Eşimle severek evlendik zor bi evlilik oldu ama sonunda evlendik işimizden. Dolayı 2 yıl ayrı kaldık bu yüzden maddi ve manevi olarak çok yıprandık şimdi birleşeli 4 ay oldu bi tane oğlumuz var çalıştığım koşullar eve geldiğimde yemek temizlik çocuk derken saat 10 oldumu atılıp gidiyorum eşim ise eve hep geç geliyor hep arkadaşlarıyla arkadaş çevresi hep bekar her gün her gün onlarla hiç bize vakit ayırdığı yok bana yardımcı olduğu yok ben çocuktan yemek yemeği bile unutuyorum Bazen eşimde hep dışarda yer gelir bi aile düzenimiz yok yaniarladaiları yüzünden çok kavga ettik ama düzelmiyor eve gelmemesinin sebebi ise benm ya temizlik ya makyaj yapmam mış eve geldiğinde elinden tel düşmüyor evde huzuru yok Muş benm yüzümü göremiyor Muş fln çocuğumuzda aşırı yaramaz erken. Uyumam bile problem onu bile yorulduğumu bile bahane ediyor 2 kere arkadaşlarıyla kızlarla Park'ta otururken görmüşler söylediler bu yüzden de kavga ettik ve suç yine benm oldu işte evde gün yüzü görmediği için oluyormuş bu günde2 3 kere bu yüzden boşanalım dedi sen benden ayrılmak için herşeyi bahane ediyorsun kavga çıkartıyorsun dedi hakeretler etti ne yapacağım bilemiyorum suç gerçekten ben de mi kendimi çok parçalıyorum ona vakit ayıramıyorum eve gelmemesinin sebebi gerçekten bu mu