtım sivilceden geçilmiyor anneannem sınav stresindendir dedi annem ise bu stresten değil normal değil bi anda bu kadar olması dedi. Denize gir geçer dediler geçmedi. Doktora gitmek istemiyorum çünkü hayatım boyunca ilaç kullanmaktan kaçtım. İlaç dışında önerileriniz varsa bekliyorum.

Benim suratım 5 ay öncesine kadar sivilce tarlası gibiydi. bu arada yaşım 28 ergenlik değil yani. sonra normal olmadığını düşünerek kadın hastalıklarına gittim. sol yumurtalığımda 2 adet kist çıktı. o kistler hormonları etkilediği için sivilcelerim çıkıyormuş.

yani senin anlayacağın doktora gitmeden olmaz. şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum kistler için ve yüzümde de bir tane sivilce kalmadı. izleride düzeldi yavaş yavaş. Allaha şükür... sende vücudunda ki bir hastalıktan kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmelisin bence.

Back
X