Merhaba kızlar, benim derdim kapı komşumuzun gürültüsü...Oturduğumuz binada her katta 3 daire var bir tanesi karşımızda, bir tanesi yan tarafımızda. Yan tarafımdaki dairede oturan vatandaşlar gecenin 2 sinde kapı çarpıyorlar, bağrışıyorlar, koltuk çekiyorlar... ve yatak odamızın duvarı onların duvarıyla bitişik olduğu için bıktık artık...Eşim ve ben gayet modern olmamıza rağmen artık dayanamıyoruz duvara vuruyoruz ve eşim yine bu gece 2 de duvara vurarak bağırdı ... bu sefer onlarda vurarak karşılık verdiler...Br değil iki değil insan birazcık dikkat eder, yönetici bile uyarmış ama nafile...Sabahta eşim bu böyle olmayacak anlamıyor bu adamlar hala yüz göz olmadan nasıl hallederiz acaba dedi benimde aklıma sizler geldiniz...Eğer bu konuda tecrübeleri olanlar varsa ne yapmalıyız, yada nereye başvuracaz ne olur bir akıl verin yoksa deli olacaz...Ben pek komşularla muhatap olmayı sevmiyorum, git-gel yapmam yani...Bir kere bile konuştuğum kimse yok konuşmamda zaten çalışıyoruz...Tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim arkadaşlar...Hepinize şimdiden teşekkürler...Sevgilerimle...:uhm: