• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağımı bilemiyorum

Sanırım siz yazılanları farklı yorumladınız kendime güven sorunum olsa kaç yıllık evliyiz bunu son altı ayda mı dikkat ederim
komşu kızıda giyiyor sorun giymesi foto çekmesi değil ki giydikten sonra arkasını gösterir gibi poz vermesi dudağını kameraya yapıştırıp fotolar atması bunlar benim sorunum değil kocamı baştan çıkarma derdinde değiller elbette kocam onların hepşinde gitmeye komşu kızlarının taytlı kameraya yapışan dudaklara saatlerce bakması sorun galiba her aldatılan kadın güven sorunu yaşıyor size göre eşimi ne kadar sıktığımı sormadan onu bıraz rahat bırak sıkma demen tuhaf oldu doğrusu
sanırım evli değilsiniz kocanızda yanınızda oturup sayfa sayfa kız resimlerine bakmadı o yüzden beni anlamanızı beklemiyorum
kocanız saatlerce elin reismlerine bakarken sakın tepki vermeyi yoksa güven eksikliğinizin göstergesi olur
10 yıllık evliyim 37 yaşındayım.
komşu kızı da poposunu gösterir gibi pıoz veriyor ya.. şimdi ki gençler farklılar.
bence bu eşinin arayış içinde oldugunu göstermiyor.
ben olayını farklı yorumladım.
ayrıca o resimlere dönüp dönüp baktıgını nerden biliyuorsun?
aldatılma dedgiiniz resimlere bakıma veya taytlı kızı ark. listesine ekleme mi?
cok soru var. ve bu sorıularınızın yanında eşinizi de dinlemek lazım... neden acaba bana karışma diyor ? siz gercekten karışıyor musunuz ? vea karışıyor muydunuz? kıskancmısınız ? kıskanc mı? kinci mi ?
vb.vbb.vbv.bv.
kendine güven sorunu oluşmaya mı başlamış ?
evet bu hayat onun - senin hayatında senin ama madem evlenmişsiniz hayatın belli noktalarında ayrılsanız bile cogunlukla hayatınız artık muşterek.
sen eşini cok sevip cok fedakarlık yapmış olabilirsin ama bunun vicdan yapmıyor diye eşini suclayamazsın. söylesen yapmsaydın diyiverir.

Son düzenleme:
şu an iş yerindeyim ağlamamak için zor tutuyrm kendimi hep görüyordum bir arayışta sürekli ekler kızları fotolarına bakar bakarken görürüm kavga çıkar kavga çıktığında açıklma yapıp ya da kendine çeki düzen verme yok tek kelimesi bu benim hayatım
Al hayatın senin olsun diyip tekmeyi bas derdim ama yanlış bişeye neden olmamak için demiyorum

Bu erkeklerde ne cabuk sıkiliyor ya hemen darlama beeni hayatim karisma oh b ne guzel dunya

10 yıllık evliyim 37 yaşındayım.
komşu kızı da poposunu gösterir gibi pıoz veriyor ya.. şimdi ki gençler farklılar.
bence bu eşinin arayış içinde oldugunu göstermiyor.
ben olayını farklı yorumladım.
ayrıca o resimlere dönüp dönüp baktıgını nerden biliyuorsun?
aldatılma dedgiiniz resimlere bakıma veya taytlı kızı ark. listesine ekleme mi?
cok soru var. ve bu sorıularınızın yanında eşinizi de dinlemek lazım... neden acaba bana karışma diyor ? siz gercekten karışıyor musunuz ? vea karışıyor muydunuz? kıskancmısınız ? kıskanc mı? kinci mi ?
vb.vbb.vbv.bv.
kendine güven sorunu oluşmaya mı başlamış ?
evet bu hayat onun - senin hayatında senin ama madem evlenmişsiniz hayatın belli noktalarında ayrılsanız bile cogunlukla hayatınız artık muşterek.
sen eşini cok sevip cok fedakarlık yapmış olabilirsin ama bunun vicdan yapmıyor diye eşini suclayamazsın. söylesen yapmsaydın diyiverir.
bence siz hiç konuma yorum yapmayın kocama sakince soruyorum canım sen
ekliyorsun yanımda bakıyorsun fotoyu buyutüp bakıyorsun bunlar beni rahatsız ediyor dediğimde rahatsız
olabilirsin ama ben bakmak görüşmek istyorum istediğni düşün dedi.dönü dönüp baktığını biliyorum çunkü
açık açıık yanımda yapıyor diyeceksiniz içinde olsa niye yanınızda yapıyor adam için farketmyrki istediğini
düşün seni takmıyorum diyor hayat müşterekse o zaman kadın erkek herkes herkesle takılsın kıskançlık konusuna
gelirsek son altı ayda mı başladı kaç yıllık evliyim rahattım yaparsa kendi kaybeder dedim
diyelim yanılıyorum hoş eminim yanılmadığıma kimse gözüyle gördüğünü kulağıyla duyduğunu sorgulamaz
gerçekten seven insan kavga yok tartışma yok sakince konuşurken demez mi hayır yanlış duşünüyrsn gel hiç tanımadığım rahatsız olduğun kişileri silelim demez mi ama yok burda sizinle konuştuğum gibi kendisine konuştum aldığım cevap benm hayatım istediğini düşün oldu
ben aldattı demedimki aldatmaya meyilli eşim arayışta dedim bence siz ne yazın ne okuyun kardeşim ben burda gerçekten yardım edebilecek fikir verebilecek insanlara yazdım
evli erkek karısına senden ayrı hayatım var desin sizde sn suçlusun bırak adam baksın arayışlara devam etsin diyrsnz
iyi valla madem öyle namus kalmaz ortada

