- 3 Nisan 2010
- 16.020
- 5.086
- 448
10 yıllık evliyim 37 yaşındayım.Sanırım siz yazılanları farklı yorumladınız kendime güven sorunum olsa kaç yıllık evliyiz bunu son altı ayda mı dikkat ederim
komşu kızıda giyiyor sorun giymesi foto çekmesi değil ki giydikten sonra arkasını gösterir gibi poz vermesi dudağını kameraya yapıştırıp fotolar atması bunlar benim sorunum değil kocamı baştan çıkarma derdinde değiller elbette kocam onların hepşinde gitmeye komşu kızlarının taytlı kameraya yapışan dudaklara saatlerce bakması sorun galiba her aldatılan kadın güven sorunu yaşıyor size göre eşimi ne kadar sıktığımı sormadan onu bıraz rahat bırak sıkma demen tuhaf oldu doğrusu
sanırım evli değilsiniz kocanızda yanınızda oturup sayfa sayfa kız resimlerine bakmadı o yüzden beni anlamanızı beklemiyorum
kocanız saatlerce elin reismlerine bakarken sakın tepki vermeyi yoksa güven eksikliğinizin göstergesi olur
komşu kızı da poposunu gösterir gibi pıoz veriyor ya.. şimdi ki gençler farklılar.
bence bu eşinin arayış içinde oldugunu göstermiyor.
ben olayını farklı yorumladım.
ayrıca o resimlere dönüp dönüp baktıgını nerden biliyuorsun?
aldatılma dedgiiniz resimlere bakıma veya taytlı kızı ark. listesine ekleme mi?
cok soru var. ve bu sorıularınızın yanında eşinizi de dinlemek lazım... neden acaba bana karışma diyor ? siz gercekten karışıyor musunuz ? vea karışıyor muydunuz? kıskancmısınız ? kıskanc mı? kinci mi ?
vb.vbb.vbv.bv.
kendine güven sorunu oluşmaya mı başlamış ?
evet bu hayat onun - senin hayatında senin ama madem evlenmişsiniz hayatın belli noktalarında ayrılsanız bile cogunlukla hayatınız artık muşterek.
sen eşini cok sevip cok fedakarlık yapmış olabilirsin ama bunun vicdan yapmıyor diye eşini suclayamazsın. söylesen yapmsaydın diyiverir.
Son düzenleme: