diger komsularda sikayetciyse imza topla attir kiraciysa tabi ev sahibini attirabilirmisin bilmiyorum olmadi bi avukata basvurun ona sorun...
bence önce bir birey olarak gidip rahatsız olduğunuzu kendilerine saygılı ve yumuşak bir biçimde söylemelisiniz.....
eğer ters cevap verirse eğer kiracıysa en kısa zamanda ev sahibiyle görüşeceğinizi söyleyin...
eğer ev sahibiyse polise dilekçe verip şikayet edeceğinizi belirtin...
eğer hala devam ederse verin dilekçe olsun bitsin....ama baştan inat giderseniz daha çok yaparlar...
ayrıca kimseyle görüşmem diyorsun da neden insanlarla iletişim kurmaya çalışmadığını merak ettim doğrusu...çalışmak bir bahane değildir..
iletişim kurmadan bu iş hallolmaz...
Bence ilk adim olarak al esini bir aksam üstü bir paktede kurabiye alin gidin o komsularinza oturmaya, güzelce konusun!!a.s
Bakin hepimiz burda komsuyuz, calisiyoruz sabah erken uyanmak zorundayiz cok ses oluyor dikkatli olalim birbirimizi idare edelim deyip iylikle konussun..
Eminimki sizin bu olumlu adiminizdan sonra onlarda daha olulmlu ve insansanca yaklasacaklardir.....Esinizin duvara vurmasi hos olmamis, ama usturuplu bir sekilde kapilarina gidip, Komus ne olur biraz sessiz olalim, bakin bizim yatak odamiz o tarafta bütün ses bize geliyor deseydi bence cok daha iyi olurdu...a.s
Umarim düzelir canim, belkide cok güzel bir komsuluk bile olabilir aranizda
valla gülsümcüm allah senin gibi komşu versin ne diyeyım...
inşallah iyilikten anlarlar....
ama oyle insanlar varki tatlı bir sözdsen bile anlamıyorlar....
ben hep derim kavgayı bile kavga etmesini bilen insanla yapacaksın diye...
bu seferde elde kurabiyelerle falan...
aaaaaaa ne kadar iyiler diye durum ters tepmez inşallahhhhhhh
Insanlarsa tepmez canim neden tepsin!!
Lakin insan degillerse ona göre muamele yaparsin!
Biz önce insan gibi davranalimda bizden günah gitsin..a.s
Bence ilk adim olarak al esini bir aksam üstü bir paktede kurabiye alin gidin o komsularinza oturmaya, güzelce konusun!!a.s
Bakin hepimiz burda komsuyuz, calisiyoruz sabah erken uyanmak zorundayiz cok ses oluyor dikkatli olalim birbirimizi idare edelim deyip iylikle konussun..
Eminimki sizin bu olumlu adiminizdan sonra onlarda daha olulmlu ve insansanca yaklasacaklardir.....Esinizin duvara vurmasi hos olmamis, ama usturuplu bir sekilde kapilarina gidip, Komus ne olur biraz sessiz olalim, bakin bizim yatak odamiz o tarafta bütün ses bize geliyor deseydi bence cok daha iyi olurdu...a.s
Umarim düzelir canim, belkide cok güzel bir komsuluk bile olabilir aranizda
haklısın canım ama bence önce nazik bir şekilde uyarın da sizden günah gitsin...
olmazsa polis devreye girer..
sinirlerinize hakim olursanız tartışma çıkmaz...eşini sen dizginle bence..
yüzgöz olmak zor aynı apartmanda birbirinizin yüzüne bakıyosunuz..
bizim alt komşular öyleydi..dayanamıyoduk ev sahibine tüm apartman şikayet edince attılar hemen...
evet duvarlarin bitisik olmasi cok kötü hersey duyuluyo benimde öyle sorunum var
Insanlarsa tepmez canim neden tepsin!!
Lakin insan degillerse ona göre muamele yaparsin!
Biz önce insan gibi davranalimda bizden günah gitsin..a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?