Bu erkeklerde ne cabuk sıkiliyor ya hemen darlama beeni hayatim karisma oh b ne guzel dunya
yok aslında işin aslı şöyle eşim para kazanmaya başladı kendine her anlamda güveni geldi
eee çevreside genişledi bekarkende parasızlıktan kız peşinde koşamıyordum
borç yok geçim derdi yok istediğimi yaparım kime ne diye düşünyr
zaten bana da sizinle burda sakın sakın konuştuğum gibi ben rahatsız oluyorum
hangi kadın kabul ederse kocası yanında elşn kızlarının fotolarına bakmayı kabul eden varsa midesizdir orası kesin

şimdi ağır konuşacam biraz. madem kendisine hiç karışılmamasını istiyormuş ne halt yemeye evlenmiş? kendine hizmetçi tutmak için mi? hem cinsel hayatım olsun hem yemeğim pişsin ben de istediğimi yaparım oh ne ala. eşinde büyük potansiyel gördüm yapılacak şey sana kalmış ama boşanmayı düşünmüyosan bile sakın çocuk yapayım deme.

şimdi ağır konuşacam biraz. madem kendisine hiç karışılmamasını istiyormuş ne halt yemeye evlenmiş? kendine hizmetçi tutmak için mi? hem cinsel hayatım olsun hem yemeğim pişsin ben de istediğimi yaparım oh ne ala. eşinde büyük potansiyel gördüm yapılacak şey sana kalmış ama boşanmayı düşünmüyosan bile sakın çocuk yapayım deme.
evet eğer bu ay hamile olursam ne yaparım bilmiyorum ama öyle görünüyorki bu iş bitecek
ben onun çamaşırını ütüsünü yapayım yemeğini hazır edeyim gidip saatlerce elin işinde çalışayım parasına para
katayım ona benm hayatım desin yavaş yavaş ciddi karar almaya başlıyorum hamile olsam bile çocuğum için bile olsa
asla katlanmayacağım madem bekar gibi görüyor kendini bende ona ayak bağı olmam olur biter

Uslubü cok cirkin
Ne demek sen karisamazsin
Sen onun karisiysan sana hesap vermek zorunda sen de ayni sekilde ona hesap vermek zorundasin.
40 yaş sendromunami girdi acaba?
Sende onun yaptigini yap bakalim karisiyormu karismiyormu
Bi erkek karisina karismiyorsa kafasinda bitormis demektir
Sakin cocuk dusunme bu ara
Once evliliginden emin ol

yemin edebiliirm asla öyle takip et soru sor karış öyle bşy hiç olmadı eşim resmen gözüme soka soka bakıyor arayış içinde olduğu belli ben düşündüğümü söylediğimde istediğini düşün bu benm hayatım karışamazsın diyr

