• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağımı bilemiyorum

sevgi0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar,
buraya yazdım çünkü iki düşünce kafamda gidip geliyor
eşimi sevdim çok emek verip evlendim ama dönüp baktımki
eşim benim bildiğim tanıdığım insan değilmiş
geçen telefonunda sosyal medyasına baktım sayfa çevirdikçe
kameraya öpücük veren taytlı foto çekmiş kızlar ekli

dedim bşy sorabilir miyim neden bu kızlar ekli sende
bana verdiği cevap ne olacak sanki nasıl ne olacak kim dedim
çalıştığı firmanın karşı firmasındaki elemanmış
neden ekleme gereği duydun dedim o beni ekledi dedi
ekledi diyelim sn rahatsız olmuyor musun böyle taytlı fotolardan

ben olsam karşı firmadan bir erkek eklesem ve verdiği pozlarda buna benzer olsa
tepkin ne olur dedim bana verdiği cevap ekle ben karışmam dedi

o gece hiç ses etmedim ayrı uyudum sabah uyandım herşeyi baştan düşündüm
ve kıyamet koptu benim için

arkadaşlar eşimin hayatında biri yok biliyorum ama arayışta onu farkettim
sorarım size kızlar kocanız ayda bir konuşmuş olduğu kadını sosyal medyadan arayıp
ekleme gereği duyuyorsa bu nedir ve pozlar erkeklerin ilgisini çekecek pozlar

eşim bana bu benim hayatım karışma bana dedi ve benim için bitti
ben sürekli eşimin bir arayışta olduğunu farkediyorum yani ben onun neyine yetemedim

şuan çok kötüyüm ondan bebek düşünüyordum bebek istiyrdum
o kadar kıyamet koptu iki gündür eşim bana gelip ya sni rahatsız eden bunlar mı
evliliğimize bunlar mı zarar verecek al silelim böyle düşünme demedi
sadece tek kelime benim hayatım sıkma beni

ve eşim kendini halen bekar sanıyor karısı deseki o kadına neden bakıyorsun aldığım cevap
karışma kızlar yardım edin ben çok kırıldım aklımda içimde bitti diyebiliirm sürekli aynı durum
eşime biri bir adım atsa hemen arkasında gidecek belli o yüzden görüyorum ki arayışta

önümde iki karar var kalıp biraz sabredip aldattığını ispatlayıp gitmek
ya da beklerken ömrümden ömür gitmesin diye en kısa sürede boşanmak

şimdi düşünebilirsiniz sosyal medyadan mı bu kararı aldın
hayır eşimin bu durumları çok birikti ve her kavgasında
bu benim hayatım sn kimsin karışıyorsun istediğimle konuşurum
demesi oldu son damlada telefondaki fotolar oldu

ben onu nasıl sevdim nasıl emek verdim annesinden çok ona sahip çıktım
kaçgündür çok kötüyüm ben bunu hakedecek ne yaptım konuşmuyoruz aynı evde
geç saatlerde eve geliyor ben evde miyim değilmiyim hiç umrunda değil

biraz uzun oldu k.bakmayın

sacma sapan insan iste
bide sen eklesen benim icin slkinti olmaz demis gercekten yapican boylelerine
bak bakalim slkinti oluyormuymus sekli nasil degisiyormuymus goruceksin :sinirli:

İnsan kendine yakıştıramıyor yoksa herşeyi hak ediyor böyleleri ne desem bilemedim kafamda deli sorularrr:bicak:

Üslubu çok çirkin bu ne rahatlık evli olduğunun farkında değil galiba? Severek evlenmişsiniz hiç ipucu vermedimi bu halleri?

Benim hayatim istedigimle konusurum sen kimsin ne demek yahu..nasil boyle cumleler kurabiliyor hangi curet hangi kafa yapisi ile?
Kadin arkadaslarimda olabilir mi demeye getiriyor? Karsi cinsle arkadasliklari varmi yillarca suren mesela cocukluk arkadaslari sizinde tanidiginiz yoksa hos bakmiyormusunuz buna? Eger boyleyse bile kurdugu cumleler cok kirici ve cirkin yinede..

