Ne yapacağım ben..yaşadığım hergün işkence sanki

Bak canım zaten karısını doven adamdan koca olmaz benım babam demek bıle ıstemıyorum ama neyse annemı ben bebekmısım salıncakta ve ağlıyomusum dıye annemı doverek kolunu kırmıs ve benıde bır fırlatmıs hop dusmusum yere ve 6 aylık mısım benımde kolum kırılmıs ve benım annem ayrılmak ıstemıs ama ananemler dayımlar bı daha yapmaz sen napcan tek basına cocukla demısler ve annemı zorla barıstırmıslar ve benım annem 17 sene evlı kalmıs ve dort cocuk yapmıs cocuklar nasıl olmus nıye doğurmus demeyın benım babam annemı kapının onune bıle cop atmaya cıkarmazdıkı gıdememıs bır sağlık ocağına falan ve en son dayakta annem evden kactı ondan kurtuldyu ve mahkeme bızım hepımızı annneme verdı ve o sımdı tek basına hıc bır kımsesı yok ne bıze babalık ne anneme kocalık yapmadı hep rezıllık baska bısey yok canım dıyeceğikı bır evladın varken ayrıl hıc bısey yapamaz evlı kaldığın sure ıcınde bakarsın bır ıkı daha cocuğun olur o zaman daha zor olur hayatın o adamdan sana koca olmaz cocuğunu dusun onada zaten oyle bırı baba olamaz

Soktayim,

Midem Bulandi,

Sinirlerim Bozuldu...

Igrendin..

Sana bunlari yapan insanlarla nasil hala bir arada yasiyorsun inanamiyorum kardesim.. hadi kendinden vazgectin, peki ya evladin??

Ailen bilmiyor mu olanlari?

Sen belli ki kültürlü ve bilincli bir kadinsin.. Bunlara nicin boyun egiyorsun kardesim??

Sana yazik degil mi?

Seni annen baban yolda bulmadilar.. Onlar seni binbir gücle büüytüp bu zamana getirdiler.. Sen bunlari hak ediyor musun?

Hangi kadin hak eder ki?

Lütfen bir an önce yapilmasi gereknleri yap...

Sevgiler

haberdeki kadın 26 temmuz'da vefat etti arkadaşlar. haberi burda

Melek Karaaslan yaşam savaşını kaybetti CNNTurk.com

ha bu da bonus buyrun:

Nişanlısından ayrılmak isteyen kıza 'tecavüz odası' - Hürriyet Gündem

ay Allah ım çok çok üzüldüm inanın!!!! ne çocuğu imiş sanki hakim ona vercek çocuğu!!! sen karını döv o çocuk ölümden dönsün doğsun sonar oğlum de. olacak iş mi bu!!! ne olur daha fazla fırsat vermeyin Allah korusun canınıza bişey olur. off çok üzüldüm ben şimdi.Allah ım yardım etsin size... bence sakın korkmayın ailenizi arkanıza alın. önce sitem ederler belki neden evlendin diye ama siz onların evladısınız kıyamazlar

2 defa okudum yanlış mı anladım ben diye.. Karşınızdaki nasıl bir insandır.. İnsan hamile eşine nasıl vurur.. Evladınızı düşünün lütfen.. Bir an önce o evi terkedin.. O adam çocuğunuza iyi babada olmaz.. Sakın çocuğum babasız kalmasın diyip o evde o adamla aynı evde yaşamaya devam etmeyin.. Hele ki o annesi.. Bir kadın.. Bir anne.. Nasıl bunlara göz yumabiliyor anlamak mümkün değil.. Allah yardımcınız olsun..

afedersiniz ama yuhh diyorum başka bir şey diyemiiyorum eşin falan ama hiç iyi konuşamcam ne tür bir vicdansızlıkki hamile kadını dövebiliyor onun evladında falanda gözü yoktur olsa hamile kadın en azından evladımı taşıyo diye bir şey yapmazdı istediği kadar tehdit etsin evladının sana verileceği yüzde yüz ayrıca keşke sen o dayaktan sonra şikayet etseydin kendin için değilse bile evldının canına kastetmiş..bekara eş boşamak kolay derler yaşamayan bilmez ama anlattıkların cekilecek gibi değil al evladını git ist ac davayı tehdit ederse ver polise sesini cıkarmayanı tehdıt etmek dovmek kolay ... sa baskasınada aynı sekılde davransın bakalım yermi sen zaten okumusun cocugunu bıraz daha buyutup ıse bıle gırebılırsın asla duzelır zamanla deme ben cok ıyı bılırım su yasadıgını benm en yakınım yasadı sımdı hastanelerde basında beklıyoruz olumlerden dondu keske dıyoruz sımdı zamanında el atsaymısız sende boyle olmasın inş