bence siz hiç konuma yorum yapmayın kocama sakince soruyorum canım sen
ekliyorsun yanımda bakıyorsun fotoyu buyutüp bakıyorsun bunlar beni rahatsız ediyor dediğimde rahatsız
olabilirsin ama ben bakmak görüşmek istyorum istediğni düşün dedi.dönü dönüp baktığını biliyorum çunkü
açık açıık yanımda yapıyor diyeceksiniz içinde olsa niye yanınızda yapıyor adam için farketmyrki istediğini
düşün seni takmıyorum diyor hayat müşterekse o zaman kadın erkek herkes herkesle takılsın kıskançlık konusuna
gelirsek son altı ayda mı başladı kaç yıllık evliyim rahattım yaparsa kendi kaybeder dedim
diyelim yanılıyorum hoş eminim yanılmadığıma kimse gözüyle gördüğünü kulağıyla duyduğunu sorgulamaz
gerçekten seven insan kavga yok tartışma yok sakince konuşurken demez mi hayır yanlış duşünüyrsn gel hiç tanımadığım rahatsız olduğun kişileri silelim demez mi ama yok burda sizinle konuştuğum gibi kendisine konuştum aldığım cevap benm hayatım istediğini düşün oldu
ben aldattı demedimki aldatmaya meyilli eşim arayışta dedim bence siz ne yazın ne okuyun kardeşim ben burda gerçekten yardım edebilecek fikir verebilecek insanlara yazdım
evli erkek karısına senden ayrı hayatım var desin sizde sn suçlusun bırak adam baksın arayışlara devam etsin diyrsnz
iyi valla madem öyle namus kalmaz ortada
sen beni anlamıyorsun ki... durumu anlamak için sorular suruyorum. karşılık olarak agresif bir tavırla geri dönüş yapıyorsun? hem sen suclusun veya bu durtum senin hataların yüzünden olmuş oluşmuşl demiyorum ki...
ben artık sana yazmayaayım... peki..

Uslubü cok cirkin
Ne demek sen karisamazsin
Sen onun karisiysan sana hesap vermek zorunda sen de ayni sekilde ona hesap vermek zorundasin.
40 yaş sendromunami girdi acaba?
Sende onun yaptigini yap bakalim karisiyormu karismiyormu
Bi erkek karisina karismiyorsa kafasinda bitormis demektir
Sakin cocuk dusunme bu ara
Once evliliginden emin ol
yok evlilikten emin olacak bşy kalmamış eşim bana kaç kez bekarmış gibi davrandı ben sabrettim
şimdi çocuk olsa bile yine ayrılırım sadece şuan durmamın sebebi eğer çıkarsam o evden asla geri dönmem
doğru karar vermek için sabrediyrm eskisi gibi olamam güvenim tamamen bitti

Esin seni cantada keklik goruyor bence
Bi dene onu boyle devam edersen kararimi verdim bosanacam de ama sadece gozunu korkut bak tapkisi ne oluyor hdemen yuvani yikma

sen beni anlamıyorsun ki... durumu anlamak için sorular suruyorum. karşılık olarak agresif bir tavırla geri dönüş yapıyorsun? hem sen suclusun veya bu durtum senin hataların yüzünden olmuş oluşmuşl demiyorum ki...
ben artık sana yazmayaayım... peki..
anlatayım hata bul bakalım
onunla ne zorluklarla evlendim herşeyi herkesi karşıma aldım
bir genç kızın en güzel günlerini ailesi mahvetti koca şehirde tek başıma
ev kurdum düğün yaptım askerde onu bekledim babası anası tek kuruş göndermedi
ondan bundan borç edinip oruçlu ağzımla banka banka dolaşıp para göndermeye çalıştım
o gelmeden düğün salonu hazırdı gelinliğim hazırdı evi kiralamıştım
ailesi bana öyle çektirdiki evlenmeyelim diye etmedikleri hakaret kalmadı ama sevdim vazgeçemedim
onunla çalışıp borç ödedim sabah erken kalkıp ütüsünü kahvaltısını çorabına kadar hazırlayıp işe gittim gün içinde kırk kere seni seviyorum halen sana çok aşığım mesajlarıyla geçti günlerimiz istediği yemeği yaptım o gelemden ev temiz olsun yemek hazır olsun diye çalıştığım halde iki katı yoruldum sizce ben onun neyini eksik ettim hiç birşeyine karışmadım sorular sormadım son 6 ayda gözüme soka soka arayışta olduğunu gösterince bende bitti herşey ve siz bana suç sizde mi diye bi sorun diyrsunuz kendinize