sacma sapan insan iste
bide sen eklesen benim icin slkinti olmaz demis gercekten yapican boylelerine
bak bakalim slkinti oluyormuymus sekli nasil degisiyormuymus goruceksin :sinirli:
verdiği her cevap beni daha kötü ediyor ama o bunun farkında değil
ben bu ay hamile olabilirm eğer hamilelik olursa ne yaparım böyle geçmez ömür çocukla çıkar giderim daha kötü olur
eşime karşı tek güvenim kalmadı onun vermiş olduğu cevaplar bile benm için boşanma sebebi ben bu evliliğin kurtulmasını mı bekleyeceğim bilmyrm ne yapacağımı bilmiyorum eğer boşanma dilekçesi verirsem asla geri dönmem

Üslubu çok çirkin bu ne rahatlık evli olduğunun farkında değil galiba? Severek evlenmişsiniz hiç ipucu vermedimi bu halleri?
şu an iş yerindeyim ağlamamak için zor tutuyrm kendimi hep görüyordum bir arayışta sürekli ekler kızları fotolarına bakar bakarken görürüm kavga çıkar kavga çıktığında açıklma yapıp ya da kendine çeki düzen verme yok tek kelimesi bu benim hayatım

Ne manyaklık ! Desenize hayırdır bu arayışlar ne farkında değildim sanma hoş olmuyo evlenmeseydi ozaman böyle maymun iştahlı olucaksa

Benim hayatim istedigimle konusurum sen kimsin ne demek yahu..nasil boyle cumleler kurabiliyor hangi curet hangi kafa yapisi ile?
Kadin arkadaslarimda olabilir mi demeye getiriyor? Karsi cinsle arkadasliklari varmi yillarca suren mesela cocukluk arkadaslari sizinde tanidiginiz yoksa hos bakmiyormusunuz buna? Eger boyleyse bile kurdugu cumleler cok kirici ve cirkin yinede..
var üniversiteden mahalleden iş arkadaşları kızlar çoğu ve hiç öyle görüşme falan demedim
gerek duymadım her iki tarafı da tanıdığım için rahatsız edecek şeyler yoktu ama son 6 aydır eşim
haddinden fazla tuhaf davranmaya başladı sürekli yeni tanıdığı üç kere görüşmüş olduğu telefonla kızları ekleme istek gönderme gereği duyuyor yani bu da beni rahatsız etti amacın ne neden 3 kere konuştuğun hiç yüzünü görmediğin insanı araştırır eklersin

var üniversiteden mahalleden iş arkadaşları kızlar çoğu ve hiç öyle görüşme falan demedim
gerek duymadım her iki tarafı da tanıdığım için rahatsız edecek şeyler yoktu ama son 6 aydır eşim
haddinden fazla tuhaf davranmaya başladı sürekli yeni tanıdığı üç kere görüşmüş olduğu telefonla kızları ekleme istek gönderme gereği duyuyor yani bu da beni rahatsız etti amacın ne neden 3 kere konuştuğun hiç yüzünü görmediğin insanı araştırır eklersin

Demek sikbogaz eden kadinlardan da degilsiniz. Allah allah..esinizin arkadaslari nasil kisilikte olan insanlar? Durduk yere birden degismisse belki arkadas gaziyla yapiyordur bunlari. Ne piskin..
Umarim hamile degilsinizdir. Bu esinizin sacmaliklari hayra alamet degil. Ama sakinliginizi koruyun simdilik ilk once. İlla neyin nesidir niye birden boyle oldugunun kokusu cikar. Gerci cikmasada olur..bu kurdugu cumleler bile irite edici..hakkinizda hayirlisi olsun

madem durum bu , size kalan bu saatten sonra güya karışmıyormuş ,güya konuyu kapatmış gibi görünerek mümkün olduğu kadar da delil toplamak yani sessizce takip etmek ... neyin ne zaman işe yaracağı belli olmaz. güvenmediğiniz eşinize karşı kendinizi güvene alın ..bu erkekler çok acımasız ve güvenilmezler malesef .. kendini sağlama al derim ... çocuk planlarınızı kesinlikle erteleyin bu karekterdeki bi insan asla baba olacak sorumluluğa da olgunluğada sahip değil bence .. evliliğin ne olduğunu anlamayan bilmeyen kendini çocuk zanneden biri.. sonrasında bi cocukla ortada boşanmış olarak kalmayın ... takipte olun her açıdan .. hem karakterini hem davranışlarını ...

