J
jeyyar
Ziyaretçi
- Konu Sahibi jeyyar
-
Arkadaşlar ben nişanlıyım belki nişanlımda okuyordur buraya geldiğini biliyorum.Buraya yazdığım için tabi eğer okursa kızacağına eminim ama tek arkadaşım buradakiler.Hepinizi çok seviyorum ve bunu paylaşmasam kafayı yerim.Direk konuya geleyim.Biz 3ay sonra evlenecektik.Ben başka bir şehire gelin gideceğim ve nişanlım oturacağımız evi ailesinin tam karşı dairesi istiyor dolaylı yollardan olmayacağını anlatmaya çalıştım ama anlamak istemedi beni.Nişanımız sırasında dayımın eşi bulaşık yıkamış ve bayanların odasına geçmiş nişanlımın 1tane bekar ablası var yengeme çatal eksik demiş yengem gitmiş getirmiş bardakta eksik demiş.Nişandan sonra geldi anlattı çok gücüne gitmiş görümcem kötü niyetli değildir ama yaşça büyüksün ayıp etmiş ikinizede hak veriyorum dedim.Komşumuzda bişey görmüş annem gidip gelirken kuzenleri ve görümcem holdeymiş bizim hol geniş değil dar annem geçerken çarpmamak için lütfen oturun ayakta kalmayın demiş görümcemde işte sizi izliyoruzya demiş annem kötü anlamaz bişey demedi ama komşu ordan görüp yadırgamış.Çok düşündüm ve nişanlıma anlattım kimseye söyleme şikayetçide değilim ama çok yakınlık iyi değil.Aynı mahalle olsun ama tam karşı daire olmasın dedim akşam bişey demedi.Ertesi gün msnde söylendi kimseye laf düşmezmiş ablası iyi birisiymiş asla ters bişey yapmazmış.Ben ablasını suçlamıyorumki insanlık hali olabilir bilmeden bende hata yapabilirim ama böyle hemen tepki göstermesi hoşuma gitmedi.Elaleme inat o karşı daireyi tutmak istiyorum dedi akraba ve komşularına laf düşmez onlar kendilerine baksınlar dedi senağlama Ben o anda koptum.Öğlen işten çıktım yolda durdum hüngür hüngür ağladım. Biz aile kuracağız bana önem vermesi beni üzmemesi gerekirdi değer veriyorum demekle değer vermek çok farklı. Şimdiden beni yarı yolda bırakıyor inat uğruna.Ben ona danışmadan bişey yapamıyorum gelinliğimden saç şeklime kadar fikrini almamı istiyor evde böyle sıkıntılar yaşamıyorum ailem hiç bir zaman giyimime yada davranışlarıma karışmazlar. Kendisi iş görüşmesine gitti kabul etmedi ben onun yerinde olsaydım niye bana sormadın diye başıma kakardı. Ama ben hiç sorun etmedim herzaman herşeyi danışması gerekmiyor bireysel kararlarda önemli ona güvendiğim doğrusunu yaptığını bildiğim için kararına saygı duydum aynı anlayışı bende isterim.ogün nişan atmak istediğimi söyledim önce üzüldü ertesi günde sinirlendi ses tonu sert ve asabiydi daha çok kalbimi kırdı bana erkenden nişan olsun dedin dedi.Ben hislerini söylediğinde gezip tozmak istemem ailenle gel iste sonra gezeriz dedim hata mı ettim.Açıkça ilişkimi yaşadım gizlenmedim.Düğün tarihine dayısı ve babası karar verdi 3aylar olacak haziran olsun dediler ben bişey demedimki.Ablamı aramış ben ağzımı açarsam kötü olur bişey demiyorum demiş benimde hatalarım olabilir ama hiçbir zaman hatamı reddettiğim olmadı.İletişim sorununu aşamadık ve ben çok mutsuzum.Annem yani annesi iyice düşün taşın olumsuz düşünme dedi ama içim çok kırgın kararımda diretmeli miyim ne düşünüyorsunuz senağlama senağlama