canım benim durduğun hata...ki keşke çocuk yapmasaydın ama olan olmuş keşkeleri boşver onlara haber vermeden evi terket git ailenin yanına ama eline delil al yaşadığın evin fotograflarını çek onlara hissettirmeden mahkemede delil olarak sun çocuğun velayeti için sana yardımcı olur..ailende bilinçli bir ailedir anlattığına göre iyide bir avukat tut boşan ama yerinde olsam süründüre süründüre boşardımmm....kendini güçlü hissettt dik dur sen kendini ezdirttikçe onlar tepene çıkar eşin zaten bu konuda bir numaralı hatalı pısırık erkekleri hiç sevmemmm...vakit harcama orda oğlunu al bin otobüse yada uçağa git hemen istanbula..ama sana tavsiyem ailenden biriyle irtibata geç abin kuzenin baban vs. kim gelebilirse gelsin seni mardinden uçakla alsın çünkü kaçtığını anlarlarsa peşine düşerler allah yardımcın olsunnn

En kısa zamanda ailene telefon aç bütün her şeyi anlat, ayrılmaya karar verdiğini söyle. Otobüs biletini falan her şeyini ayarla. Sonra da vakit gelince kayınvalidene anne ben ekmek almaya gidiyorum hem de çocuğu gezdircem dışarıdan istediğin bir şey var mı de, sonra da arkana bakmadan kaç.

canım yasadıklarına çok üzüldüm iyi dayanmıssın valla. canım keske esin calısmadan evlenmeseydin ki en önemlisi mardinde ailesyle yasamayı nasıl kabul ettin :s keske hiç böyle biseye kalkısmasaydın yani olanlar cokda şaşırtıcı değil aslında, evlendin gittin ve olmucağını anladın keşke çocuk için acele etmeseydin, neyse bunlar bi kenara olanlar olmuş, bu evlilige katlanma kocandaki saçma sapan değişimde kabul edilir gibi değil, yorumları okumadım ama aileni bu olanlardan nasıl haberdar etmezsin, el bebek gül bebek büyütmüşler seni başkaları insan yerine koymadan eziyet etsinler diye değil... ailene yasadıklarını bastan sona anlat ve o evden kaç, bosanma davasını aç kurtul. Bosanma süreci çok zorlu geçer eminim ama ailen yanında olduktan sonra hiç bisey o evde yasadıkların kadar zor olamaz... Allah yardımcın olsun sakın katlanmaya devam etme

Canım benim çok üzüldüm Allah inşallah onların elinden kurtarır seni....

çocugunu al valiz bile alma çıkamazsın o evden otobüse atla ve bas git ailenin yanına.... boşa o öküzü

Son düzenleme:
0kudumm 0kuduuummm tamam dedım 0lur dedımm ama 7 aylık hamıleyken senı dövmesııı ve hastaneye kaldırılmann ışte burdaa st00ppp bır daaha 0 yaratığınnn yuzunu görmemek ıçın elımden gelenı yapardımm bundan ne köy nede kasaba 0lur ayrılman ıçınn t0nlarca neden var hala neden evlısınn 0 bıle k0caman s0ru ışaretı ç0cuğunu al ve gıt mahkeme sana verır ... Allah k0rusunnn yarının hıç h0ş gözukmuy0r bunlar aıle meclısının kararıyla sana bışey yapabılırler ...

rabbim şu mübarek günerin hürmetine seni ve bebeğini onlardan uzaklaştırsın..inan yürekten diliyorum bunu...allah kuratrsın canım çok üzüldüm....ama ne olursa olsun sonu boşanmaya bile varsa, asla ama asla bebeğinizden vazgeçmeyin sakın canınızı kurtama derdine düşüp bebeğinizi onların kolları altına bırakmayın...bebeğin için savaş ve kurtar kendinide bebeğinide...resmen sinirlendim ya

üniversite okumuş geçirmiş insansın al başını çek git ananın evine çocuğunla
bir gün bakkala gidiyorum de çık git dönme bir daha
bir güzel iş bul çocuğunada bak anne babanda arkandaymış daha ne çekiyorsunki yani anlamadım
kusura bakma arkadaşım sen bunları çok bile katlanmışsın nedenini anlayamıyorum????

Ablacim, ayni annemin evliligini gordum yazdiklarinda... O yuzden bana cok uzak gelmedi bunlar... O da Ankara'da yetismis okumus rahat buyumus biri olarak Sivas'ta yasamis bir sure... Hamileyken tufekle dayak yemis, kayinbabasi istemedigi halde televizyonu actigi icin!

Bir an once kurtul oradan, bosanma bunalimi bile yasamazsin. Kurtuldugun icin mutlu olursun, yeni bir hayata baslarsin. İs de bulursun, cocugun da zaten sende kalacak. Bir bahaneyle cik oradan, kurtar kendini. Genc yasinda boyle insanlara hizmetcilikle mi gececek ömrün? Bitir, al cocugunu, ailene git, aileye gitme durumun yoksa arkadasina git, biletini, her seyini ayarla. Kurtul bir an once. Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…