şu an iş yerindeyim ağlamamak için zor tutuyrm kendimi hep görüyordum bir arayışta sürekli ekler kızları fotolarına bakar bakarken görürüm kavga çıkar kavga çıktığında açıklma yapıp ya da kendine çeki düzen verme yok tek kelimesi bu benim hayatım

Bunu hissetmişseniz yeter zaten sizi bu şekilde üzmeye hakkı yok..
Biraz uzak dursanız yokluğunu farketse senin? Bişeyleri yaşaması lazım belki de ancak öyle anlıycaktır

Demek sikbogaz eden kadinlardan da degilsiniz. Allah allah..esinizin arkadaslari nasil kisilikte olan insanlar? Durduk yere birden degismisse belki arkadas gaziyla yapiyordur bunlari. Ne piskin..
Umarim hamile degilsinizdir. Bu esinizin sacmaliklari hayra alamet degil. Ama sakinliginizi koruyun simdilik ilk once. İlla neyin nesidir niye birden boyle oldugunun kokusu cikar. Gerci cikmasada olur..bu kurdugu cumleler bile irite edici..hakkinizda hayirlisi olsun
aynen artık bşy aramaya emin olmaya gerek yokki bana verdiği cevaplar bile içimde herşeyi bitirdi
arkadaş ortamı bile olsa hiç mi düşünmedi ne zorluklarla evlendik nasıl yaparım beni bu kadr çok seven birine
insanın içinde olmasın kafamızı nere çevirsek bozuk insan bizde bozulsak suçlu çevremiz mi çevreden etkilendi diyelim
af mı edelim bozuk insanlar yaptı diye
biliyroum zaten etrafında öyle insanlar var
zaten aldattı mı aldatmadı mı benim sorularım bunlar değil ben geriye kalan ömrümü
nasıl götüreceğim boşansam neler olur boşanmasam neler olur biliyorum
boşanmasan hasta bir insan olurum sürekli üzüleceğim düşüneceğim
ne gerek var bunu yapmaya boşanmalıyım diyorum kendime

madem durum bu , size kalan bu saatten sonra güya karışmıyormuş ,güya konuyu kapatmış gibi görünerek mümkün olduğu kadar da delil toplamak yani sessizce takip etmek ... neyin ne zaman işe yaracağı belli olmaz. güvenmediğiniz eşinize karşı kendinizi güvene alın ..bu erkekler çok acımasız ve güvenilmezler malesef .. kendini sağlama al derim ... çocuk planlarınızı kesinlikle erteleyin bu karekterdeki bi insan asla baba olacak sorumluluğa da olgunluğada sahip değil bence .. evliliğin ne olduğunu anlamayan bilmeyen kendini çocuk zanneden biri.. sonrasında bi cocukla ortada boşanmış olarak kalmayın ... takipte olun her açıdan .. hem karakterini hem davranışlarını ...
kardeşim ben takipte olsam kendimi çok yıpratırım
biliyorum üzüntüden hasta olurum

merhaba arkadaşlar,
buraya yazdım çünkü iki düşünce kafamda gidip geliyor
eşimi sevdim çok emek verip evlendim ama dönüp baktımki
eşim benim bildiğim tanıdığım insan değilmiş
geçen telefonunda sosyal medyasına baktım sayfa çevirdikçe
kameraya öpücük veren taytlı foto çekmiş kızlar ekli

dedim bşy sorabilir miyim neden bu kızlar ekli sende
bana verdiği cevap ne olacak sanki nasıl ne olacak kim dedim
çalıştığı firmanın karşı firmasındaki elemanmış
neden ekleme gereği duydun dedim o beni ekledi dedi
ekledi diyelim sn rahatsız olmuyor musun böyle taytlı fotolardan

ben olsam karşı firmadan bir erkek eklesem ve verdiği pozlarda buna benzer olsa
tepkin ne olur dedim bana verdiği cevap ekle ben karışmam dedi

o gece hiç ses etmedim ayrı uyudum sabah uyandım herşeyi baştan düşündüm
ve kıyamet koptu benim için

arkadaşlar eşimin hayatında biri yok biliyorum ama arayışta onu farkettim
sorarım size kızlar kocanız ayda bir konuşmuş olduğu kadını sosyal medyadan arayıp
ekleme gereği duyuyorsa bu nedir ve pozlar erkeklerin ilgisini çekecek pozlar

eşim bana bu benim hayatım karışma bana dedi ve benim için bitti
ben sürekli eşimin bir arayışta olduğunu farkediyorum yani ben onun neyine yetemedim

