Ne yapacağım 😩

Telefonun çok etkisi var farkındayım ama nasıl bıraktırayım tüm gün tepemde 5 dk bi kahve içebilmek için bile bazen fırsat bulamıyorum . Hatta artık telefonu da versem peşimde geziyor , telefon açık duracak ama ..

O zaman adamda bezmisse bişey diyemem

İnan ben kendimde napcagimi bilmiyorum hergun başka bir kriz

İnan ben kendimde napcagimi bilmiyorum hergun başka bir kriz
İnatlaşmamak lazım ama işte baştan kaçtı bizde ipin ucu. Bakalım kreşin bize bi faydası olacak mı olsun amin inşallah ne lafları var bi görsen . Babasının bacağında zıplaya zıplaya dizini zorlamış ağrıyor adamın dizi. Bugün yine babası yapma dediği halde çıkıp zıpladı adamcağız da can havliyle kızdı söylendi tabi. Selin ne diyor biliyor musun altı üstü bi kere zıpladım ne olcak ! şok oldum cevabına şok şok şok yani

Laflar pabuç gibi zaten. Bizde birde abla kıskançlığı var. Ablasına birşey alındı bana niye alınmadı, ablasına birsey yapıldı bana niye yapılmadı. Kreşe gitsin çok istiyordum o da olmuyor maddi durumdan dolayı. Asıl ben patladım yani... okul iyi gelir, özler. Davranışları da orda daha güzelleşir

Aijom kafam karmakarışık buraya yazdığım gün acaba kreşe göndermesem mi falan diye düşünüyordum ama yok ya şart gitmesi diyorum artık. Hastalığı , maddiyatı geçtim nabıyım. Bi de şimdi okula alışma serüveni , okul sonrası huysuzluklar başlar.. Hala şehre denemedim ben kasıma kadar kalmıştık geçen sene bu sene dayanamıyorum artık çocukla bu mevsim de çekilmiyor burası. Haftaya dönmeyi Ekimde de başlatmayı planlıyorum bakalım . Hayırlısı ..

Bence bir aan evvel dönüp düzenini kur ve okula başlat. İlk 1 ay belki zorluk cekersin.
Ben yine ibbnin kreşine gittim. Yok kontenjan yok deyip almıyor ya ben böyle şansın......

Bence bir aan evvel dönüp düzenini kur ve okula başlat. İlk 1 ay belki zorluk cekersin.
Ben yine ibbnin kreşine gittim. Yok kontenjan yok deyip almıyor ya ben böyle şansın......
Bizimde olmadı işte devlet okulu eve de o kadar yakındı ki. Aylık 3 bin tl yarım güne anlaştık . Tam gün 4 bin niye yarım 2 bin değil yiaaaa diye isyan etmedim değil tabi 5 bin de kırtasiye masrafı var ..

Benim tosun 27 aylık, bazen diyorum seni bana düşmanlarım mı gönderdi yavrum bu ne vicdansızlık. Akla hayale gelmeyecek şeyler yapıyor. Sizinki yine klozete oyuncak atmış benimki tuvalet fırçasını almış kucağına okşuyor bebek gibi Ama hepsi atak dönemi hepsi sendrom.. Geçecek emin olun ki.

Oyuncu ebeveynlik kitabını kesinlikle okuyun derim. Çünkü krizler yaş özelliği yapacak bür şey yok ama bu kitapları krizleri kolay atlatıyoruz, gerçekten işe yarıyor. Şu an 5 yaşa 2 ay kaldı biz de hafifiledi ama 3,5 yaş aynen anlattığınız gibiydi.
Bir de you tube kids yerine izleyecelse netflix açın derim. You tube kids de çok fazla zararlı içerik var bence

Kesinlikle katılıyorum YouTube Kids konusuna. Netflixi bi deniyim teşekkür ederim

Şu yazdıklarınızı okudum da korku filmi fragmanı gibi kızım 17 aylık da bizim geleceğimiz bu muymuş oldum şoklardayım Çevremde 3-4 yaşlarında çocuğu olan da yok hiç bir fikrim de yoktu. Anaaa ben bunun üstüne bi soğuk su içeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…