Ne yapacağım bilmiyorum

canan323

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
493
4
68
34
Kırşehir
Eşimle severek evlendik zor bi evlilik oldu ama sonunda evlendik işimizden. Dolayı 2 yıl ayrı kaldık bu yüzden maddi ve manevi olarak çok yıprandık şimdi birleşeli 4 ay oldu bi tane oğlumuz var çalıştığım koşullar eve geldiğimde yemek temizlik çocuk derken saat 10 oldumu atılıp gidiyorum eşim ise eve hep geç geliyor hep arkadaşlarıyla arkadaş çevresi hep bekar her gün her gün onlarla hiç bize vakit ayırdığı yok bana yardımcı olduğu yok ben çocuktan yemek yemeği bile unutuyorum Bazen eşimde hep dışarda yer gelir bi aile düzenimiz yok yaniarladaiları yüzünden çok kavga ettik ama düzelmiyor eve gelmemesinin sebebi ise benm ya temizlik ya makyaj yapmam mış eve geldiğinde elinden tel düşmüyor evde huzuru yok Muş benm yüzümü göremiyor Muş fln çocuğumuzda aşırı yaramaz erken. Uyumam bile problem onu bile yorulduğumu bile bahane ediyor 2 kere arkadaşlarıyla kızlarla Park'ta otururken görmüşler söylediler bu yüzden de kavga ettik ve suç yine benm oldu işte evde gün yüzü görmediği için oluyormuş bu günde2 3 kere bu yüzden boşanalım dedi sen benden ayrılmak için herşeyi bahane ediyorsun kavga çıkartıyorsun dedi hakeretler etti ne yapacağım bilemiyorum suç gerçekten ben de mi kendimi çok parçalıyorum ona vakit ayıramıyorum eve gelmemesinin sebebi gerçekten bu mu

esin evde mutlu degilse,biraz birseyleri degistirmen gerek..
Her sorumlulugu ustune alip,adami rahatina biraktiktan sonra(tek senin icin soylemiyorum canim) bana yardimci olmuyor diye sizlanmak yanlis. ver biraz sorumluluk,dominant ol biraz,ev isi ,cocuk bakiminda tek basina bogulma.. az umursamaz ol,hayati yasamaya calis,ye parasini
iste boyle yapanlar degerli oluyor..
sacini supurge edenler,oyle kaliyorlar..

Evde hizmetci gibi calisip, parklarda kızlarla oturan kocanizda suc bulmayip hala kendinizde aradiginiz icin suc sizde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eve yardımcı bayan tut haftada bir gelsin.
Sen iş dışında çocuğunla, eşinle kaliteli zaman geçirmeye bak.
Günü birlik tatil planları yap.
Mümkünse çocuğu annene, kv ye bırak.
Baş başa bir yemek yiyebilin en azından.

Arkadaşlarına çok düşkünse.
Eve yemeğe davet et arada.
Gözünün önünde olsun.

Tutumlu, marifetli, her yükü omuzlayan kadın tembel, sorumsuz kocayı beraberinde getiriyor..
Bırak çok mükemmel olma. Bol para harca, bakımına, süsüne, gezmene.
Yüzünde gülücükler açar daha kıymetli olursun.
Sana suç atamaz da..

Hayatında başka biri olabilir mi acaba? Anlattıkların bunu getirdi benim aklıma. Normalde bi adam her akşam arkadaşlarıyla buluşmaz çünkü. Ayrı kaldığınız dönemde biri girmiş olabilir hayatına.

O adam raydan cikmis parklarda kizlarla takiliyosa. Cik isten, eve baksin. Hem kendini parcalama hem de sorumlulugu artsin

senin suçun yok eşin sorumsuz vurdum duymazın biri kural koyabilirsin hafta içi gez dolaş hafta sonu iki gün yasak diye tbi nsıl uyar bilmiyorum bu kadar arkadaşlık çok fazla hafta sonu braber gezin mutlaka aldatmıyorsa okocayı yanlız bırakma sende gez ev işi kalsın gir koluna nereye gidiyorsa senide götürsün
bırak ev pis olsun alışana kadar sadece süpür dışarda yiiyormuş sende onunla ye

Bana Göre senin hatan herseyi üstlenmek.
Onunda bahanesi hazir, parklarda keyfinde.
Bence kendini yipratma, onada sorumluluk yükle,
Böyle devam ederse Adam yolcu gibi geldi bana.

erkeklerde çocuk gibidir bakım ilgi ister..kadınların işi çoook zor çok..ama ender erkeklerde var hoşgörülü olan..kocan senin gibi bir kaç tane daha istiyor hem evi temizleyecek hem yatağında olacak hem yemek yapacak hem çocuğa bakacak..kendinden klonla dicem ama mümkün değil..

Her yol ananemin dedigine yaklasiyo. O da su ki: kocanin 2 kasigi varsa birini kir kizim :)) erkeklere iyilik yaramiyo. Her isi ustlenme, tutumlu olma, hep temiz olma, arada bi yemek pisirme, gelirken yaptirsin bisiler. Ya da disarda yiyin. Basbasa olun. Ozel oldugunuzu hissettirin Flort edin esinizle. Gibi gibi :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yine üste çıkmayı başarmış, eşine kendini suçlu hissettirmiş bir erkek. Olaz bunla ömür törpüsü diycem ama çocukta var.... ezdirme kendini, sen değil o suçlu hissetsin kendini... gidersede gitsin...

Ise giden sen
Evi temizleyen sen
Cocuga bakan sen adama yapcak bisey birakmamissin ki biraz burnu sürtmeli evli barkli adamin parklarda isi ne seninkinin yaptigi suc bastirmak ..
Hersey olacagina varir ...
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…