şuan çok kötüyüm ondan bebek düşünüyordum bebek istiyrdum
o kadar kıyamet koptu iki gündür eşim bana gelip ya sni rahatsız eden bunlar mı
evliliğimize bunlar mı zarar verecek al silelim böyle düşünme demedi
sadece tek kelime benim hayatım sıkma beni

ve eşim kendini halen bekar sanıyor karısı deseki o kadına neden bakıyorsun aldığım cevap
karışma kızlar yardım edin ben çok kırıldım aklımda içimde bitti diyebiliirm sürekli aynı durum
eşime biri bir adım atsa hemen arkasında gidecek belli o yüzden görüyorum ki arayışta

önümde iki karar var kalıp biraz sabredip aldattığını ispatlayıp gitmek
ya da beklerken ömrümden ömür gitmesin diye en kısa sürede boşanmak

şimdi düşünebilirsiniz sosyal medyadan mı bu kararı aldın
hayır eşimin bu durumları çok birikti ve her kavgasında
bu benim hayatım sn kimsin karışıyorsun istediğimle konuşurum
demesi oldu son damlada telefondaki fotolar oldu

ben onu nasıl sevdim nasıl emek verdim annesinden çok ona sahip çıktım
kaçgündür çok kötüyüm ben bunu hakedecek ne yaptım konuşmuyoruz aynı evde
geç saatlerde eve geliyor ben evde miyim değilmiyim hiç umrunda değil

biraz uzun oldu k.bakmayın
yani iş arkadaşı veya komşu kızı da tayt giyebilir. tayt giyip foto cekip profile koyan kızlar var ama hepside kocanu baştan cıkartmak için degildir. ki olamazda.
sende biraz fazla karışma ( başika şeylerde ) ve sonrada evlendik artık böyle olacaksın deme sıklıgı fazla ise adam bunalmıştır.
evetr erkekler hemen evlili olduklarını anlamazlar zaman tanımak gerekiyor.
acaba kendine güven sorunu mu gelişiyor sende ?.. birde şöyle düşün başkasına gidcecek olsa zaten giderdi. yada seninle evlenmezdi.

yani iş arkadaşı veya komşu kızı da tayt giyebilir. tayt giyip foto cekip profile koyan kızlar var ama hepside kocanu baştan cıkartmak için degildir. ki olamazda.
sende biraz fazla karışma ( başika şeylerde ) ve sonrada evlendik artık böyle olacaksın deme sıklıgı fazla ise adam bunalmıştır.
evetr erkekler hemen evlili olduklarını anlamazlar zaman tanımak gerekiyor.
acaba kendine güven sorunu mu gelişiyor sende ?.. birde şöyle düşün başkasına gidcecek olsa zaten giderdi. yada seninle evlenmezdi.
Sanırım siz yazılanları farklı yorumladınız kendime güven sorunum olsa kaç yıllık evliyiz bunu son altı ayda mı dikkat ederim
komşu kızıda giyiyor sorun giymesi foto çekmesi değil ki giydikten sonra arkasını gösterir gibi poz vermesi dudağını kameraya yapıştırıp fotolar atması bunlar benim sorunum değil kocamı baştan çıkarma derdinde değiller elbette kocam onların hepşinde gitmeye komşu kızlarının taytlı kameraya yapışan dudaklara saatlerce bakması sorun galiba her aldatılan kadın güven sorunu yaşıyor size göre eşimi ne kadar sıktığımı sormadan onu bıraz rahat bırak sıkma demen tuhaf oldu doğrusu
sanırım evli değilsiniz kocanızda yanınızda oturup sayfa sayfa kız resimlerine bakmadı o yüzden beni anlamanızı beklemiyorum
kocanız saatlerce elin reismlerine bakarken sakın tepki vermeyi yoksa güven eksikliğinizin göstergesi olur

Sizin yerinizde olsaydım bu da benim hayatım ve ben bunları kaldıramam deyip evden giderdim
işte çıksam gitsem şuan gidecek yerim yok çalışıyorum işi bırakıp ailemin yanında gitsem sıkıntılarım daha da çoğalacak herkes bir yerden konuşacak işimi bırakmak istemyrm ama aynı zamnada çıkıp gitmek istyrm eğer gidersem işimi kaybederim

Back
X