Bi dene onu boyle devam edersen kararimi verdim bosanacam de ama sadece gozunu korkut bak tapkisi ne oluyor hdemen yuvani yikma
yok bacım dün kıyamet koptu boşanacağım dedim çok iyi olur bende rahatlarım hayatıma bakarım dedi

benm eşim arayışta artık gözü korksa ne olur benm için bitmiş ben ona sırtımı dönüp güvenle uyuyamam bu evlilik devam ederse sadece bana zarar verir

Boyle bir insanla omur gecmez.
Kendini yipratirsin olan sana olur ortada dusunecegin cocugun da yok.

bu tiplere saydırmak istiyorum ama ceza almıyım şimdi tıp ..

onun hayatıysa, bırakın o pis hayatıyla baş başa..
kendinizi yıpratmayın derim ben, açın davayı, eşşekten düşmüş karpuza dönsün bi.
çantada keklik olmadığınızı görsün pis herif .

anlatayım hata bul bakalım
onunla ne zorluklarla evlendim herşeyi herkesi karşıma aldım
bir genç kızın en güzel günlerini ailesi mahvetti koca şehirde tek başıma
ev kurdum düğün yaptım askerde onu bekledim babası anası tek kuruş göndermedi
ondan bundan borç edinip oruçlu ağzımla banka banka dolaşıp para göndermeye çalıştım
o gelmeden düğün salonu hazırdı gelinliğim hazırdı evi kiralamıştım
ailesi bana öyle çektirdiki evlenmeyelim diye etmedikleri hakaret kalmadı ama sevdim vazgeçemedim
onunla çalışıp borç ödedim sabah erken kalkıp ütüsünü kahvaltısını çorabına kadar hazırlayıp işe gittim gün içinde kırk kere seni seviyorum halen sana çok aşığım mesajlarıyla geçti günlerimiz istediği yemeği yaptım o gelemden ev temiz olsun yemek hazır olsun diye çalıştığım halde iki katı yoruldum sizce ben onun neyini eksik ettim hiç birşeyine karışmadım sorular sormadım son 6 ayda gözüme soka soka arayışta olduğunu gösterince bende bitti herşey ve siz bana suç sizde mi diye bi sorun diyrsunuz kendinize
Sorunun sende oldugu belli oldu
Niye bu kadar ugrastinki niye bu kadar emek hic bir erkek bu kadar degeri hak etmiyor
Sen cabaladikca esin rahata konmus oyle alismis degmez
Sen once kendine deger vereceksin ki karsi tarafta sana deger versin. Bu kadarda olmaz yani
Yazik etmissin kendine
Bi erkege seni seviyorum dersen surekli kendini bi halt sanar sadece ben der biz demez
Biraksaydinda esin ugrassaydi cabalasaydi senin icin

Boyle bir insanla omur gecmez.
Kendini yipratirsin olan sana olur ortada dusunecegin cocugun da yok.
evet çocukta yok gitmeme daha kolay ben hergün acaba var mı biri hayatında aklında diye kalan ömrümü nasıl geçireyim
ve uzun zamandır eşimde değişiklik vardı ben hep sabredyrdum bir kız arkadaşı arasa ya acil bir iş var bir baksana yapsana dese gecede olsa yardımına koşardı ben gün içinde eşimi arıyorum canım bşy var bi baksana bu iş nasıl olur dediğimde bana oflayarak telefonu kapatırdı yardım etmezdi ama diğer kızlara koşarak yardıma giderdi

Sorunun sende oldugu belli oldu
Niye bu kadar ugrastinki niye bu kadar emek hic bir erkek bu kadar degeri hak etmiyor
Sen cabaladikca esin rahata konmus oyle alismis degmez
Sen once kendine deger vereceksin ki karsi tarafta sana deger versin. Bu kadarda olmaz yani
Yazik etmissin kendine
Bi erkege seni seviyorum dersen surekli kendini bi halt sanar sadece ben der biz demez
Biraksaydinda esin ugrassaydi cabalasaydi senin icin
en büyük hatam ona sahip çıkıp sevmek sadık kalmak oldu biliyorum
şimdi çok kötüyüm kendimi işime veremiyorum neden neden diyrm

Back
X