Benim oğlum bu resmen
4 yaşa 3 ay kaldı . şuan beynim perte gibi öyle kötüyüm ki zihnen tükendim . Sürekli bağırmalar ağlamalar hiç bir şey düzelmiyor ya gittikçe kötüye gidiyor ben anlamıyorum . Bir insan 10 saniye durmaz mı 5 saniye susmaz mı yemin ediyorum ki böyle hayatım cehennem gibi
ne yediğim yemekten zevk alıyorum ne içtiğim sudan . Şimdi boğazım ağrıyor mesela sürekli sorularına cvp vermekten . Ama nasıl sorular ? Bildiği herşeyi bile 3 kere filan bilerek soruyor . Aynı soruyu ben cvp vermeden ona sorduğum zaman cvp kendi veriyor zaten . Asla tek başına 3 dk bile oyuncak oynamıyor durmuyor . Hergün 3 saat filan parktayız abartmıyorum böyle . Şimdi okula başlayacak devlete umarım iyi gider hastalıktan bende çok tedirginim ama yeni bir yere tayin olduk çok küçük mecbur okula gitmesi lazım yoksa kış hiç geçmez. En iyi zamanları kundaktakiydi şimdi çok zordayım . Dün gece bağlık çığlık uyanmış ben kefir içeceğim diye nasıl bir ağlama
sabahta artık kaçta kalktı bakamadım bile 06:00 filandı sanırım kefiri yatak odamıza getirdi birde yere döktü bir şişeyi
uyku saati düzeni var hala gece uyanıyor bir kere deliksiz uyumuyorum